- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
ne çok alıntı yaptım senden amasağol cnm :) sizede çok geçmiş olsun bende bugun çok sevindim belirti vermeden çıkardı diye.
sadece ishalimiz vardı o kadar.
kvalide demişken burda adettir kim bebeğin ilk dişini görürse tepeden aşağı kıyafet alır.
tesadüf ben gördüm eeee o kadar bakarsam tabi bana geliceği belli neyse valideme çaktırmadan bak bakalım sidelya nın dişi çıkıyomu anlarsın dedim baktı ama çok minik olduğu için anlayamadıadet yapalım dedik beceremedik
oo maşallah hadi hayırlı olsun bizim iki dişin ardından başka gelenler de var herhalde ama bi türlü göstermediler kendilerini çenemi kemirmeye uğraşıyo biberonunu dişleriyle ısırıyo ve geceleri sık uyanıyo bu çok zor oluyo benim için yaa bi de sulu kaka haline devam tabii bir ay oldu hala böylekızlar bizimde dişimiz çıktııııııııııı bugun
evet cnm bnde çok hevesliyim sonuçta bebişlerimizin ilkleri :)sen de ben gibisin anladığım kadarıyla hemen hadi bunu kutlayalım ben diş partisi düşünüyorum önümüz hafta kına var bi akrabanın p geçsin gelsin elasu bebeğin diş partisi
varmı peki sizde adet ?ne çok alıntı yaptım senden amabenim eltim gördü garibim sürekli soruyodum abla bakar mısın çıkmış mı diye mecbur o gördü
sağol cnm ağrın varsa yakındır seninkidegözün aydın ben 2 kere oldum 3. gelmedi ağrısı var kendi yok
sağol cnm zorlu bi dönem bekliyo bizi anlaşılan bizimde sulu kakamız var midesi hemen boşalıyo o yüzden ek gıdamıza çok dikkat eder oldumoo maşallah hadi hayırlı olsun bizim iki dişin ardından başka gelenler de var herhalde ama bi türlü göstermediler kendilerini çenemi kemirmeye uğraşıyo biberonunu dişleriyle ısırıyo ve geceleri sık uyanıyo bu çok zor oluyo benim için yaa bi de sulu kaka haline devam tabii bir ay oldu hala böyledaha ne kadar devam edecek acaba
sağol cnm :) sizede çok geçmiş olsun bende bugun çok sevindim belirti vermeden çıkardı diye.
sadece ishalimiz vardı o kadar.
kvalide demişken burda adettir kim bebeğin ilk dişini görürse tepeden aşağı kıyafet alır.
tesadüf ben gördüm eeee o kadar bakarsam tabi bana geliceği belli neyse valideme çaktırmadan bak bakalım sidelya nın dişi çıkıyomu anlarsın dedim baktı ama çok minik olduğu için anlayamadıadet yapalım dedik beceremedik
ben 40ım çıktığından beri oluyorum.....hiç kesintiye ugramadıhmmmm bu arada kızlarrrrrrrrrrrr doğum sonrası ilk adetimi oldum
ne güsell ben tamı tamına 7 ay bekledim karnım hep şişti biraz rahatladım ama kilolar duruyoben yaptım valla hem arkadasa hem kv hem de eltime :) ilk ben gördüm ama olsun ben tulum aldım oğluma. babaannesi tişort 2 tane birde çıtçıtlı atlet... eltimi ve arkadaşımı merakla bekliyorum....devam et baktırmaya ben anlamadım bide siz bakın de :) onemli olan hepsini ayrı ayrı tek tek yakalamak
ben 40ım çıktığından beri oluyorum.....hiç kesintiye ugramadı
galiba hemen adet görmek insanı zayıflatıyo... çevremden biliyorum. ben 50 kiloya düştüm ve adet oldugum için göbek de gitti sayılır iki ayda zayıfladım.. benı gören inanmıyo dogum yaptığıma.bir başaka arkadaş da hemen oldu adet. o da zayıfladı. bende bununla bağdaştırıyorum zayıflama olayını.ne güsell ben tamı tamına 7 ay bekledim karnım hep şişti biraz rahatladım ama kilolar duruyo
aynen cnm 7 ay boyunca kocaman ve şiş göbekle gezdim şimdi biraz daha gitti göbek inşallah düzenli adet olurumda zayıflarım çok kilom var dışardan çok mutlu gözüküyom ama içimi allah bilirgaliba hemen adet görmek insanı zayıflatıyo... çevremden biliyorum. ben 50 kiloya düştüm ve adet oldugum için göbek de gitti sayılır iki ayda zayıfladım.. benı gören inanmıyo dogum yaptığıma.bir başaka arkadaş da hemen oldu adet. o da zayıfladı. bende bununla bağdaştırıyorum zayıflama olayını.
var canım bakalım ne alacak yengesivarmı peki sizde adet ?
sağol cnm ağrın varsa yakındır seninkide
cnm bnde 7 ay 1 hafta sonra adet oldum dr bile gittim bakmadı bile emziriyosan ondandır dedi okadar yaniherkese merhaba ben de doğum apalı 7 ay oldu hala adet görmedim
2 adet gördüm 3. gelmedi benim de hatta ilk adet gördüğümde o kadar zor olmuştu ki 3 kilo vermiştim 1kaç gün önce test yaptım negatif çıktı bakalım bi dee kan vereyim diyorum ama bende ki bu üşengeçlikle hamileysem bebek doğacak olur...bu arada diş hediyemiz geldi yengesi akvaryum ve 2 tane balık almış hem bayram hem diş hediyesi olarakcnm bnde 7 ay 1 hafta sonra adet oldum dr bile gittim bakmadı bile emziriyosan ondandır dedi okadar yani
sonra düğününüm vardı tamda o gün olmuşum şaka gibi
Merhabalar ben bisey oğrenmek ıstıyordumda 2. Sezeryan olcak anneler genel olanınız varmı. Ben kızımı spinal yapmıstım bıraz sıkıntılıydı bas sgrısı yasamıstım şimdı genel olsa ondada uyanırkenkı acıyı merak edıyorum. Tsk ederım
Çok acımıştı benim hiç durmadan su demiştim bi de üşüyorum şu an yazarken bile sanki tekrardan yaşıyorum belki benim ki ağrılı olmuştur .daha hafif olan arkadaşlarda vardır
karna bende de bastılar nasıl çiğlik atmıştım ama baş ağrım pek olmadı bi de ben narkozdan ayılmam dahil hepsini hatırlıyorum o ağrıyı etrafımda ki koşuşturmayı kızımı hatırlıyorum ona kurduğum ilk cümleyi ela su ağlama meleğim demiştimGecmış olsun herkes farklı soyluyor kımı hıc anlamadın agrım olmadı dıyor sen atlatmıssın cok sukur darısı bızım basımıza kızımda spınalde hıc anlamadım ama sonra gelıp bastırmaları ıdrar yapamama ve o bas agrısı cok fenaydı