2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ayy biz şimdi hastaneden geldik ateşimiz 38 di ateş düşürücü verdiler ağla ağla çatlıycaktı nerdeyse..
Ateşi düştü çok şükür bu havalarda olabilir 3 gün boyunca düşür düşmezse gene gel dedi ..
39 olabilir korkma dedi ..
Burnu içinde fizyolojik serum kullan dedi ..

Allah şifa versin tez zamanda inşaallah canım. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy biz şimdi hastaneden geldik ateşimiz 38 di ateş düşürücü verdiler ağla ağla çatlıycaktı nerdeyse..
Ateşi düştü çok şükür bu havalarda olabilir 3 gün boyunca düşür düşmezse gene gel dedi ..

cnm geçmiş olsun hayırdır bi anda noldu da bebiş hastalandı?

Evet mesela bizim doktorumuz 4. Ayın sonunda tattırmaya başlıyacağız dedi. 6. Aydan sonra daha çok gıdayı reddediyorlar dedi..

katılıyorum canım henüz bişeyleri öğrenmeden damağını alıştırmak lazım

slm hanımlar:KK3::KK3:
saçlarınız boyalımı yada boya yapmayı düşünüyonuzmu hani değişiklik olsun diyasanız
ben papatya kaynattım belki duymuşunuzdur kaynatıp soğutup saçlara sürüyoz ve güneşe çıkıyoz doğal sarı oluyo
ilk defa yapıcam inşallah tutar:KK1:
güneş demişken bi kaç gündür kızımı balkonda güneşlendiiriyom mağlum bizim buralar yeni ısınıyı evler biraz soğuk
hem kemiklerinede iyi gelir...

slm hanımlar:KK3::KK3:
saçlarınız boyalımı yada boya yapmayı düşünüyonuzmu hani değişiklik olsun diyasanız
ben papatya kaynattım belki duymuşunuzdur kaynatıp soğutup saçlara sürüyoz ve güneşe çıkıyoz doğal sarı oluyo
ilk defa yapıcam inşallah tutar:KK1:
güneş demişken bi kaç gündür kızımı balkonda güneşlendiiriyom mağlum bizim buralar yeni ısınıyı evler biraz soğuk
hem kemiklerinede iyi gelir...

güzel bi sarı olursa bende yapiim kaç gündür güneşe çıkaramıyorum bulutlu gibi oluyo hava

güzel bi sarı olursa bende yapiim kaç gündür güneşe çıkaramıyorum bulutlu gibi oluyo hava

bnm saçlarım normalde kumral ve hiçççççç boya yaptırmadım biraz sarışınlık var yani tenim beyaz eşim hep boyatma dedi hiç istemez boyayı
ilk defa boya olucak çok araştırdım yapan tanıdıklarımda var çok doğal duruyo bakalım yrn başlıcam
gelişmeleri haber ederim
cnm imkan varsa bebişini mutlaka çıkar bana bile iyi geliyo inan

Ne soylenmesi, ne munasebet. Elbette kendi cocugunuz, istediginizi yedirir icirirsiniz. Ben cok iyi niyetle kendi dusuncemi soyledim, oturmakla ilgili kismi da belki bi yerden yanlis okumussunuzdur diye eklemek istedim sadece. Burasi paylasim yeri vs gibi bi tepkiye ne luzum var ki? Ben çocuk degilim ki siz benimle bu sekilde konusabiliyorsunuz. Burada simdi paylasim yapmayan cok akli basinda arkadaslar vardi, ben sizin de onlar kadar saygili olacaginizi varsayarak fikrimi yazdim sadece. Kaldi ki yazdigim da şu "doktor tavsiyesine uymak lazim". Ve evet cok da dogru,, bir hekim kizi olarak da eklemek isterim ki burdaki doktor kelimesinden kasit ekranda sabah programlarinda kadrolu calisan haline gelmis doktorlar degil. Zira dikkat ederseniz onlarin illaki genel olarak kabul edilmis seylerin disinda sozler soyleme egiliminde olduklarini siz de farkedersiniz. Herneyse, size iyi paylasimlar,,, saygilar...

kızlar annem yanımdaydı evimi derledi topldı oğluma baktı şimdi de sekiz saat uzaga gitti allah razı olsun hakkını ödeyemem inşallah bizde tayin alıp yanına giderizde bu hasret biter bu mübarek kandil gecesi inşallah dualarımız kabul olsun

kızlar annem yanımdaydı evimi derledi topldı oğluma baktı şimdi de sekiz saat uzaga gitti allah razı olsun hakkını ödeyemem inşallah bizde tayin alıp yanına giderizde bu hasret biter bu mübarek kandil gecesi inşallah dualarımız kabul olsun

inş. nasip olurda gidebilirsin bende ailemden uzaktayım zorluğunu çekiyorum herzaman gidemiyorum

hayırlı kandiller arkadaşlar nasılsınız :):KK16:

Hayirli kandiller canim biz iyiyiz Enes uyudu biraz mizildandi ama uyku galip geldi siz nasilsiniz bakalim

Anneler her eve lazim canim ya. Inşallah çıkar tayininizde rahatlarsin biraz sekiz saat az buz degil ve hayirli kandiller canim

Arkadaşlar biz iki gün sonra 4aylik olacaz inşallah
27 ocak doğum

Neyse bebisi dönmeye başlayan var mi
Bizimki dönmüyor��

Ayrıca hayirli kandiller

Son düzenleme:

hayırlı kandiller inşallah duaların hayırlısıyla kabul olur

geçmiş olsun niye hasta oldu prenses ya bi de senin dün bi konun vardı noldu naptın

X