2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
aynen oğlum da çok sık uyanıyor. mesela bu gün 5:00 uyandı yirmi dakika sonra yine ağladı " bari bir saat geçseydi" dedim

aynen oğlum da çok sık uyanıyor. mesela bu gün 5:00 uyandı yirmi dakika sonra yine ağladı " bari bir saat geçseydi" dedim

bizde öyleyiz ama uyandık mı enaz 2 saat ayaktayız uyumaz..
en çok ona vakit ayıramamaktan korkuyorum. dün yorgundum pek ayıramadım vakit doya doya tadını çıkaramadım

bugün 2. günüm geldim geneitibarebu sabah uyur bıraktım kuzumu anneme geldim işe..
hayırlısıyla sende başla kim bakacak peki5

Yaza kadar babanne dede bakacak sanirim, sehirdisindalar bize gelecekler yatılı olarak. Yazdan itibaren annem devralacak onunla da cok yakin oturuyoruz. Sanirim diyorum cunku tam netlesmedi ama buyuk ihtimal boyle olacak. Ben en cok uykularindan endise ediyorum emmeden uyudugu bir elin parmaklarinigecmez babannesi nasil uyutacak bilmiyorum cunku bel ve kalca sorunu da var babannenin, yani o ki annem hic degilse ayaginda sallayip uyutuyor iyi kotu ama babannesi nasil yapacak bilmiyorum. Insallah ben bu cocugu uyutamiyorum deyip gerisin geri kacmaz:)

BİZDE öyleyiz emmeden uyumuyor ama ben olursam
annem kucağında iki piş piş diyor uyuyor bende 2 saatte bir uyuyorsa annemde 3 saatte bir uyuyor
sizinde öyle olur inşallah. arada 1/2 saat bırak istersen uyutmayı denesin görürsün en azından nasıl uyuyor falan diye

Oğlum da emerek uyuyor. babaannesi hamak beşikte uyutuyor, bir de tabletten veya telefondan ninni dinletiyor. sadece uyuturken ninni dinlettiği için hemen uyku pozisyonunu alıyor. inşallah sizde de sorun olmaz

Oğlum da emerek uyuyor. babaannesi hamak beşikte uyutuyor, bir de tabletten veya telefondan ninni dinletiyor. sadece uyuturken ninni dinlettiği için hemen uyku pozisyonunu alıyor. inşallah sizde de sorun olmaz

Bizimki uykusu geldiginde yatay pozisyona getirirsek kiyameti kopariyor, oyle ki genelde yatarak emiyor o esnada 10 sn lik bir yatmaya bile tahammulu yok hemen agliyor. Ama nedense cabuk alisacagini dusunuyorum insallah oyle olur

Babaannemiz burda degil maalesef. Ben calismaya basladigimda gelecek daha erken gelmesi su an icin mumkun degil. Genel olarak uyumlu bir cocuktur insallah cabucak alisir bensizlige diye dusunuyorum. Ama ben nasil alisirim onsuzluga onu bilmiyorum

Bizimki uykusu geldiginde yatay pozisyona getirirsek kiyameti kopariyor, oyle ki genelde yatarak emiyor o esnada 10 sn lik bir yatmaya bile tahammulu yok hemen agliyor. Ama nedense cabuk alisacagini dusunuyorum insallah oyle olur
evet çabuk alışıyorlar. iki çocuğumu da babaannesi baktı, sorun olmadı. ikinci oğlum biraz sorun çıkardı tam diş çıkarma döneminde işe başladım ben de rapor aldım sonra sıkıntı olmadı.

Zaten o disler ah o disler.. ben esasen zor da olsa uyku egitimi denemek istiyordum sadece gunduz uykusu icin degil benim isim yorucu oldugundan gece de uykulari duzene girer boylelikle ben de dinlenebilirim diyordum zaten 3-4 ay sonra nobet listesine falan da girecegim ama.. 4 disimiz cikti su an ust santral kesiciler yolda sanirim, istah sifir, surekli bi miz miz havada.. neyse sonumuz hayr olsun artik bakalim

Babaannemiz burda degil maalesef. Ben calismaya basladigimda gelecek daha erken gelmesi su an icin mumkun degil. Genel olarak uyumlu bir cocuktur insallah cabucak alisir bensizlige diye dusunuyorum. Ama ben nasil alisirim onsuzluga onu bilmiyorum

onlar hemen adapte oluyor merak etme
ama biz alışamıyoruz. hala deli gibi özlüyorum ama kızım mutlu çoık şkür
onun ağlamasından durmamasından çok korkuyordum

ahh ahh uyku eğitimini yapamıyorum ben dayansam babası dayamıyor uyku saati geldiğinde 9.30'da itirazsız uyuyo hemen tabi ya sallıyorum yada emerek uyuyor sonrasında mesai başlıyo bi iki kere gece uyandı ağlasın dedim eşime de sen başka oda da yat dayanamazsın dedim yine ben kendimi tutuyorum ama biraz sonra eşim geliyor dayanamayıp alıyo
kuzuşumla geceleri bozuşuyoruz gündüzleri barışıyoruz

dün gece 10.30.da yattı 1 de kalktı 3 e kadar öldürdü beni ne kadar inatçı bebekler

oğlum da aynı hiçbir şey yemiyor, tabağı görünce kafasını çeviriyor. bzen ben gelinceye yemediği oluyor. şimdi ishalde başladı 5. dişi geliyor. geçen hafta sadece anne sütü aldı

[QUOTE="happines, post: 37743666, member: 2142olmesinleroğlum da aynı hiçbir şey yemiyor, tabağı görünce kafasını çeviriyor. bzen ben gelinceye yemediği oluyor. şimdi ishalde başladı 5. dişi geliyor. geçen hafta sadece anne sütü aldı[/QUOTE]

Bizim de 5. Disimiz yolda. Iyi bari acliktan olmesinler de:) aciksalar yerler demekki gerçekten canlari istemiyor

kızlar napıyorsunuz hemen hemen kızımın doğum günü kutlaması aklımda şekillendi.mevlüt yapıcam.60 kişi civarı misafirim olcak pide vericem.minik pastalar yapmayı düşünüyorum 1 yaş magnetleri ve daha önemlisi anne kız aynı kıyafet düşünüyorum aklınıza gelen fikirler var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…