2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Bu mubarek günde Rabbim hepimizi mutlu kılacak hayırlı sonuçlarla sevindirsin inşaallah herbirinize duacıyım Rabbim biz senin sonsuz rahmetinden çok ümitliyiz, bizi mahsun ve tek bırakma ÂMİN....

insalah cnm allah sesimizi duyar bu sefer belki biktim artik ya bu beklemek usandirdi beni 2 yilda 4 defa 3 negatif bakalim bu ne olacak sen nasilsin?

insallahh guzell haberlerinn gelecekk canimm..

canım biraz daha sabırlı olmak lazım sanırım tabi bu insanın elinden gelmiyor ama kendinibaşka şeyler üzerine yoğunlaştır

insalah cnm allah sesimizi duyar bu sefer belki biktim artik ya bu beklemek usandirdi beni 2 yilda 4 defa 3 negatif bakalim bu ne olacak sen nasilsin?
Bittim demeden yettim diyen Rabbim bizimde derdimize derman olsun inşaallah... Bende 3 denemem de 0 çektim hep tüplerimde yapışıklık ve kistlerim var 4 kez ameliyat oldum çözüm olmadı dahada yıprattı bu 4. Denemem bugün transferin 2. Günü sabırla bekliyorum inşaallah tüm isteyenlerle birlikte
Bizimde yüzümüz güler. ...

canimm yaaa insallahh tutacakk sakinn korkmaa rahatt oll bebisine simsiki sarill..

cok gecmis olsun canim acil sifalar.benim hic bie sorunum sorun esimde insalah alah yuzumuze guler canim bu sefer 7 gunum orta yerimden catliycammm az kaldi test 4 subatta napalim ilahi taktir bizim kaderimizdede bu varmis urasicaz mecbur maddi manevi coktum ya ama sabirrrr sabrin sonu selametmis

canım hayırlı olsun inşallah bu mübarek günde dualarım sonuç bekleyen ve başlayan ve başlamayı bekleyen tüm arkadaşlarım için

amin canım inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız :)
Âmin cnm inşaallah...

İnşaallah hayırlı musmutlu pozitif pozitif sonuçlar alırsın :))) az kalmış benim 10 şubatta testim sabreden mukafatını muhakkak alır. ...

Bu mubarek günde Rabbim hepimizi mutlu kılacak hayırlı sonuçlarla sevindirsin inşaallah herbirinize duacıyım Rabbim biz senin sonsuz rahmetinden çok ümitliyiz, bizi mahsun ve tek bırakma ÂMİN....

seninle nerdeyse aynı gün başlıcak tedavimizzz haberleşelim olurmu

eyolix canım selamlar istanbulda nereye gidicen bende haftaya adet olunca gidicem de

bi umudun hayalin bekleyisin sonu gene husran gene olmadi sonuc sifir.Rabbim sizlerin yardimcisi olsun hsurana ugratmasin ondan umit kesilmez kesememde.Allah yar ve yardimciniz olsun

canım selamlar benimde tüplerim tıkalı tedavin nerde olucak bende 3 yada 4 şubatta adet olucam ve gidicem ıkı aydır erteleniyor inşallah ertelenmez artık hayırlısı olsun belki aynı anda başlarız bitirirz burdan konusuruz yazarız güzel haberler inşallah

bi umudun hayalin bekleyisin sonu gene husran gene olmadi sonuc sifir.Rabbim sizlerin yardimcisi olsun hsurana ugratmasin ondan umit kesilmez kesememde.Allah yar ve yardimciniz olsun

Aynı hayal kırıklıklarını yasayan kırık kalpler birbirınin dilinden halinden anlıyor canım, üzülmemek elde değil ama yıkılmadan tedaviye devam edeceğiz inşallah en kısa zamanda Rabbim bizlerede evlat sevgisini yasamayı nasip eder bu mübarek cuma günü hürmetine dualarımızı kabul eder

Canım şu an ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorum keşke yanında olabilsemde beraber ağlasak bu son olur inşallah Allah hepimizi duysun artık acılarımızı dindırsin dualarımızı kabul etsin seni çok öpüyorum sen iyi olda bebeğin gelir inşallah en kısa zamanda😭😭😭😭😭😭

heimizinki gelir ins.tez vakitte saglikli duadan baska elden bisey gelmiyoo evlatsizlikla sinamasin rabbim tabi evladimizlada bi daha yaptirirmiyim bilmiyorum cok canim yaniyo her defasinda.

bende subatta yaptiracagim canim.. burada bir cok arkadasla insallah bu yil anne olacagiz..

canım rabbim sabır versin ben daha hiç başlayamadım ama yaşadığın uzuntuyu anşıyorum pes etmek yok herşeyin hayırlısı dua etcez ve birgun inşallah bizde mutlu olucaz.

Senin yarın kaçıncı gün sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum cnm

Canim sonucum pozitif cikti sukurler olsun bi muddet giremiycem siteye sizlere hep dua ediyorum Allah hepimizin kucagina aldirsin..insallah deger yukselir bekliycez artik herkese bu pozitif sonucu almayi nasip etsin cok agladim bayilacaktim heyecandan...sizlere duacıyım güzel anneler 2014 bizim yilimiz olacak insallah:))

Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza kaçıncı gün yaptın testi degerin kaç çıktı yazarımısın

insallah bebisleriniz siki siki tutunur arkadaslarimmm..

tebrik ederim cnm allah kucagina almayida nasip etsin guzelim cok sevindim darisi tum isteyenlerin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…