• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Senin Adına üzüldüm alahim hepimize sabırlar versin çok korkuyorum ilk defa dondurulmus
transfer edildi bir tek morula doktorum kalitesi iyi dedi insanla tutunur melegim

Amin allah senin yüzünü güldürsün inşallah benide mart ayında 3. deneme için çağırdı doktor şuan beklemedeyim sadece B12 folik asit ve biotin üçünün karışımı vitamin verdi onu kullanıyorum inşallah iyi haberini duyarız

Amin allah senin yüzünü güldürsün inşallah benide mart ayında 3. deneme için çağırdı doktor şuan beklemedeyim sadece B12 folik asit ve biotin üçünün karışımı vitamin verdi onu kullanıyorum inşallah iyi haberini duyarız

Ins cnm allah hepimize yardimci olsun
kulaklar bu yıl bebişler le dolsun insss

merhaba kızlar bende şubatta tüp bebek yaptıracağım inşallah.bana deneyimlerinizden bahsedermisiniz biraz.benim hiç bir bilgim yok.ilk defa yaptıracağım.

4 Şubat test günüm cnm çok heyecanlıyım sende duru. Ne

Hadi canım hayırlısı.Ben daha tedaviye başlamadım 6 Şubatta istanbul yolcusuyum kısmetse..8-10 şubat arası başlayacaz adette bir gecikme olmazsa.ilk olacak kısmetse heyecanlıyım :(((
:18::18::18::18::18::18:

İyi geceler arkadaşlar
Benim bugün test günümdü ve maalesef negatif. Nasip değilmiş napalım :(

Bir ay ara verip sonraki ay dondurulmuşlardan 2 tane çözdürülüp duruma göre transfer yaparız dedi doktorum.
Ağladım hüzünlendim ama geçti gitti inşallah sizler güzel pozitif sonuçlar alır sağlıklı bebelerinize kavuşursunuz

Merhaba Hanimlar,

Donmus bebeklerimi aldim geldim, 11 ocak test gunum benide dualarinizdan eksik etmeyin ins. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Hadi canım hayırlısı.Ben daha tedaviye başlamadım 6 Şubatta istanbul yolcusuyum kısmetse..8-10 şubat arası başlayacaz adette bir gecikme olmazsa.ilk olacak kısmetse heyecanlıyım :(((
:18::18::18::18::18::18:

Nerden yolculuk cnm bende almanyadan gittim istanbula

transferim. Üçüncü günü döndüm almanyaya başarılar cnm

İyi geceler arkadaşlar

Bir ay ara verip sonraki ay dondurulmuşlardan 2 tane çözdürülüp duruma göre transfer yaparız dedi doktorum.
Ağladım hüzünlendim ama geçti gitti inşallah sizler güzel pozitif sonuçlar alır sağlıklı bebelerinize kavuşursunuz

canım bir sonraki tedavinde rabbim yüzünü güldürsün hepimizin kucakları dolsun

İyi geceler arkadaşlar

canimm gecmiss olsunn.. insallah bir dahakinee tutacakk.. sikma kendini bak en azindan dondurulmusun var.. seni bekleyen buz bebegini dusun...

kizlarrrr:43:gogus agrisi hamilelik belirtisi olabilir mi lutfen cevappppppppppppppppppppppppppppp:52:

Canim hsmilelikte goguste sislik olur diyolar ama o bi belirti olmayabiliyo cunku kullandigimiz ilaclar malum sisiriyo..ama Allahim hepimize nasip etsin bu sefer bence gogus acisi disinda hic belirti yok..sevineyimmi,uzuleyimmi bilmiyorum..ama umudum var hala..yarin erken olsada kanda baktiricam..dua edin..hepimize bol şans

Canim hsmilelikte goguste sislik olur diyolar ama o bi belirti olmayabiliyo cunku kullandigimiz ilaclar malum sisiriyo..ama Allahim hepimize nasip etsin bu sefer bence gogus acisi disinda hic belirti yok..sevineyimmi,uzuleyimmi bilmiyorum..ama umudum var hala..yarin erken olsada kanda baktiricam..dua edin..hepimize bol şans

Senin yarın kaçıncı gün sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum cnm

Back
X