Bu mubarek günde Rabbim hepimizi mutlu kılacak hayırlı sonuçlarla sevindirsin inşaallah herbirinize duacıyım Rabbim biz senin sonsuz rahmetinden çok ümitliyiz, bizi mahsun ve tek bırakma ÂMİN....
insallahh guzell haberlerinn gelecekk canimm..
canim iyiyim ma 3 negatiften sonra aci hisetmeye bile korkar oldum pisikolojik agrilar var bende diye düsüniyorum
allah yardimcimiz olsun bazen adet olucam gibi hisediyorum göguslerim ariyor sik hidrara gidiyorum öyle iste 7 gun bugun az kaldi 4 gun.
offfffff cokk korkuyorum bu sefer ilk dondurulmus denedim ve dahada korkuyorumallah bizim dualarimizi kabul etsin
Bittim demeden yettim diyen Rabbim bizimde derdimize derman olsun inşaallah... Bende 3 denemem de 0 çektim hepinsalah cnm allah sesimizi duyar bu sefer belki biktim artik ya bu beklemek usandirdi beni 2 yilda 4 defa 3 negatif bakalim bu ne olacak sen nasilsin?
canim iyiyim ma 3 negatiften sonra aci hisetmeye bile korkar oldum pisikolojik agrilar var bende diye düsüniyorum
allah yardimcimiz olsun bazen adet olucam gibi hisediyorum göguslerim ariyor sik hidrara gidiyorum öyle iste 7 gun bugun az kaldi 4 gun.
offfffff cokk korkuyorum bu sefer ilk dondurulmus denedim ve dahada korkuyorumallah bizim dualarimizi kabul etsin
Bittim demeden yettim diyen Rabbim bizimde derdimize derman olsun inşaallah... Bende 3 denemem de 0 çektim heptüplerimde yapışıklık ve kistlerim var 4 kez ameliyat oldum çözüm olmadı dahada yıprattı bu 4. Denemem bugün transferin 2. Günü sabırla bekliyorum inşaallah tüm isteyenlerle birlikte
Bizimde yüzümüz güler. ...
canimm yaaa insallahh tutacakk sakinn korkmaa rahatt oll bebisine simsiki sarill..
cok gecmis olsun canim acil sifalar.benim hic bie sorunum sorun esimde insalah alah yuzumuze guler canim bu sefer 7 gunum orta yerimden catliycammm az kaldi test 4 subatta napalim ilahi taktir bizim kaderimizdede bu varmis urasicaz mecbur maddi manevi coktum ya ama sabirrrr sabrin sonu selametmis
canimm yaaa insallahh tutacakk sakinn korkmaa rahatt oll bebisine simsiki sarill..
insallahh guzell haberlerinn gelecekk canimm..
transfer gunu sayilmiyormus cnm ben transfer gununu sayarsam 8 gunum oluyor sabirsizlikla 4 subati bekliyorummmmmmmmmm
Âmin cnm inşaallah...amin canım inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız :)
İnşaallah hayırlı musmutlu pozitif pozitif sonuçlar alırsın :))) az kalmış benim 10 şubatta testim sabreden mukafatını muhakkak alır. ...cok gecmis olsun canim acil sifalar.benim hic bie sorunum sorun esimde insalah alah yuzumuze guler canim bu sefer 7 gunum orta yerimden catliycammm az kaldi test 4 subatta napalim ilahi taktir bizim kaderimizdede bu varmis urasicaz mecbur maddi manevi coktum ya ama sabirrrr sabrin sonu selametmis
Bu mubarek günde Rabbim hepimizi mutlu kılacak hayırlı sonuçlarla sevindirsin inşaallah herbirinize duacıyım Rabbim biz senin sonsuz rahmetinden çok ümitliyiz, bizi mahsun ve tek bırakma ÂMİN....
seninle nerdeyse aynı gün başlıcak tedavimizzz haberleşelim olurmu
HAYIRLI cumalar benimde Şubat'ın ilk haftaları BAŞLICAK tedavim ilk olacak çok heyecanlıyım laporoskopi ile adetim arası 25 gün olacak ara vermek istemedim inşallah sorun olmaz olumlu olur hatta rahim de temizlenmişken benim tüplerim yok o yüzden ara verim belki olur ümidinde yok
bi umudun hayalin bekleyisin sonu gene husran gene olmadi sonuc sifir.Rabbim sizlerin yardimcisi olsun hsurana ugratmasin ondan umit kesilmez kesememde.Allah yar ve yardimciniz olsun
bi umudun hayalin bekleyisin sonu gene husran gene olmadi sonuc sifir.Rabbim sizlerin yardimcisi olsun hsurana ugratmasin ondan umit kesilmez kesememde.Allah yar ve yardimciniz olsun
Canım şu an ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorum keşke yanında olabilsemde beraber ağlasak bu son olur inşallah Allah hepimizi duysun artık acılarımızı dindırsin dualarımızı kabul etsin seni çok öpüyorum sen iyi olda bebeğin gelir inşallah en kısa zamanda😭😭😭😭😭😭
bende subatta yaptiracagim canim.. burada bir cok arkadasla insallah bu yil anne olacagiz..
Senin yarın kaçıncı gün sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum cnm
Canim sonucum pozitif cikti sukurler olsun bi muddet giremiycem siteye sizlere hep dua ediyorum Allah hepimizin kucagina aldirsin..insallah deger yukselir bekliycez artik herkese bu pozitif sonucu almayi nasip etsin cok agladim bayilacaktim heyecandan...sizlere duacıyım güzel anneler 2014 bizim yilimiz olacak insallah:))
canım hayırlı olsun inşallah bu tedavilerde rabbim yüzümüzü güldürür belirti herkeste farklı olabiliyor hatta bazen belirti bile olmayabiliyor rabbime bol bol dua et eğer nasip etti ise olur :) ben sürekli yatmıyorum evde geziniyorum ama iş yapmıyorum protein kaynaklı beslenmemi söyledi drum hergün süt yumurta et meyve salata yiyip içiyorum bu kadar :)
Canim sonucum pozitif cikti sukurler olsun bi muddet giremiycem siteye sizlere hep dua ediyorum Allah hepimizin kucagina aldirsin..insallah deger yukselir bekliycez artik herkese bu pozitif sonucu almayi nasip etsin cok agladim bayilacaktim heyecandan...sizlere duacıyım güzel anneler 2014 bizim yilimiz olacak insallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?