2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benim 39. haftada suyum azalmıştı cuma günüydü.dr um pazar günü gel rahim incelirse normal incelmezse sezeryan yaparız dedi.hafta sonu kuşkuyla geçti bütün hafta sonu normal doğurayım diye bütün evi temizledim çömelir vaziyette 3,5 4 saat fırını sildim yürüyüş yaptım ılık duş aldım sıcağa yakın doldurdum küveti keyfime baktım içinde.hatta eşimle bile yakınlaştım normal doğumu tetikler diye ama nafile.dr. um sezeryan olacak dedi eve gidip çanta yapayım dedim yalan herşeyim hazır hastanede 4 saat beklemek istemedim.kuafore gittim saçımı kestirdim fön çektirdim.süslü süslü girdim ameliyata ama işte korkuyorum çok

Evet bizede vegaferon vermişler içinde paraben varmış hatta kutunun üstünde yazıyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400927796792.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 30

canım sindirim sistemini zorlayacak katı gıda ya başlamıyoruz zaten tattırmalık yoğurt yani bundan bişey olmaz katı ve ya pütürlü gıdaya tam oturunca başlayın deniliyor bende oturmaya çalışıyo ohh ohh hemen katı gıdaya geçtim demedim zaten bebeğimin gelişimi için herşeyi araştırarak yapıyorum kendi kafama göre fikirler edinmiyorum doktorların tavsiyelerine uyun demişsin kimi doktor 4. aydan sonra başlatıyor kimi 6 aydan önce kesinlikle diyo doktorlar arasında dahi düşünceler uygulamalar farklı bizim düşüncelerimizin de farklı olması normal tabi burda kimse kimseyi şunu bunu yap diye zorlamıyor fikirler paylaşılıyor sadece

Evet mesela bizim doktorumuz 4. Ayın sonunda tattırmaya başlıyacağız dedi. 6. Aydan sonra daha çok gıdayı reddediyorlar dedi..

sorma cnm yaaaaaaaa ne kızdım bu sefer hemşireye kıl oldum valla ihmale gelmez bu tür şeyler insan sağlığı bu
demir damlası vegaferon 4 aylık olduğunuzda sizede verirler,monovit 3 kemik ve diş gelişimi için mutlaka kullan onu ben bi şişe bitirdim bile.
daha önce forumlarda okumuştum ama hangisinde hatırlamıyorum demir damlalarının birinin içinde kansorejen madde varmış ben kullanmayı bıraktım zaten çok güvenemiyordum
cnm bizde kusma yaptı yoksa kullanırdım çok gerekliymiş aslında

Son düzenleme:

hımmm tmam , biz 5 olcaz 5 gün sonra ..

gerekli olduğunu biliyorum ama güvenemedim canım yaa

ohhh kızlar ne güzel kaynatmışınız
bu demir damlası çok sorun oldu bugun itibarı kullanmama kararı aldık eşimle mağlum ortak karar yoksa kızı çok kıymetli
hmm birde bi arkadaş ek gıda için biraz söylenmiş galiba herkez bebeğine ne verme konusunda özgür ben sadece anne sütü aldığı için şu an bişey vermiyom bu benm düşüncem herkesin bebeği kendine özgü diye düşünüyorum.
tutkulu arkadaşımız dediği gibi burası paylaşım yeri.....

Son düzenleme:

Artik oturmak istiyorlar canim ben de kirmayip oturtuyorum.

Canim maşallah hic endiselenme cok guzel görünüyor gelişimi

Ben anlamıyorum haa bizim sağlık ocağındakiler salak mıdır nedir ..
Bizede aynı aşı yapıldı 2 bacaktan bide koldan size yok ..aşı aynı aşı nasıl oöuyo anlamıyorum ben (

Iki bacaktan olacakti koldan niye yaptilar ki ama söyle duymustum verem aşısı tutmadiysa ikinciyi yapiyorlar diye ondan olabilir canim.

Canim bende tattiriyorum elma verdim emiyo öyle yalniz corba ve peynir tuzsuz olmali.

çünkü canım herkesin tecrübesi kendine ve bu çocuk bizim:97: haksız mıyım

Haklisin buyukler ayrı dr ayri konuşuyor niye arada kalalim yaa

ela su 6 ocak ilk çocuk annesi onun doğumunu hamileliği fln unutamazsa tek çocuk olarak kalacak

Canim ilk bes ay her yedigimi çıkardım yilmadim inadina yedim :) dogumda da spinal yapilacakti tutmadan kesildim bagirmamla uyutmalari bir oldu ama kardeş candir diyorum :))

ayy biz şimdi hastaneden geldik ateşimiz 38 di ateş düşürücü verdiler ağla ağla çatlıycaktı nerdeyse..
Ateşi düştü çok şükür bu havalarda olabilir 3 gün boyunca düşür düşmezse gene gel dedi ..
39 olabilir korkma dedi ..
Burnu içinde fizyolojik serum kullan dedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…