2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
booşveer hiç sakınmıycaksın sakınan göze çöp batar derler ya doğru .. Çocuk herşeye alışacak büyüdüğünde yemeyen çocukda kötü olur .. Emerken biraz zor olur ama inşAllah tutabilirsin bi kolaylık sağlar Rabbim .. Benim görümcemdoğumdan gelmiş kendi çocuğuna turşu suyu içirmiş şimdi çocuk herşeyi yiyo

ayy bizim cadı da ayağımda sallarken kafasını kaldırıp oturmaya yelteniyor ay bi gülesin geliyor kardeşimle gülmekten bayılıyoruz kalkmak için direniyor resmen biz gülünce oda lüyor daha da kalkmaya çalışıyor

oturmaya çalışmalar elini tutunca kalkmaya yeltenmeler dönmeler bi alem bu bebekler valla. ne yapacağımızı şaşırıyorum.dün gece tv de bi adam bağırıyor benim ki izletmiyorum ama sesi taklit ediyor adam bağırıyor aaaaaaaaa benimki arkadan aaaaaaaaaa şaşıp kalıyorum

görümcen de çok cesurmuş ama teyzemin oğluna kaynanası haftası dolmadan fasulye suyu vermişti maşaalla h o da fidan gibi delikanlı

çünkü canım herkesin tecrübesi kendine ve bu çocuk bizim:97: haksız mıyım

aynen bin yengem bize kızı yıkamaya gelmişti daha çok küçüktü ben yıkayamıyodum yıkayınca yorgana yatır battaniyeye sar 2 kundak yap böyle akıl veriyolar babannemde var yaşlı ya herşeye yorum yapıyo zaten bunları babannem söyyo annemde dedi oda anne içi nasıl hissediyosa gönlünden ne geçiriyosa onu yapsın boşa konuşmayın o en iyisini bilir demişti doğru gerçekten

kesinlikle kızının adı ne ne zaman doğdu ilk çocuğun mu?.... 1000tane sorabilirim böyle

Bence doktorlarin tavsiyesine uymak lazim,,, yani 6 ayda baslasaniz alismicak da 5 ayda baslarsaniz mi alisicak ek gidaya? Bi ay icin bebeklerinizin sindirim sistemini zorlamak yanlis geliyo bana... mama kutularinin ustunde dahi ilk 6 ay anne sütü yaziyor. Bu kadar insan yanlis biliyo olamaz heralde.. bu arada oturmaktan kasit çocuğun kendi kendine oturur pozisyona gelmesi. Otirmaya calismasi veya sizin desteğinizle oturmasi degil..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Okula basladım ben :/ heyet raporu bulamadım. İki haftadr gidiyom okula. Salım boş , diğer 4 gün 4 saat gidiyorum. Eşimle aynı okuldayız. O sabahçı ben öğlenci. Çocuğa biz bakıyoruz dönüşümlü. Oğlum şebek oldu okulda süt pompası aldık kullanamadım. 2. Teneffüs beslenme saati. Okula getiriyo eşim, emziriyorum. Çok zorda kalırsa kendi mayaladığım yoğurttan veriyo :/ tek artısı, bana çok yapışıktı oğlum. Şimdi babaya alışıyo. Okula gelince beni sallamıyo bile öğrencileri görünce bi çırpınık bağirip gülüşü var ki yiyesim gelio. 3 ocakta 5 aylık olcaz bu arada. Mecburen yoğurt- meyva suyuna basladık :/

sezeryan oldum ama ayıldığım anlar korkunçtu ağrı susuzluk fln... hamileliğim zordu son kontrolumde bile kilo kaybetmiştim

bende sezaryen oldum sonrası zor otura ıosun kalkamıyosun idrar torbası kolunda damar yolu heryerin uyşuk ayyy hatırlamak istemiyoruummm benim başım çok ağrımıştı narkozdan kurtulamamışım ( gazım çıkmadı ayy kabus gibiydi ..

hem ne kabus gazım benim de çıkmadı bi de ben ameliyathanede ayıldıktan sonra herşeyi hatırlıyorum daha korkunç oluyor

bende sezeryanla doğum yaptım ama sızın gıbı olmadı tabı bı agrı oluyor bıcak yarası sonuçta ama onun dısında ben cok memnunumdum doktorum vs cok ıyı ıdı

bende sezeryanla doğum yaptım ama sızın gıbı olmadı tabı bı agrı oluyor bıcak yarası sonuçta ama onun dısında ben cok memnunumdum doktorum vs cok ıyı ıdı

maşaallah sana. benim dr um hastanem fln da süperdi çok memnun kaldım ama problem bendeydi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…