2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ewpat kınanız hayırlı olsun foto yüklemek istermisin bilmiyorum ama merak ettim kına kıyafetleriyle görmek isterim
sizinde dişiniz hayırlı olsun sıkıntısı olmadan çıksın inş. varmı huzursuzluk bizde yok gibi şükür gece daha sık uyanıyo vede sulu kaka yapıyo günde iki defa ateş falan yok şükür bu arada alıntıları doğru yaptımmı bilmiyorum yeni halini öğrenecez artık yeniye insan alışırda eskiyi biraz ararız :KK70:

teşekkürler cnm huysuzluk dışında pek bişeyini görmedim çok şükür darısı diğer dişlerimizin başına inşlh:)

emekliyor dizleri üzerinde tam gidemesede :) ama heryere ulaşıyor bu yüzden yürüteçte fazla durmuyor o hareketlerini kısıtlıyo gibi geldiğinden herhalde senn ki tam ne kadarlık bende kelime öğrensindiye sürekli konuşuyorum ama tık yok bi ara "ba-ba" kelimesini çıkarıyodu bu hafta onuda bıraktı yeni bişeymi öğreniyor acaba diyorum tek konuşması "aa- ahh" uyandığında falan böyle çağırıyor beni
artik herseyi farkediyo benimki de balkondaki karincalari farketti her balkona gidisimizde egilip onlari izliyo//eliyle gel gel yaptirmaya calisiyorum/ bazen kendi yapmaya calisiyo acip kapatiyo elinii/ yemek sorunumuz yavas yavas kalmadi gibi/ yiyo az da olsa artik/ duzene giriyoruz. hayat simdi daha guzel:KK66:

emekliyor dizleri üzerinde tam gidemesede :) ama heryere ulaşıyor bu yüzden yürüteçte fazla durmuyor o hareketlerini kısıtlıyo gibi geldiğinden herhalde senn ki tam ne kadarlık bende kelime öğrensindiye sürekli konuşuyorum ama tık yok bi ara "ba-ba" kelimesini çıkarıyodu bu hafta onuda bıraktı yeni bişeymi öğreniyor acaba diyorum tek konuşması "aa- ahh" uyandığında falan böyle çağırıyor beni
6 eylül de 8 ay olcak canım benimki çok geveze dede ne(r)de dede evde favori cümlelerinden kaç ay önce anne dedi hal diyor baba diyor alkış öğrendi gel gel yapıyor canı isterse bye bye emeklemeye ayakta durmaya adım atmaya biyerden tutunup kalkmaya çalışıyor bakalım hangisini ilk önce yapacak

6 eylül de 8 ay olcak canım benimki çok geveze dede ne(r)de dede evde favori cümlelerinden kaç ay önce anne dedi hal diyor baba diyor alkış öğrendi gel gel yapıyor canı isterse bye bye emeklemeye ayakta durmaya adım atmaya biyerden tutunup kalkmaya çalışıyor bakalım hangisini ilk önce yapacak
ayy ne güzel 23 ocak doğumlu Eymen de bakalım kelime yönünden ne gibi gelişme gösterecek bizimkide yerden kalkmaya çalışıyo bacaklarını dikiyo bir yerden destek alıp kalkmaya çalışıyo ama kendini çekemiyo daha :) tatlım maşallah bebeğine

ayy ne güzel 23 ocak doğumlu Eymen de bakalım kelime yönünden ne gibi gelişme gösterecek bizimkide yerden kalkmaya çalışıyo bacaklarını dikiyo bir yerden destek alıp kalkmaya çalışıyo ama kendini çekemiyo daha :) tatlım maşallah bebeğine
sağol canım aramızda epey var bebek gelişiminde 1 hafta bile çok farkediyor

yakındır canım senin bebeğininde dillenmesi

inşallah canım....
kızlar bizimde dişimiz çıktııııııııııı bugun :KK73::KK73:

gözün aydın canım....biz üç gündür ateşle ugraşıyoruz geceleri çok huysuz hep ağlıyo. huy değiştirdi oglum. dün sabah kayınvalideme gittim akşama kadar orda kaldım uyudum biraz. tam da ateşsiz diş çıkardık diye seviniyordum.....

inşallah canım....

gözün aydın canım....biz üç gündür ateşle ugraşıyoruz geceleri çok huysuz hep ağlıyo. huy değiştirdi oglum. dün sabah kayınvalideme gittim akşama kadar orda kaldım uyudum biraz. tam da ateşsiz diş çıkardık diye seviniyordum.....
sağol cnm :) sizede çok geçmiş olsun bende bugun çok sevindim belirti vermeden çıkardı diye.
sadece ishalimiz vardı o kadar.
kvalide demişken burda adettir kim bebeğin ilk dişini görürse tepeden aşağı kıyafet alır.
tesadüf ben gördüm eeee o kadar bakarsam tabi bana geliceği belli neyse valideme çaktırmadan bak bakalım sidelya nın dişi çıkıyomu anlarsın dedim baktı ama çok minik olduğu için anlayamadı :confused: adet yapalım dedik beceremedik

gözün aydın canım diş partisi düşünüyor musun
sağol cnm inan 6 ay kınası yapmasaydım havada karada çok yapmak isterdim dişten kurabiyeler süsler çok güzel duruyo kınamızda bu kadar özel süs bulamadık
adet yerini bulsun parti değilde buğday kaynatıp komşulara dağıtalım diyoz eksik kalmayalım yine içimizde kalır:-)

sağol cnm inan 6 ay kınası yapmasaydım havada karada çok yapmak isterdim dişten kurabiyeler süsler çok güzel duruyo kınamızda bu kadar özel süs bulamadık
adet yerini bulsun parti değilde buğday kaynatıp komşulara dağıtalım diyoz eksik kalmayalım yine içimizde kalır:-)
sen de ben gibisin anladığım kadarıyla hemen hadi bunu kutlayalım ben diş partisi düşünüyorum önümüz hafta kına var bi akrabanın p geçsin gelsin elasu bebeğin diş partisi

X