2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar napıyorsunuz hemen hemen kızımın doğum günü kutlaması aklımda şekillendi.mevlüt yapıcam.60 kişi civarı misafirim olcak pide vericem.minik pastalar yapmayı düşünüyorum 1 yaş magnetleri ve daha önemlisi anne kız aynı kıyafet düşünüyorum aklınıza gelen fikirler var mı kızlar
hayırlısı olsun cnm epey kalabalık olcak gibi
ben mevlüt işinden vazgeçtim gibi hem mevlüt hem doğumgünü maddi manevi etki yapıcak sadece pasta 150 lira :KK57::KK57:ekstra diğerlerini hesaplarsak 800 gibi:KK64: belki daha fazla olucaktı
sadece doğumgünü yapıcaz inşallah
magnet değilde minik sabunlar çok hoş duruyo bende sabun dağıtmayı düşünüyom birde 1 yaş kurabiyeleri olabilir
kıyafet fikrin güzelmiş

hayırlısı olsun cnm epey kalabalık olcak gibi
ben mevlüt işinden vazgeçtim gibi hem mevlüt hem doğumgünü maddi manevi etki yapıcak sadece pasta 150 lira :KK57::KK57:ekstra diğerlerini hesaplarsak 800 gibi:KK64: belki daha fazla olucaktı
sadece doğumgünü yapıcaz inşallah
magnet değilde minik sabunlar çok hoş duruyo bende sabun dağıtmayı düşünüyom birde 1 yaş kurabiyeleri olabilir
kıyafet fikrin güzelmiş
sabun güzel fikir ama küçük bi yerde yaşıyorum bulabilir miyim sabun doğum günü parti yapmıcam sadece mevlüt kıyafet arayışındayım şimdi

umudumuza umut katanlara slm olsun.. arkadaşlar aranızda eşinde 13 14 kromozom yapışıklığı olup normal yoldan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşanlar var mı her şeyde vardır bi hayır yaşam sürdüğü sürece umut var.....

umudumuza umut katanlara slm olsun.. arkadaşlar aranızda eşinde 13 14 kromozom yapışıklığı olup normal yoldan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşanlar var mı her şeyde vardır bi hayır yaşam sürdüğü sürece umut var.....
Allah yardımcın olsun arkadaşım Rabbim açılan hiçbir kucağı boş bırakmasın

Kızlaaarrr oluyoruuumm :KK43: kızım aksam 5 bucuktan berı uyumuyor :KK43: saat gecenın 3u oldu :KK43: esnemekten agzı yırtılıyo surunuyo kafasını nereye koysa goz gıdıo ama bı turlu uyumaddııı :KK43: eskı gunlerımıze donmek ıstemıyoruuummm :KK43: ayagımda sallamak ıcın yatırıyorum bı aglamalar bı aglamalar sankı oldurmusum , aynı sekıl bessıkte de oluyor :KK43: uyumak ıstıyoruuummm :KK43:

oğlum da dün gece çok sık uyandı en son 05:30 gibi uyandı oturdu bir saat sonra zorla uyuttum

Ay bı yardım bna noluurr :KK43: ben naapcam boyle :KK43: kendı kendıne uyuyup kalmazsa uyumuyo sureklı aglıo :KK43: kuran okuyorum dua edyorum naapcamı sasırdıımm :KK43:

Ay bı yardım bna noluurr :KK43: ben naapcam boyle :KK43: kendı kendıne uyuyup kalmazsa uyumuyo sureklı aglıo :KK43: kuran okuyorum dua edyorum naapcamı sasırdıımm :KK43:
du bakalm cnm hemen telaş yapma vardır bi derdi bi yeri ağrıyodur bizde öyleyiz bu aralar inan gözlerim kızarıyo uykusuzluktan bi dr a götürün bence diş ağrısı olabilir

X