2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar doğru görmüşüm dişimiz geliyooooyıkılsın diş buğdayları alllahhhallllaaahhhhh...çok güzel birşety yaaaa. cam kırıgı batmış gibi şeffaf ....

Hayirli olsunnnn:) bu cocuklar insani ne hale getiriyor, insan bi disine de sevinir mi, valla altin bulmus gibi seviniyoruz :)

kızlar doğru görmüşüm dişimiz geliyooooyıkılsın diş buğdayları alllahhhallllaaahhhhh...çok güzel birşety yaaaa. cam kırıgı batmış gibi şeffaf ....
alemsin cnm yaaaabu kadarmı güzel anlatılır yawwwwwww
hayırlı olsun dişiniz nasıl oldu belirtiler anlatırmısın
başlasın diş buğdayı partisi

kızlar nasılsınız tamara ya bi an daldım çok şekerdi
bebişler nasıl ohhh mis gibi dişler çıkmış hayırlı olsun
bizimde dün kontrolumuz vardı kilomuz boyumuz yerinde çok şükür anne sütüne devam ek gıdaya devam
kendi sütümden kahvaltı hazırlıyom birde gece yatarken kendi sütümden pirinç unu yapıyom aralarda yoğurt meyva sebze püreleri heee bu arada yoğurt yapmasını öğrendim en son kendim yaptım çok kolay oldu güzelde oldu.
geçen hafta teyzemle validemle ev tarhanası yaptık çok seviyo kızım çok besleyici herkez öyle diyo anne sütünden sonra en besleyici gıdamış bizden bu kadar

Merhaba arkadaşlar size birkaç sorum olacak. Bebekleriniz tamamen desteksiz oturuyormu acaba benım kızım oturmaktan çok hoşlanmıyor ya ayakta duracak yada emekleyecek orayı burayı karıştıracak. Desteksiz oturuyor ama arada devriliyor yani tamamen desteksiz oturamıyor henüz birde oto koltuğu almayı düşünen varmı önerileriniz nedir

merhaba cnm ...
bnm kızım ocak 20 doğumlu çok şükür desteksiz oturuyo ama kanepede ise yalnız bırakmıyoz genelde yerde tek başına bırakıyom arkasına mınder tamam oluyo bizim kız şimdi çok rahat ters dönüyü sürünüyo ama yavaştan

Biz de ewpat in kizindan 5 gün küçüğüz. Bazen oyuncaklara dalip saga sola düşüyor ya da sinirlenirse falan kendini arkaya atiyor onun disinda fena degil oturabiliyor yani. Ama ben yine de yalniz birakmiyorum ya da arkasini yastikla dolduruyorum belli olmuyor bu bebelerin naptigi:)

valla b1z cok iyiz oglum klavyeyi bozmus yazamiyorum yaaa// biz de dr a gittik bu gun geli;imi cok iyi dedi/ sadece ek gidaya daha yogunluk vermem gerekiyormus/ sutu azaltmam gerekmis/10 kilo oglum 20 ocakli benimki de yese yapacam herseyi ama sutcu benim oglum. kati gida sevmiyo/bir kitapcik verdi onu uygulayacam/

ben'm oglum da 20 ocak dogumlu oturmayi tam beceremiyo/ yuruteci istiyo hep/ kolyukta oturuyo da yerde devriliyo canim/ destek istiyo/ bide zaten dombik// patlayacak devrilippppp

alemsin cnm yaaaabu kadarmı güzel anlatılır yawwwwwww
hayırlı olsun dişiniz nasıl oldu belirtiler anlatırmısın
başlasın diş buğdayı partisi
canim balkonda otururken du b' bakayim dedim/ esim yanlis gordun dedi falan zaten daha g,remedik acmadi agzini ///sonravbaktim tekrar ve g,rdum /gercekten disi gelmis oglumun // belirtisi de deli gibi cenemizi isirmasi// yara oldu cenem dusun yani/ate; olmadi ama geceleri cok huysuzlugu oldu/ ishal de olmadi cok sukur///

bizimkiler aynı gün doğmuşşşş tamara
ek gıda konusunda bizimki ek gıda yiyo çok şükür gece hep emiyo taki öğlene kadar başlıyo ek gıdamız öğlende bi emip bi ek gıda diye devam ediyoz
kızımda 10 kilo olmuş bizde tombiğiz

diş buğdaynız ne zaman cnm ? biz sadece kolu komşuya buğday felan dağıtıcaz 6 ay kınası yaptık şimdi diş buğdayıda yaparsak görgüsüz derler çok bilmişler

aynen cnm tek bırakmaya gelmezler artık hareketlendiler bizim valideye her gidişimizde' kızım yalnız bırakma düşer' diye diye beni bezdiriyo sanki bilmiyoz

selam arkadaşlar sizler ve bebişler iyisiniz inş. biz çok şükür iyiyiz ikinci dişimizi de çıkardık sorunsuz sadece sulu kaka yapıyoruz ben üstten yediriyorum oğlum midesine hiç zahmet vermiyor hemen bezine yolluyor ve haliyle bu ay hiç kilo almamışız bu beni üzdü sizinkiler bu ay kaç gr aldılar ortalama söylermisiniz ve emekleme olarak istediği heryere gidiyor önceden sürünüyodu şimdi dizleriniz üstünde gitmeye çalışıyr emekleme pozisyonundan oturuşa geçiyor yürüteci pek sevmedi onunla henüz heryere gidemediğinden keşfettikçe sever herhalde bi de pütürlü yedirmeye alıştırmak istiyorum ama öğürüyor kusuyo azıcık zorlarsam siz ne yaptınız bu konuda

Canim kendimden ornek vermek gerekirse. Benim oglum 4 aylikken 8.5 kiloydu 6 aylikken ancak 9 kilo olmustu. Birkac gun sonra 7 ayimiz bitecek ama kontrolumuz yok o yuzden kac olduk bilmiyorum. Tas catlasa 9.5tur o kadar yoktur bile anca 9250 falan. Bu azalan kilo alimindan ben de sikayetciyim ama saglik olsun sunnet olduk ustune disimiz cikiyor su siralar yani cocuk stresli zamanlardan gecti boyle seylerin olmasi normal diye kendimi teselli ediyorum iste.

ya benimki yemiyo emmek istyo hep/ sabah yumurta peynir armut ezmesi yaptim iki kasik yedi o kadar/ napicam ben yaaaaaa///

diş buğdaynız ne zaman cnm ? biz sadece kolu komşuya buğday felan dağıtıcaz 6 ay kınası yaptık şimdi diş buğdayıda yaparsak görgüsüz derler çok bilmişler
disi biraz daha ciksin iyice gorunsun o zaman/ iki haftayi bulur herhalde canim / haber ver'r'm///

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…