sarı kutulu monovit demir damlası canım
demir damlasının adı ne ??
aaaa biz kullanıyoruz işte onu .. Ben de mi kullanmayım ?? Gerçekten onu kullanmaya başladığımızdan beri kusması çoğaldı işdah yokhiç ona bağlamadım ama üşüttü diye düşündüm gezmeye gitmiştik .. Demek ondan ben de mi kullanmayımmm ??? Ayy bi akıl verinnn ((
vegaferon yokta monovit var ..bende onu devit-3 beyaz damla varya 15 günlükken başlıyosun o sandıımm sorunca da söylemediler .. İçinden de kağıt da çıkmadı unuttum kağıda ne deniyodu ayyah bi hatırlasam ben kullanmıyorum 2 tane verdiler bize biri monovit diğeri vegaferon
tatlım ben kullanmıyorum güvenmiyorum açıkçası[/QUOT
bende kullanmayım ozaman , çünkü gerçekten kusması işdahsızlığı arttı ondan sonra
vegaferon yokta monovit var ..bende onu devit-3 beyaz damla varya 15 günlükken başlıyosun o sandıımm sorunca da söylemediler .. İçinden de kağıt da çıkmadı unuttum kağıda ne deniyodu ayy
devit 3 ben hamileyken kullandım bebeğe vermediler monovit bi şişe bitirdim şimdi güvenmediğim için bıraktım vegeferon a hiç başlamadım canım
devit3 ü 15 günlükten ititbaren kullandık o bitince de monovit verdiler .. Bende bundan sonra kullanmıycam .. Vegaferon bizede vermediler hiç ..
ben az az kahvaltılarda beyaz peynir filan değdiriyorum ağzına .. Çok azıcık domates suyu akıtıyorum .. Dün annem yoğurt çorbası yapmıştı azıcık ağzına akıttım şap şap etti ağzı çocuğumunzaten ek gıdaa başlamaya ne kaldı şurda sizi bilmem ama ben başladım bile
ben az az kahvaltılarda beyaz peynir filan değdiriyorum ağzına .. Çok azıcık domates suyu akıtıyorum .. Dün annem yoğurt çorbası yapmıştı azıcık ağzına akıttım şap şap etti ağzı çocuğumunama gaz yapar diye vermedim gerçi çok şükür gaz problemimiz yok biz sadece çok huysusuz okadar..
ben de öyle tat alsın yutmayı öğrensin diye veriyorum ek gıdalara ramazanda geçmek gerekecek şimdiden alıştırıp ramazanda zorlanmak istemiyorum zaten geçen sene yedik ramazanı
canım kansorejen madde fln okudum ben burda bi konuda hiç riske girmek istemedim kanserle hangi yararı kıyaslayabilirim kiGeçen trt 1 anne elimi tutsanada dr bahsediyordu demir damlasından bebeklerin gelişimi için çok önemliymiş mutlaka kullanılması gerekiyormuş. Zeka gelişimi için çok önemliymiş. Bir şeyin sadece zararlarını değil yararlarınıda araştırın hangisi ağır basıyo ona bakın diyordu. Biliyorsunuz geçen hafta bizde başlamıştık hep kusyu dr. Aradım 1 hafta ara verin sonra 2 damlayla tekar başlayın dedi. sabah tekrar başladım 2 damlayla. valla bende diğer 2 kızımda az bi dönem vermiştim sonra bırakmıştım sevmiyorum sürekli ilaç vermeyi elhamdürillah gayat sağlıklılar. İnsan kararsız kalıyor ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçen trt 1 anne elimi tutsanada dr bahsediyordu demir damlasından bebeklerin gelişimi için çok önemliymiş mutlaka kullanılması gerekiyormuş. Zeka gelişimi için çok önemliymiş. Bir şeyin sadece zararlarını değil yararlarınıda araştırın hangisi ağır basıyo ona bakın diyordu. Biliyorsunuz geçen hafta bizde başlamıştık hep kusyu dr. Aradım 1 hafta ara verin sonra 2 damlayla tekar başlayın dedi. sabah tekrar başladım 2 damlayla. valla bende diğer 2 kızımda az bi dönem vermiştim sonra bırakmıştım sevmiyorum sürekli ilaç vermeyi elhamdürillah gayat sağlıklılar. İnsan kararsız kalıyor ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy bende yedimbu senede yersek ayvayı yeriz ben kışın tutmayı planlıyorum kısa günlerde biz zaten emmiyoruz da .. Bakalım inşAllah dayanabilirim .. Çünkü çok huysuz çok yoruyo beni .. BüNyemde zayıf çok yıpranıyorum eee tabi anne olmak kolay değil :)))
