- 29 Ocak 2014
- 79
- 4
- 34
ayy biz şimdi hastaneden geldik ateşimiz 38 di ateş düşürücü verdiler ağla ağla çatlıycaktı nerdeyse..
Ateşi düştü çok şükür bu havalarda olabilir 3 gün boyunca düşür düşmezse gene gel dedi ..
39 olabilir korkma dedi ..
Burnu içinde fizyolojik serum kullan dedi ..
Allah şifa versin tez zamanda inşaallah canım. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy biz şimdi hastaneden geldik ateşimiz 38 di ateş düşürücü verdiler ağla ağla çatlıycaktı nerdeyse..
Ateşi düştü çok şükür bu havalarda olabilir 3 gün boyunca düşür düşmezse gene gel dedi ..
cnm geçmiş olsun hayırdır bi anda noldu da bebiş hastalandı?
Evet mesela bizim doktorumuz 4. Ayın sonunda tattırmaya başlıyacağız dedi. 6. Aydan sonra daha çok gıdayı reddediyorlar dedi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bilmiyorum bi anda ateş yükseldi sürekli ağla ağla durmadı hiç .. Çok saol .. Şimdi iyi ama şükür ..
geçmiş olsun bebeğimize iyi olduğuna sevindim
slm hanımlar
saçlarınız boyalımı yada boya yapmayı düşünüyonuzmu hani değişiklik olsun diyasanız
ben papatya kaynattım belki duymuşunuzdur kaynatıp soğutup saçlara sürüyoz ve güneşe çıkıyoz doğal sarı oluyo
ilk defa yapıcam inşallah tutar
güneş demişken bi kaç gündür kızımı balkonda güneşlendiiriyom mağlum bizim buralar yeni ısınıyı evler biraz soğuk
hem kemiklerinede iyi gelir...
güzel bi sarı olursa bende yapiim kaç gündür güneşe çıkaramıyorum bulutlu gibi oluyo hava
hayırlı kandiller arkadaşlar nasılsınız :)
kızlar annem yanımdaydı evimi derledi topldı oğluma baktı şimdi de sekiz saat uzaga gitti allah razı olsun hakkını ödeyemem inşallah bizde tayin alıp yanına giderizde bu hasret biter bu mübarek kandil gecesi inşallah dualarımız kabul olsun
hayırlı kandiller arkadaşlar nasılsınız :)
kızlar annem yanımdaydı evimi derledi topldı oğluma baktı şimdi de sekiz saat uzaga gitti allah razı olsun hakkını ödeyemem inşallah bizde tayin alıp yanına giderizde bu hasret biter bu mübarek kandil gecesi inşallah dualarımız kabul olsun
Arkadaşlar biz iki gün sonra 4aylik olacaz inşallah
27 ocak doğum
Neyse bebisi dönmeye başlayan var mi
Bizimki dönmüyor😲