- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen oğlum da çok sık uyanıyor. mesela bu gün 5:00 uyandı yirmi dakika sonra yine ağladı " bari bir saat geçseydi" dedim
bugün 2. günüm geldim geneitibarebu sabah uyur bıraktım kuzumu anneme geldim işe..
hayırlısıyla sende başla kim bakacak peki5
Yaza kadar babanne dede bakacak sanirim, sehirdisindalar bize gelecekler yatılı olarak. Yazdan itibaren annem devralacak onunla da cok yakin oturuyoruz. Sanirim diyorum cunku tam netlesmedi ama buyuk ihtimal boyle olacak. Ben en cok uykularindan endise ediyorum emmeden uyudugu bir elin parmaklarinigecmez babannesi nasil uyutacak bilmiyorum cunku bel ve kalca sorunu da var babannenin, yani o ki annem hic degilse ayaginda sallayip uyutuyor iyi kotu ama babannesi nasil yapacak bilmiyorum. Insallah ben bu cocugu uyutamiyorum deyip gerisin geri kacmaz:)
Yaza kadar babanne dede bakacak sanirim, sehirdisindalar bize gelecekler yatılı olarak. Yazdan itibaren annem devralacak onunla da cok yakin oturuyoruz. Sanirim diyorum cunku tam netlesmedi ama buyuk ihtimal boyle olacak. Ben en cok uykularindan endise ediyorum emmeden uyudugu bir elin parmaklarinigecmez babannesi nasil uyutacak bilmiyorum cunku bel ve kalca sorunu da var babannenin, yani o ki annem hic degilse ayaginda sallayip uyutuyor iyi kotu ama babannesi nasil yapacak bilmiyorum. Insallah ben bu cocugu uyutamiyorum deyip gerisin geri kacmaz:)
Oğlum da emerek uyuyor. babaannesi hamak beşikte uyutuyor, bir de tabletten veya telefondan ninni dinletiyor. sadece uyuturken ninni dinlettiği için hemen uyku pozisyonunu alıyor. inşallah sizde de sorun olmaz
BİZDE öyleyiz emmeden uyumuyor ama ben olursam
annem kucağında iki piş piş diyor uyuyor bende 2 saatte bir uyuyorsa annemde 3 saatte bir uyuyor
sizinde öyle olur inşallah. arada 1/2 saat bırak istersen uyutmayı denesin görürsün en azından nasıl uyuyor falan diye
evet çabuk alışıyorlar. iki çocuğumu da babaannesi baktı, sorun olmadı. ikinci oğlum biraz sorun çıkardı tam diş çıkarma döneminde işe başladım ben de rapor aldım sonra sıkıntı olmadı.Bizimki uykusu geldiginde yatay pozisyona getirirsek kiyameti kopariyor, oyle ki genelde yatarak emiyor o esnada 10 sn lik bir yatmaya bile tahammulu yok hemen agliyor. Ama nedense cabuk alisacagini dusunuyorum insallah oyle olur
evet çabuk alışıyorlar. iki çocuğumu da babaannesi baktı, sorun olmadı. ikinci oğlum biraz sorun çıkardı tam diş çıkarma döneminde işe başladım ben de rapor aldım sonra sıkıntı olmadı.
Babaannemiz burda degil maalesef. Ben calismaya basladigimda gelecek daha erken gelmesi su an icin mumkun degil. Genel olarak uyumlu bir cocuktur insallah cabucak alisir bensizlige diye dusunuyorum. Ama ben nasil alisirim onsuzluga onu bilmiyorum
ahh ahh uyku eğitimini yapamıyorum ben dayansam babası dayamıyor uyku saati geldiğinde 9.30'da itirazsız uyuyo hemen tabi ya sallıyorum yada emerek uyuyor sonrasında mesai başlıyo bi iki kere gece uyandı ağlasın dedim eşime de sen başka oda da yat dayanamazsın dedim yine ben kendimi tutuyorum ama biraz sonra eşim geliyor dayanamayıp alıyohuy ediniyordur canım alıştırmasan çok rahat edersin ben kıza uyku eğitimi vermekle uğraşıyorum çok ağlıyor inan ağlama duyacak takatim kalmadı 3 gündür falan da kabızdı Allah ım nasıl ıkınıyor ıkınırken titriyor terliyor kuzum iyi oldu ama ben bittim iyi geceler canım öp benim için
dün gece 10.30.da yattı 1 de kalktı 3 e kadar öldürdü beni ne kadar inatçı bebeklerahh ahh uyku eğitimini yapamıyorum ben dayansam babası dayamıyor uyku saati geldiğinde 9.30'da itirazsız uyuyo hemen tabi ya sallıyorum yada emerek uyuyor sonrasında mesai başlıyo bi iki kere gece uyandı ağlasın dedim eşime de sen başka oda da yat dayanamazsın dedim yine ben kendimi tutuyorum ama biraz sonra eşim geliyor dayanamayıp alıyo
kuzuşumla geceleri bozuşuyoruz gündüzleri barışıyoruz
oğlum da aynı hiçbir şey yemiyor, tabağı görünce kafasını çeviriyor. bzen ben gelinceye yemediği oluyor. şimdi ishalde başladı 5. dişi geliyor. geçen hafta sadece anne sütü aldıZaten o disler ah o disler.. ben esasen zor da olsa uyku egitimi denemek istiyordum sadece gunduz uykusu icin degil benim isim yorucu oldugundan gece de uykulari duzene girer boylelikle ben de dinlenebilirim diyordum zaten 3-4 ay sonra nobet listesine falan da girecegim ama.. 4 disimiz cikti su an ust santral kesiciler yolda sanirim, istah sifir, surekli bi miz miz havada.. neyse sonumuz hayr olsun artik bakalim
bizim çocuklar oğlak burcu o kadar inat normaldün gece 10.30.da yattı 1 de kalktı 3 e kadar öldürdü beni ne kadar inatçı bebekler