Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah bizede nasip olur inşallah
Canım üzme kendini inşallah bebeğin seninle beraberdir. Senin kaçıncı günündü kaç günlük embriyoydu. Dualarım seninledun idrar testi yaptim bi halt yedim aglamaktan icim cikti.sabahda saglik ocagina gittim cunku raporumu uzatacaktim orda disarda beklerken yeni bi bebegi olan bayan bide gunu gecmis idrar testinde cikmis kan vermeye gelmis bi bayan konusuyolar tabi ben agladim aglayacam doktorla gorustim sagolsun cok tatli bi kadindi yardimci oldu bende kan vermek istedim oda kabul etti 11 gunum ama merak iste beklyemiyorum.idrarda cikmadi ins kanda cikar dua edin lutfen arkadaslar.RAbbim bize annelik duygusunu tattirur umarim.
Eki Görüntüle 956007
5. gün transferim.. bugün yedinci gün.. tabiki dayanamadım ve ikinci testimi yaptım.. ikinci çizgim silik pembe .. dünkü biraz daha silikti ama hamileliğin erken günlerinde böyle olabiliyormuş.. cumartesi günü kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. Normalde hemşire ayın 3ünde gel demişti.. ama insan bekleyemiyor ki.. Allahım ol desin olsun inşallah.. bekleyen herkesin hayırlısıyla olumlu sonuçlansın inşallah..
dun idrar testi yaptim bi halt yedim aglamaktan icim cikti.sabahda saglik ocagina gittim cunku raporumu uzatacaktim orda disarda beklerken yeni bi bebegi olan bayan bide gunu gecmis idrar testinde cikmis kan vermeye gelmis bi bayan konusuyolar tabi ben agladim aglayacam doktorla gorustim sagolsun cok tatli bi kadindi yardimci oldu bende kan vermek istedim oda kabul etti 11 gunum ama merak iste beklyemiyorum.idrarda cikmadi ins kanda cikar dua edin lutfen arkadaslar.RAbbim bize annelik duygusunu tattirur umarim.
hidrar testi yapsamiii acaba kizlar dayanamiyorum
Kızlar tedavileriniz hayırlı olsun, inşallah hepinizin son tedavileri olur ve yavrularınızı 9 ay sonra kucağınıza alırsınız, yorumlarınızı okurken kendi tedavim aklıma geliyo ve çok heyecanlanıyorum, ben ekimde ilk denememi yaptırdım gebe kaldım ama gelişim geriliğinden 8. haftada kürtaj oldum. 5 tane dondurulmuşum şimdi ikinciyi şubat adetimle yaptırıcam oyüzden çok stresli ve aynı zamanda heyecanlıyım, Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürür inşallah sevgiler...
canim yedinci gunde idrar testinde silikte olsa ciktiysa gebelik durumun varrrdirr.. insallah guzell haberlerin gelirr.
Eki Görüntüle 956007
5. gün transferim.. bugün yedinci gün.. tabiki dayanamadım ve ikinci testimi yaptım.. ikinci çizgim silik pembe .. dünkü biraz daha silikti ama hamileliğin erken günlerinde böyle olabiliyormuş.. cumartesi günü kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. Normalde hemşire ayın 3ünde gel demişti.. ama insan bekleyemiyor ki.. Allahım ol desin olsun inşallah.. bekleyen herkesin hayırlısıyla olumlu sonuçlansın inşallah..
Canım üzme kendini inşallah bebeğin seninle beraberdir. Senin kaçıncı günündü kaç günlük embriyoydu. Dualarım seninle
10.gunum canm.3.gun emriyosu birinci kalite dediler aalinda iki tane trasfer edilecekti 5 tanr yumurta topandi.2 tanesi gelisti dediler.transfere gittigim gun masadayim doktor iceir gidip geldicanm 1 tane trasfer edecez dedi benim basimdan assagi kaynar su dokuldu digeri o sabah olmustu
niye bu kadar uzuldugume gelince ikinci denemem digerindede tek emriyoydu ama o olmadi a
Bugün 6 günüm cnm
Üzme canım kendini inşaallah kanda pozitifi görürsün yarın idrar testine bel bağlama takdir Kerem_i lütfu sonsuz Rabbimin. ...dun idrar testi yaptim bi halt yedim aglamaktan icim cikti.sabahda saglik ocagina gittim cunku raporumu uzatacaktim orda disarda beklerken yeni bi bebegi olan bayan bide gunu gecmis idrar testinde cikmis kan vermeye gelmis bi bayan konusuyolar tabi ben agladim aglayacam doktorla gorustim sagolsun cok tatli bi kadindi yardimci oldu bende kan vermek istedim oda kabul etti 11 gunum ama merak iste beklyemiyorum.idrarda cikmadi ins kanda cikar dua edin lutfen arkadaslar.RAbbim bize annelik duygusunu tattirur umarim.
İnşaallah bu kez sende pozitif sonuçlanan güzel bir tedavi süreci geçirirsin sevgi selamKızlar tedavileriniz hayırlı olsun, inşallah hepinizin son tedavileri olur ve yavrularınızı 9 ay sonra kucağınıza alırsınız, yorumlarınızı okurken kendi tedavim aklıma geliyo ve çok heyecanlanıyorum, ben ekimde ilk denememi yaptırdım gebe kaldım ama gelişim geriliğinden 8. haftada kürtaj oldum. 5 tane dondurulmuşum şimdi ikinciyi şubat adetimle yaptırıcam oyüzden çok stresli ve aynı zamanda heyecanlıyım, Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürür inşallah sevgiler...
Âmin canım benimde 1. Günüm zorlu bir bekleyiş :))) hayırla mutlu sonuçlar inşaallahbenimde transferim 28 ocakta oldu hayırlısıyla bekliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin bugün 3 günüm........
10.gunum canm.3.gun emriyosu birinci kalite dediler aalinda iki tane trasfer edilecekti 5 tanr yumurta topandi.2 tanesi gelisti dediler.transfere gittigim gun masadayim doktor iceir gidip geldicanm 1 tane trasfer edecez dedi benim basimdan assagi kaynar su dokuldu digeri o sabah olmustu
niye bu kadar uzuldugume gelinc hayırle ikinci denemem digerindede tek emriyoydu ama o olmadi a
bence daha erken varsa bile gözükmez üzülürsün bi kaçgün daha bekle inşallah tutmuştur allah emeklerini boşa çıkarmasın ben geçen hafta bugün sonucumu öğrendim 10 çıkmıştı hamilelik var dediler ama çok düşük bulmuşlardı sonucu ikigün sonra yine beta hcg bakıldı 2.35 çıktı kimyasal gebelik dediler çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor ne yapalım inşallah güzel haberler sen alırsın allah gönlüne göre versin bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün benimde herkesin cümle kullunun muradını versin Allahım AMİN
Canım ya kıyamam sana😭bak benide ağlattın benimde üçüncü denemem ikincide pozitifti onuda8 haftalık kaybettim.ne olur bi an önce toparlan hayırlısı demekten başka çare yok allahım tez zamanda nasip etsin hepimize.çok öpüyorum seni💋
desteginiz icinde cok saolun Allahim hepimize annelik duygusuni tatdirsin.ol desinki oluversinler ins.Rabbim yar ve yardimcimiz olir ins.daha ne diyimki.kendinize iy bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?