- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
slm hanımlar
saçlarınız boyalımı yada boya yapmayı düşünüyonuzmu hani değişiklik olsun diyasanız
ben papatya kaynattım belki duymuşunuzdur kaynatıp soğutup saçlara sürüyoz ve güneşe çıkıyoz doğal sarı oluyo
ilk defa yapıcam inşallah tutar
güneş demişken bi kaç gündür kızımı balkonda güneşlendiiriyom mağlum bizim buralar yeni ısınıyı evler biraz soğuk
hem kemiklerinede iyi gelir...
Hayırlı kandiller canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nazil dönüyor sirt ustu mu yatirion 😱benim ki dönüyor canım yaklaşık 15 gün önce başladık hayırlı kandiller
ohhh kızlar ne güzel kaynatmışınız
bu demir damlası çok sorun oldu bugun itibarı kullanmama kararı aldık eşimle mağlum ortak karar yoksa kızı çok kıymetli
hmm birde bi arkadaş ek gıda için biraz söylenmiş galiba herkez bebeğine ne verme konusunda özgür ben sadece anne sütü aldığı için şu an bişey vermiyom bu benm düşüncem herkesin bebeği kendine özgü diye düşünüyorum.
tutkulu arkadaşımız dediği gibi burası paylaşım yeri.....
Nazil dönüyor sirt ustu mu yatirion 😱
evet cnm emzirmede boya sakıncalıymış kimyasal olduğu için papatyayı tavsiye ederim nede olsa doğal bi yöntem :)bir haftadır 10 15 dk çıkarıyorum dışarıya benim saçlar boyalıydı hamile olduğumu öğrenince boyatmadım emzirdiğim sürece boyatmayı düşünmüyorum ama papatyayı denerim
ahhh cnm inan bnde çok araştırdım nette paraben olmasından ziyade çok kustu yavrum çok rahatsız oldu bnm eşiminde tanıdığı eczacı oda kullanmayın bi süre zaten bebekler bu demir damlasını sevmez demiş bizde kullanmıyoz şimdilik 3 gün kullandım kızım bi anda değişti biz bile şaşırdık.canım bu konuyu ben de çok araştırdım ama demir ilacını kullanmak gerçekten önemli, çocukta kansızlıktan dalak, karaciğer hastalıklarına kadar pek çok şeye sebeep oluyor. içinde paraben olduğu için kullanmak istemiyorlar ancak ecz. akrabama danıştığım kadarıyla demirin oksitlenmemesi ve emiliminin olması için iz miktarda paraben olmalı dedi. ve bana kullanmamı önerdi. yazmadan edemedim.
bizimki dönüyo cnm dikkat etmeye çalışıyom.Arkadaşlar biz iki gün sonra 4aylik olacaz inşallah
27 ocak doğum
Neyse bebisi dönmeye başlayan var mi
Bizimki dönmüyor��
Ayrıca hayirli kandiller
amin cnm inşallah annem olmadığı için bu düşünceyi iyi bilirim.kızlar annem yanımdaydı evimi derledi topldı oğluma baktı şimdi de sekiz saat uzaga gitti allah razı olsun hakkını ödeyemem inşallah bizde tayin alıp yanına giderizde bu hasret biter bu mübarek kandil gecesi inşallah dualarımız kabul olsun
hayırlı kandiller arkadaşlar nasılsınız :)
Arkadaşlar biz iki gün sonra 4aylik olacaz inşallah
27 ocak doğum
Neyse bebisi dönmeye başlayan var mi
Bizimki dönmüyor😲
Ayrıca hayirli kandiller
benim ki dönüyor canım yaklaşık 15 gün önce başladık hayırlı kandiller
kaç aylık oldunuz
Bebisleriniz gece uykusuna ne zaman yatio
Öff herseyim geriden gelio
😱😱😱😱😱😱😱
Biz daha simdi bu da en erken😞😞
bize aynı uyuyoruz canım erkene çekemedim daha biraz daha zamanı var galiba
Canim bu alttaki bebek b4 aylık büyüyor onu nerden yaptin
Arkadaşlar mulipanın sütlü tahıllı ek gıdalarında GDO çıkmış sağlık bakanlığı hepsini toplatıyolarmış haberlerde söyledi bilginiz olsun.. Ben sütlü pirinçliden kullanmaya başlamıştım bizimki biberon almıyor diye attım hemen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biz bu gün bi gelişme daha gösterdik artıık tam tur dönebiliyoruzve bugün nerdeyse kanepeden düşücekti aklım çıktı onu görünce bundan sonra yere yatak gibi bişey yapıp ona koyacam
Bebisleriniz gece uykusuna ne zaman yatio
Öff herseyim geriden gelio
😱😱😱😱😱😱😱
Biz daha simdi bu da en erken😞😞