- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
hayırlısı olsun cnm epey kalabalık olcak gibikızlar napıyorsunuz hemen hemen kızımın doğum günü kutlaması aklımda şekillendi.mevlüt yapıcam.60 kişi civarı misafirim olcak pide vericem.minik pastalar yapmayı düşünüyorum 1 yaş magnetleri ve daha önemlisi anne kız aynı kıyafet düşünüyorum aklınıza gelen fikirler var mı kızlar
sabun güzel fikir ama küçük bi yerde yaşıyorum bulabilir miyim sabun doğum günü parti yapmıcam sadece mevlüt kıyafet arayışındayım şimdihayırlısı olsun cnm epey kalabalık olcak gibi
ben mevlüt işinden vazgeçtim gibi hem mevlüt hem doğumgünü maddi manevi etki yapıcak sadece pasta 150 liraekstra diğerlerini hesaplarsak 800 gibi belki daha fazla olucaktı
sadece doğumgünü yapıcaz inşallah
magnet değilde minik sabunlar çok hoş duruyo bende sabun dağıtmayı düşünüyom birde 1 yaş kurabiyeleri olabilir
kıyafet fikrin güzelmiş
çok güzel canım çok teşekkür ederim harikasın valla
beğendiğine sevindim cnm sitede bi sürü var bak beğen ben o bebekliyi düşünüyomçok güzel canım çok teşekkür ederim harikasın valla
hemen bakıyorum canım sabun dağıtayım ben de doğum günü için kıyafet falan düşündün mü canımbeğendiğine sevindim cnm sitede bi sürü var bak beğen ben o bebekliyi düşünüyom
fiyatı çok iiiii
Allah yardımcın olsun arkadaşım Rabbim açılan hiçbir kucağı boş bırakmasınumudumuza umut katanlara slm olsun.. arkadaşlar aranızda eşinde 13 14 kromozom yapışıklığı olup normal yoldan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşanlar var mı her şeyde vardır bi hayır yaşam sürdüğü sürece umut var.....
ben de tütü düşündüm kızımla aynı renk bi etek üzerimize beyaz bluz artık onun tokasıylada benim örtüm aynı renk olur inşallah hele bi de o güne kadar yürürsekıyafet tütü düşünüyom cnm http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/hediyelik-sabun-130301036
Amin arkadaşım yaradan ağzından dilinden gönlünden bebek geçiren herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinAllah yardımcın olsun arkadaşım Rabbim açılan hiçbir kucağı boş bırakmasın
amin cnm evlat çok ayrı bi duygu rabbim sanada nasip eder inşallah :)Amin arkadaşım yaradan ağzından dilinden gönlünden bebek geçiren herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
napıyon arkadaşımamin cnm evlat çok ayrı bi duygu rabbim sanada nasip eder inşallah :)
sağol cnm bnm evdeyiz ana kız takılıyoz siz neler yapıyonuz varmı değişik fikirlerin mevlüt içinnapıyon arkadaşım
yok canım şimdilik aynı bütün fikirler hayırlısıyla bi gelse ocak ayısağol cnm bnm evdeyiz ana kız takılıyoz siz neler yapıyonuz varmı değişik fikirlerin mevlüt için
du bakalm cnm hemen telaş yapma vardır bi derdi bi yeri ağrıyodur bizde öyleyiz bu aralar inan gözlerim kızarıyo uykusuzluktan bi dr a götürün bence diş ağrısı olabilirAy bı yardım bna noluurrben naapcam boyle kendı kendıne uyuyup kalmazsa uyumuyo sureklı aglıo kuran okuyorum dua edyorum naapcamı sasırdıımm