tatlım ben kullanmıyorum güvenmiyorum açıkçası[/QUOT
bende kullanmayım ozaman , çünkü gerçekten kusması işdahsızlığı arttı ondan sonra
bizim de kusması arttı devit 3 kullanınca ilk olarak monovit kullanıyorduk 3 ay gaz sancısı çekmesini ben bu damlalara bağlıyorum geçen farkettim bi ara vermedim düzeldi emmesi kusması sonra tekrar vermeye başladım aynı oldu sağlık ocağına gittiğimi de sordum ilk defa duydum böyle bişey doktora sor bi dedi bende öyle düşünüyordum zaten gidip bi sorcam bakalım yinede kullanıyorum ama çünkü raşitizm tehlikesi falan olmasın diye veriyolar illa ağır bi hastalık olmasın gerek yok kemiklerde hafif eğrilikde olabilirmiş herhalde kullan canım sende kan damlasına gelince bebeğin beyin gelişimi için gerekli kan damlası canım bide yeni doğan bebeklerin kanı herzaman düşük olurmuş 6-7 aydan sonra toparlanmaya başlarmış o yüzden tahlil falan yapamadan veriyolar hatta biz sarılık için tahlil yaptığımızda 10 çıkmıştı kan ben o zaman öğrenmiştim bunu kandamlasını düzenli kullandiktan sonra zararı olmaz canım niye versinler o zaman biraz uzun oldu ama
kızlar monovit vitamin ilacı demir bende kullanmıyorum kustuğu için..
ek gıda veriyo musunuz ?? ben sebze haşlıyorum havuç patates pirinç püre gibi yapıp vercem.. sütüm doyurmuyo galiba yarın da pirinç unlu muhallebi veririm..
bizim de kusması arttı devit 3 kullanınca ilk olarak monovit kullanıyorduk 3 ay gaz sancısı çekmesini ben bu damlalara bağlıyorum geçen farkettim bi ara vermedim düzeldi emmesi kusması sonra tekrar vermeye başladım aynı oldu sağlık ocağına gittiğimi de sordum ilk defa duydum böyle bişey doktora sor bi dedi bende öyle düşünüyordum zaten gidip bi sorcam bakalım yinede kullanıyorum ama çünkü raşitizm tehlikesi falan olmasın diye veriyolar illa ağır bi hastalık olmasın gerek yok kemiklerde hafif eğrilikde olabilirmiş herhalde kullan canım sende kan damlasına gelince bebeğin beyin gelişimi için gerekli kan damlası canım bide yeni doğan bebeklerin kanı herzaman düşük olurmuş 6-7 aydan sonra toparlanmaya başlarmış o yüzden tahlil falan yapamadan veriyolar hatta biz sarılık için tahlil yaptığımızda 10 çıkmıştı kan ben o zaman öğrenmiştim bunu kandamlasını düzenli kullandiktan sonra zararı olmaz canım niye versinler o zaman biraz uzun oldu ama
güvenemiyorum bi türlü bu kadar kan damlası zaten kullanmadık vermediler bize. tek tip bi uygulama yok ki güveneyim
çok zormuş hem de benim bünyede zayıf maşaallah emiyor kızım bende böyle düşündüm. hem geçen atv haber e bi prof. çıktı. 4 aylıktan sonra ek gıda vermek daha doğru dedi 6 aydan sonra alerji riski artıyormuş. ben duydum bunu hemen kaptım kaşığı 'bak kızım bu yoğurt' diye.