2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
slm cnm hayırlı olsun dişiniz :) kilo konusunda kızımız bu ay yarım kilo almış kilo alımı iyi gidiyo.
sizinki diştendir cnm ishali kilo almaması

Ben ne yaptıysam kilo almiyor oglum. Cok üzülüyorum ama gelisimi iyi diye teselli ediyorum kendimi... iştahsız ya ek gidada da alim hizini degistirmedi... mevlam benim cocugu doyurmus ta yollamis...

kizlar bu gece kotu bi olay yasadik sinirim cok bozuk//// ogluma gece mamasi aldik bu gun/ m'lupa aptam'l biskuvili gece mamasi////alissin dedim sever belki dedim yaptim 6=7 kasik falan yedi/ sonra uykusu geldi emmek istedi biraz da meme yedi aglamaya basladi/ burnundaki sumugu temizlemek icin banyoya giderken yavrum fooooosssssss diye bi kustu anlatamam cocugun ogurmesi bi turlu durmadi arkadaslar /// esimi cagirdim kos dedim geldi oglum ben kusmuktan sirilsiklam olduk yerler kovayla dokulmus gibi kusmuk/vicudu kizardi birde// cok korktuk / hemen dusa soktuk yikadik oglumu//onun o caresizligi beni mahvetti/ sirf gece uyanmasin diye ogluma mama vermek istedim kendi rahatimi dusundum kendime cok kizginim////
gezmeye gitmistik cok mutluydu bu gun/ ama mahvettim oglumun gununu///

geçmiiş olsun canım benimkide böyle ara ara kusuyo bazen yanlışlıkla midesine baskı yaptığımdan oluyo mama yedikten sonra gaz oluyo herhalde geçen bende mamadan sonra yüzünü yıkamaya lavaboya gittim yıkadım tam uyutmaya gidiyodum fışkırtarak kustu yüzünü yıkarken midesine baskı yapmışım herhalde bide pütürlü yemeye midesi bulanıyo hafif zorlarsam kusuyo ama öyle böyle değil burnundan geliyor bende artık pütürlü için uğraşmıyorum bi süre robottan geçiricem ne yapiim kusunca çok üzülüyorum sizinde inş. bi rahatsızlığınız yoktur

saol canim.cok sukur sabah iyiydi/ ve ilk defa kahvalti yapti oglum///yumurta peynir armut ve muz karisimi yaptim/yarisini yedi/ cok sevindim/ uyudu simdi/ keyfi yerinde allaha sukur/ama mama vermeyecem artik/uyaninca havuc puresi yapicam // d]zenimizi kurmamiz lazim/
sabah kahvalti
uyurken meme
uyaninca sebze puresi
yine uyurken meme
ve aksam meyve kari;imi yada tek meyve
gece meme/////oturmadi b' turlu bu yemek programi

alışana kadar bi süre geçiyo ama düzene giriyolar bu da bi süreç sonuçta hepsini başarıyla atlatacaz inş. :)

hayirli olsun sunnetinizi kacirmisim ben/simdi okuyunca farkettim kusura bakma

a aa benm de haberim yoktu geçmiş olsun ALLAH damatlığınıda göstersin inş.

Tesekkurler hepinize arkadaslar yaptirmayi dusunen varsa siddetle tavsiye ederim lokalle yaptirdik ignede bile aglamadi en gec iki gunde acisi gecti 1 haftada tamamen iyilesti. Acisini hatirlamayacak kadar kucukken olmus olmasi da cabasi

Tesekkurler hepinize arkadaslar yaptirmayi dusunen varsa siddetle tavsiye ederim lokalle yaptirdik ignede bile aglamadi en gec iki gunde acisi gecti 1 haftada tamamen iyilesti. Acisini hatirlamayacak kadar kucukken olmus olmasi da cabasi
b'zde 20 gunlukken yaptirdik///o da zor b' surec/ erkenden kurtulmak en guzeli gercekten

ayy kızlar Eymen bu akşam beni çok şaşırttı babası kuran okuyodu o da elinden kitabı almak için çabalıyodu babası okumayı bitirdikten sonra kuranıkerimi dolaba koydu Eyman onu almaya nasıl kafayı taktıysa peşinden sürünerek gitti ve dolabın kapağını açtı hala şoktayım inanın abartmıyorum ve kapak yarım açık falan değildi

bebeğine masaallah canım şimdi ki bebekler çok zeki

çok saol onların böyle gelişimlerini görmek ne kadar heyecan vericiymiş her hareketiyle neşelenebiliyoruz çok şükür rabbime böyle bi güzellik verdiği için
böyle zamanları gördükçe iyi ki çalışmıyorum diyorum.Her hareketleri ayrı bi olay benim kinin dilinde 2 sabahtır anneanne gel var.bi de yengesiyle türkü söylüyor ki evlere şenlik.emekliyor mu beben

böyle zamanları gördükçe iyi ki çalışmıyorum diyorum.Her hareketleri ayrı bi olay benim kinin dilinde 2 sabahtır anneanne gel var.bi de yengesiyle türkü söylüyor ki evlere şenlik.emekliyor mu beben
emekliyor dizleri üzerinde tam gidemesede :) ama heryere ulaşıyor bu yüzden yürüteçte fazla durmuyor o hareketlerini kısıtlıyo gibi geldiğinden herhalde senn ki tam ne kadarlık bende kelime öğrensindiye sürekli konuşuyorum ama tık yok bi ara "ba-ba" kelimesini çıkarıyodu bu hafta onuda bıraktı yeni bişeymi öğreniyor acaba diyorum tek konuşması "aa- ahh" uyandığında falan böyle çağırıyor beni

bizdee dişimizi çıkardık iki tane alt diş..emeklemeye gayret ediyoruz ama sürünüyoruz iştebelli bi yemek düzenimiz yok.. yürüteç kullanmayı düşünmedim hiç ayrıca oto koltuğu tavsiyelerinizi alabilirim kızlar ya alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…