booşveer hiç sakınmıycaksın sakınan göze çöp batar derler ya doğru .. Çocuk herşeye alışacak büyüdüğünde yemeyen çocukda kötü olur .. Emerken biraz zor olur ama inşAllah tutabilirsin bi kolaylık sağlar Rabbim .. Benim görümcemdoğumdan gelmiş kendi çocuğuna turşu suyu içirmiş şimdi çocuk herşeyi yiyoçok zormuş hem de benim bünyede zayıf maşaallah emiyor kızım bende böyle düşündüm. hem geçen atv haber e bi prof. çıktı. 4 aylıktan sonra ek gıda vermek daha doğru dedi 6 aydan sonra alerji riski artıyormuş. ben duydum bunu hemen kaptım kaşığı 'bak kızım bu yoğurt' diye.
bende tattırmaya başladım doyumluk vermiyorum sonuçta alışsın bebeğim artık ilk üç aydaki gibi emmiyo çünkü 5 . ayda tam başlarım eğer bebeğiniz dik oturumuna durabiliyorsa başlayabilirsiniz deniyor benimki de maaşşaalh oturacam diye uğraşıp duruyo
bizim de kusması arttı devit 3 kullanınca ilk olarak monovit kullanıyorduk 3 ay gaz sancısı çekmesini ben bu damlalara bağlıyorum geçen farkettim bi ara vermedim düzeldi emmesi kusması sonra tekrar vermeye başladım aynı oldu sağlık ocağına gittiğimi de sordum ilk defa duydum böyle bişey doktora sor bi dedi bende öyle düşünüyordum zaten gidip bi sorcam bakalım yinede kullanıyorum ama çünkü raşitizm tehlikesi falan olmasın diye veriyolar illa ağır bi hastalık olmasın gerek yok kemiklerde hafif eğrilikde olabilirmiş herhalde kullan canım sende kan damlasına gelince bebeğin beyin gelişimi için gerekli kan damlası canım bide yeni doğan bebeklerin kanı herzaman düşük olurmuş 6-7 aydan sonra toparlanmaya başlarmış o yüzden tahlil falan yapamadan veriyolar hatta biz sarılık için tahlil yaptığımızda 10 çıkmıştı kan ben o zaman öğrenmiştim bunu kandamlasını düzenli kullandiktan sonra zararı olmaz canım niye versinler o zaman biraz uzun oldu ama
kullan mı diyorsun yaniiii ??
booşveer hiç sakınmıycaksın sakınan göze çöp batar derler ya doğru .. Çocuk herşeye alışacak büyüdüğünde yemeyen çocukda kötü olur .. Emerken biraz zor olur ama inşAllah tutabilirsin bi kolaylık sağlar Rabbim .. Benim görümcemdoğumdan gelmiş kendi çocuğuna turşu suyu içirmiş şimdi çocuk herşeyi yiyo
görümcen de çok cesurmuş ama teyzemin oğluna kaynanası haftası dolmadan fasulye suyu vermişti maşaalla h o da fidan gibi delikanlı
eskiler biliyor da biz kulak asmıyoruz
çünkü canım herkesin tecrübesi kendine ve bu çocuk bizim:97: haksız mıyım
aynen bin yengem bize kızı yıkamaya gelmişti daha çok küçüktü ben yıkayamıyodum yıkayınca yorgana yatır battaniyeye sar 2 kundak yap böyle akıl veriyolar babannemde var yaşlı ya herşeye yorum yapıyo zatenbunları babannem söyyo annemde dedi oda anne içi nasıl hissediyosa gönlünden ne geçiriyosa onu yapsın boşa konuşmayın o en iyisini bilir demişti doğru gerçekten
kesinlikle kızının adı ne ne zaman doğdu ilk çocuğun mu?.... 1000tane sorabilirim böyle
berrak , 30 ocakta evet ilk çocuk e sende anlat barii
ela su 6 ocak ilk çocuk annesi onun doğumunu hamileliği fln unutamazsa tek çocuk olarak kalacak
nmal mi yaptın ??
Benim prensesimde tek artık boşanıyoruz
Seninde mi hamişlik zor geçtiii
sezeryan oldum ama ayıldığım anlar korkunçtu ağrı susuzluk fln... hamileliğim zordu son kontrolumde bile kilo kaybetmiştim
bende sezaryen oldum sonrası zor otura ıosun kalkamıyosun idrar torbası kolunda damar yolu heryerin uyşuk ayyy hatırlamak istemiyoruummm benim başım çok ağrımıştı narkozdan kurtulamamışım( gazım çıkmadı ayy kabus gibiydi ..
bende sezeryanla doğum yaptım ama sızın gıbı olmadı tabı bı agrı oluyor bıcak yarası sonuçta ama onun dısında ben cok memnunumdum doktorum vs cok ıyı ıdı
maşaallah sana. benim dr um hastanem fln da süperdi çok memnun kaldım ama problem bendeydi sanırım