2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bebekliğinde huysuz olan çocuklar büyüdüğünde uslu oluyor derler, bu da bir teselli. büyük oğlum da öyleydi iki yaşına kadar uykusuz gecelerim çok oldu. ondan sonra çok uyumlu, sakin bir çocuk oldu.

oğlum artı taytay duruyor hem de kendisi elini bırakıyor. geçen akşam da iki adım atmış

oğlum da dün gece çok sık uyandı en son 05:30 gibi uyandı oturdu bir saat sonra zorla uyuttum

Benimki de iki gecedir boyle, beraber yatiyoruz biz, ilkinde uyanmis pelus kedisiyle oynuyordu yatakta aramizda, hatta babasi da uyaninca kediyi ona uzatmis gulmus falan. Dun de ustumden dogru asagi inmeye calisiyordu gozler cin gibi birkac saat oturduk oyle, donemsel bir durum mu acaba, hic boyle olmamisti

oğlum hastalandı . dün gece çıkarttı çarşaf, pijamam, nevresim hepsi kirlendi. ondan sonra bir rahatladı, yüzü güldü, hızlı hızlı emekledi. gece ateşlendi. sabah giderken uyandı. benimkisi çabuk hastalanıyor ama çok şükür çabuk geçiyor.

oğlum dün suluğunu çekmeceye koydu, burun damlasını aldı onun kremlerini koyduğum bir sepet var onun içine koydu. erik vermiştim, çöpün olduğu dolabı açtı, çöpe attı. bebiş de abisi gibi düzenli olur inşallah. yoksa benim gibi temizlik takıntısı bir anneyle işi çok zor :KK70::KK70:

selam oyun grubu arıyorum
burada yada dışarıda bildiğiniz bir yer var mı ?

istanbulda olanlar buluşup oyun grubu kursak aslında.

X