2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ne çok alıntı yaptım senden ama benim eltim gördü garibim sürekli soruyodum abla bakar mısın çıkmış mı diye mecbur o gördü

kızlar bizimde dişimiz çıktııııııııııı bugun
oo maşallah hadi hayırlı olsun bizim iki dişin ardından başka gelenler de var herhalde ama bi türlü göstermediler kendilerini çenemi kemirmeye uğraşıyo biberonunu dişleriyle ısırıyo ve geceleri sık uyanıyo bu çok zor oluyo benim için yaa bi de sulu kaka haline devam tabii bir ay oldu hala böyle daha ne kadar devam edecek acaba

sağol cnm zorlu bi dönem bekliyo bizi anlaşılan bizimde sulu kakamız var midesi hemen boşalıyo o yüzden ek gıdamıza çok dikkat eder oldum

ben yaptım valla hem arkadasa hem kv hem de eltime :) ilk ben gördüm ama olsun ben tulum aldım oğluma. babaannesi tişort 2 tane birde çıtçıtlı atlet... eltimi ve arkadaşımı merakla bekliyorum....devam et baktırmaya ben anlamadım bide siz bakın de :) onemli olan hepsini ayrı ayrı tek tek yakalamak.

hmmmm bu arada kızlarrrrrrrrrrrr doğum sonrası ilk adetimi oldum
ben 40ım çıktığından beri oluyorum.....hiç kesintiye ugramadı

ne güsell ben tamı tamına 7 ay bekledim karnım hep şişti biraz rahatladım ama kilolar duruyo

ne güsell ben tamı tamına 7 ay bekledim karnım hep şişti biraz rahatladım ama kilolar duruyo
galiba hemen adet görmek insanı zayıflatıyo... çevremden biliyorum. ben 50 kiloya düştüm ve adet oldugum için göbek de gitti sayılır iki ayda zayıfladım.. benı gören inanmıyo dogum yaptığıma.bir başaka arkadaş da hemen oldu adet. o da zayıfladı. bende bununla bağdaştırıyorum zayıflama olayını.

aynen cnm 7 ay boyunca kocaman ve şiş göbekle gezdim şimdi biraz daha gitti göbek inşallah düzenli adet olurumda zayıflarım çok kilom var dışardan çok mutlu gözüküyom ama içimi allah bilir

bayanlar merhaba benim de 20 ocak doğumlu bir oğlum var hala diş çıkarmadı. diş eti kabardı, ishal de var ama hala çıkmadı abisi o da sekinci ayda çıkaracak galiba. doğum kilosuna gelince hepsini verdim ama hala adet olmadım oyüzden şişlik var gibi

cnm bnde 7 ay 1 hafta sonra adet oldum dr bile gittim bakmadı bile emziriyosan ondandır dedi okadar yani
sonra düğününüm vardı tamda o gün olmuşum şaka gibi
2 adet gördüm 3. gelmedi benim de hatta ilk adet gördüğümde o kadar zor olmuştu ki 3 kilo vermiştim 1kaç gün önce test yaptım negatif çıktı bakalım bi dee kan vereyim diyorum ama bende ki bu üşengeçlikle hamileysem bebek doğacak olur...bu arada diş hediyemiz geldi yengesi akvaryum ve 2 tane balık almış hem bayram hem diş hediyesi olarak

Merhabalar ben bisey oğrenmek ıstıyordumda 2. Sezeryan olcak anneler genel olanınız varmı. Ben kızımı spinal yapmıstım bıraz sıkıntılıydı bas sgrısı yasamıstım şimdı genel olsa ondada uyanırkenkı acıyı merak edıyorum. Tsk ederım

Çok acımıştı benim hiç durmadan su demiştim bi de üşüyorum şu an yazarken bile sanki tekrardan yaşıyorum belki benim ki ağrılı olmuştur .daha hafif olan arkadaşlarda vardır

Gecmış olsun herkes farklı soyluyor kımı hıc anlamadın agrım olmadı dıyor sen atlatmıssın cok sukur darısı bızım basımıza kızımda spınalde hıc anlamadım ama sonra gelıp bastırmaları ıdrar yapamama ve o bas agrısı cok fenaydı

karna bende de bastılar nasıl çiğlik atmıştım ama baş ağrım pek olmadı bi de ben narkozdan ayılmam dahil hepsini hatırlıyorum o ağrıyı etrafımda ki koşuşturmayı kızımı hatırlıyorum ona kurduğum ilk cümleyi ela su ağlama meleğim demiştim

Kizlar tracy hoggun kitaplarindan alan ve fayda goren var mi aranizda... cocugumuza uyku duzeni saglamamiz gerekiyor gece uyanmalari artti.gunduz uyutma zorlugu çekiyoruz.ise baslayacagim zorlaniyorum. Elinde olan kullanmayan varsa 3 5 ne isterseniz konusalim alayim belki cozumu olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…