2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
şimdiden doğum günü telaşı sarmış. oğlum da kardeşinin doğum günü süslemeler düşünüyor. ben de ilk doğum gününü kalabalık düşünmüyorum. nasılsa O doğum gününden birşey anlamayacak.

Canım 4 nisanda doğum yaptım... Normal doğum denedik ama benim sıpa kanalda ilerlemediği için mecburen sezeryan oldum:KK5: bebişimiz iyi çok şükür hala dış dünyaya alışma çabalarında :KK1: şimdilik uykusuz bol gazlı kakalı geceler geçiriyoruz dört gözle 40 ının çıkmasını bekliyorum ondan sonra düzelir diolar:KK36: çok fazla giremiyorum ama ne zaman ne sormak istersen bana mesaj at ilk müsait zamanda dönerim canım... Tekrar çoook çokk tebrik ediyorum :KK16:

Canım bi sorum var sana. Bir mesajında afp nin düşük çıktığını yazmışsın inş. bebişin sağlıkla doğmuştur. AFP düşüklüğü için ne yaptın? Detaylı USG ya da amniyosentez önerdiler mi? Benimde yüksek çıktı perinatoloji uzmanı amniyosnetez önerdi ama güvenemiyorum. şuan 18
0 günlük gebeyim bebeğimin gelişme geriliği varmış 10 gün. öncesinde gerilik yoktu yeni başlamış. kafam çok karışık :KK43:

Kızlar selam , bende hep takıpteyım bsey sormam lazım sıze bgn bızım kız bı ısemıs bı ısemıss sormayın gıtsın sırtına kdar gecmıs sıdık , bessıgımızın ıcınde dossek var oda hep sıdık olmus bısey olur muu ?
Bse nye gecıyo kı sıdık ? Bezımız 4 nmara molfıx kullanıyoruz ..
:-)şimdiden başlamış döşek ıslatmaya bizimki de bazen bezini taşırıyor sabah bi bakıyorum tuluma kadar ıslatmış ben yemeklerini güzel yediğinden herhalde diyorum çünkü bazen de bezi hiç dolu olmuyor

Selam ocak anneleri ..

Bugün işimin başındayım mutsuzummmmm akşam olsun..
ben çalışmıyorum geceleri Eymen sürekli uyanıyo bazen uyumuyor sabah zor kalkıyorum zombi gibi günüme yaansıyor bi iş tutamıyorum ona yemek yedir uyut aralarda da oyun falan oynuyoruz dinlenemiyorum da ben mi becerisizim anlamadım sana Allah kolaylık versin maaşşaallah diyorum canım,:KK43: kendimi çok tembel hissediyorum

uyusun uyusun şimdi yine paşamı salladımda geldim saat onda uyudu busaate kadar 3 defa sallattırdı kendini bu böyle sabaha kadar her saat başı sürüyor dişten yapıyor herhalde diyorum ama huy mu ediniyor acaba artık bilemiyorum ooof oooff

uyusun uyusun şimdi yine paşamı salladımda geldim saat onda uyudu busaate kadar 3 defa sallattırdı kendini bu böyle sabaha kadar her saat başı sürüyor dişten yapıyor herhalde diyorum ama huy mu ediniyor acaba artık bilemiyorum ooof oooff
huy ediniyordur canım alıştırmasan çok rahat edersin ben kıza uyku eğitimi vermekle uğraşıyorum çok ağlıyor inan ağlama duyacak takatim kalmadı 3 gündür falan da kabızdı Allah ım nasıl ıkınıyor ıkınırken titriyor terliyor kuzum iyi oldu ama ben bittim iyi geceler canım öp benim için

Kolay gelsin canim allah yardimcin olsum ben de 20 gun sonra baslayacagim cok korkuyorum..

bugün 2. günüm geldim gene :KK43:
bu sabah uyur bıraktım kuzumu anneme geldim işe..
hayırlısıyla sende başla kim bakacak peki ?

ben çalışmıyorum geceleri Eymen sürekli uyanıyo bazen uyumuyor sabah zor kalkıyorum zombi gibi günüme yaansıyor bi iş tutamıyorum ona yemek yedir uyut aralarda da oyun falan oynuyoruz dinlenemiyorum da ben mi becerisizim anlamadım sana Allah kolaylık versin maaşşaallah diyorum canım,:KK43: kendimi çok tembel hissediyorum

bizimde uyku sorunumuz var bu sabah 5 te kalktık mesela. :KK43:
gece çok sık uyanıyor ama Allah yardım ediyor napalım çalışıyotruz mecbur

Evet cnım bugün ilk günüm
ilk gün ikiniz için de zor geçmiştir. büyük oğlumda ilk gün çok üzülmüştüm, ikincide de üzüldüm ama tecrübeli olduğum için çok etkilenmedim. bebiş de sen de zamanla alışacaksınız özellikle bebekler inanılmaz çabuk alışıyor

X