2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Amber benimki de yalniz kalmak istemiyor. Arabasina koyuyorum, bulasigi yemegi oyle hallediyorum. Afedersin lavaboya giderken bile bebek arabasiyla dibimde velet!

Amber benimki de yalniz kalmak istemiyor. Arabasina koyuyorum, bulasigi yemegi oyle hallediyorum. Afedersin lavaboya giderken bile bebek arabasiyla dibimde velet!

Bizim wc alaturka, yoksa kesin oraya da gelirdi benimki, ben uyursa ya da anlik olur ya hani dikkati baska bi yerde olur, oyle zamanlarda kostur kostur gidiyorum wc ye:)

Ben anlamıyorum haa bizim sağlık ocağındakiler salak mıdır nedir ..
Bizede aynı aşı yapıldı 2 bacaktan bide koldan size yok ..aşı aynı aşı nasıl oöuyo anlamıyorum ben (

Allah Allah o aşı 2. ayda yapıldı bize bu aşının adını sormadım 4. ayda aşısı yapılan arkadaşlar sizlere nasıl yaptılar

Allah Allah o aşı 2. ayda yapıldı bize bu aşının adını sormadım 4. ayda aşısı yapılan arkadaşlar sizlere nasıl yaptılar

işte bkizim 4 aylıkken ki aşımız 2 bacak 1 koldan .. Kolu çok kanamıştı kv dem verem aşısı demişti kolundaki için ..
Özellikle aşı durumunu sürekli takip ediyorum hiç uyumlu olmuyor anlamıyorum ki ben ..
Bu ayın 5'inde de izlenim vardı havalardan dolayı gidemedik çok yağışlıydı hastalanmauyalım diye öylece kaldı,
Diğer aşımız da 5 haziran da bakalım naapcaklar yine yazarım ben burda konuşuruz bu işi merak ediyorum nasıl oluyor..

az önce biyerde okumuştum aşı takvimi uygulamaları farklı olabiliyomuş doğruysa biz verem aşısını 2. ayda vurulmuştuk kanama falan olmadı hemşiremiz 1 ay sonra kızarma kabuklanma olur dedi gerçekten de öyle oldu sizinki niye hemen kanadı acaba 5 haziranda 6 aylık mı olcanız bizim 5 . ayda kontrol yok 6. aya kadar bu aydan sonra gelişimi yavaşlar öyle olunca annelerin morali bozuluyor gelişmedi diye, bizde belirli aralıklarla çağırıyoruz dedi her ay ilk aylarındaki gibi gelişirse dev yarısı olur dedi mantıklı evet bizi o yüzden 6. ayda çağırdılar

tutkulu geçmiş olsun cnm bebişin daha iyidir inşallah kilosuda iyi maşallah:)
ya kızlar tek tek alıntı yapamadım aşılar sanki karışmış gibi geldi bana bizim 4 .ayımızda sadece 2 bacaktan vurdular birde rota aşımızı olduk o kadar.
amber biz rotayı ilk dozunu 3. ay olduk ikinci dozuda 4. ayımızda olduk cnm...
y_klbk valla bizim burdaki hemşiremizde salak cnm ya aşı var diye gittik bize yok dedi:44: şaşırdık eşimle sonra kayıtlara baktı var dedi allahım yarabbim sinir oldum boyumzuda yanlış ölçtüler iyice ayar olduk
fındık sende hoşgeldin cnm:)
hee kızlar siz şu demir damlasına başladınızmı? bizim yavruya yan etki yaptı kusması arttı kakası kırmızı oldu artı en önmlisi huysusluk yaptı
şimdilik kullanmıcam bakalım salı dr a gidicez sırf bu damla için sağlık ocağına güvenmiyom sormucam direk dra siz ne yapmayı düşünüyonuz
ben bide aralık annelerine bi soruyum bakim....

saol canım evet aşılar farklı farklı heryerde galiba biraz karıştı kandamlasını bugün verdiler bize ferro sanol damla kullanıyoruz akşam verdim kusarmı diye tedirgindim ama korktuğum gibi olmadı bakalım bikaç gün içinde nasıl olcak ferrum markanın tadı daha hafif oluyomuş kusma yapmıyomuş ama canım ferro sanol un etkisi daha iyiymiş netten biraz araştırdım

cnm bize vegaferon verdiler niye aynı damlayı vermiyolarki anlamadım neyseki yan etki yapmamış sizde bizmde ilk gün iyiydi sonra etkisi başladı.
burda bi arkadaşta bahsetmişti yan etki yapıyo diye..
dra bi soruyum cnm seninkini..

Günaydın kızlar... 1. Sınıfa giden kızım su çiçeği çıkartıyor ya bebişimizede geçerse diye ödüm kopuyor inşaallah geçmez. Doktorumuzu aradım yapıcak bir şey yok eğer aldıysa kuluçka dönemini beraber geçirmişlerdir 3. 4 gune oda çıkarır dedi. Aşısı .1.5 yaşından önce korumadığı için yapılmıyormuş. Ama siz olduysanız annesütü antikorlar üretmeye başlıyor hemen, aşının içindeki madde o korur dedi tabi korumadığı da oluyormuş bakalım nasip duâ edin inşaallah olmayalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dalga mı geçiyolar bi var bi yok hayret birşey haaa , aşıya hiiçç sağlık ocağına gitmiyceksin aslında hastanede yaptırcaksın ..
Birde ben çok korkuyorum ihmallerden dolayı eski eşimin amcasına bebekken aşı yapmışlar büyüdüğünde sakat kalmış şimdi topallıyo koskoca adam . Hhr seferinde korkuyorum ..
Bu arada demir damlası nasıl oluyor adı ney ?
Bize ilk verdikleri devit -3 beyaz kutuluydu .. Bunun adı monovit -3
Soru soruyosun cevap veren de yok ..
Demir damlası omu yoksa ?

Son düzenleme:

daha önce forumlarda okumuştum ama hangisinde hatırlamıyorum demir damlalarının birinin içinde kansorejen madde varmış ben kullanmayı bıraktım zaten çok güvenemiyordum

kendi hemşiremiz orta yaşlı bi bayan kluna aşıyı yapan da gençti çok ağlattı kanlar aktı ben tabi hemen bağırdım çağırdım ..
Bizimde kolunda kabuklanma oldu , ocak 30 doğumluyuz .. Aynen biz şimdiden mamayı istekli içmiyoruz içiyosa da geri kusuyo .. Bende üşüttümü diye düşünmüştüm bu yüDenmiş demek kii .. Ayyy çok saol paylaşımların için :)) benim doktora filan gitmeme gerek yok kuzumun teyzeleri herşeyini söylüyolar burdaaaa

sarı kutulu monovit demir damlası canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…