inşAllah olmaz , gülsün gülsün canım benimmm kolunuz da da var mı aşı ?
aşı uyku yapabiliyormuş,bir de ağlamış çok o da yorar.
ateş fazla çıkmaz inşallah geceyi kolay atlatırsınız
koldan aşı vurulmadı sadece iki bacaktan vurdular
Canim bak yukarida benim yazdigimi okursan ben de ayni dertten muzdaribim. Gunduzleri uyumadigi gibi bir de uyanikken devamli onunla konusmami ilgilenmemi istiyo. Odanin bir ucundan bir ucuna bile gitsem beni birakiyorsun diye aglamaya basliyo. Gunduzleri yanindan ayrilamiyorum. Onu birakip bi süpürge tutamiyorum artik supurge sesinden de korkmaya basladi. Allahtan geceleri uyansa da emip tekrar uyuyor diye kendimi teselli ediyorum. Yoksa gündüz uyumayan bebek zor hic degilse birer saatten iki kere uyusa insan bir suru iş yapar. Cogu zaman o uyuyunca bes dk da kendime kahvalti hazırlıyorum ama yiyemeden uyaniyo. Ben de yanina oturuyorum beraber yiyoruz:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben anlamıyorum haa bizim sağlık ocağındakiler salak mıdır nedir ..
Bizede aynı aşı yapıldı 2 bacaktan bide koldan size yok ..aşı aynı aşı nasıl oöuyo anlamıyorum ben(
cnm sen bi şekilde alıştır gündüz uykusuna uyku çok önmli bebişlerimiz için:)
galiba cnm eşim sağolsun :))) bende bu ay umutsuzdum çok kusuyo bnm kız tartıda nasıl heyecan yaptım bi görsen bakmadım bileneyseki almış
Amber benimki de yalniz kalmak istemiyor. Arabasina koyuyorum, bulasigi yemegi oyle hallediyorum. Afedersin lavaboya giderken bile bebek arabasiyla dibimde velet!
Bizde de kol yoktu. Iki bacak, bir de agizdan
Ben anlamıyorum haa bizim sağlık ocağındakiler salak mıdır nedir ..
Bizede aynı aşı yapıldı 2 bacaktan bide koldan size yok ..aşı aynı aşı nasıl oöuyo anlamıyorum ben(
Bizde de kol yoktu. Iki bacak, bir de agizdan
Allah Allah o aşı 2. ayda yapıldı bize bu aşının adını sormadım 4. ayda aşısı yapılan arkadaşlar sizlere nasıl yaptılar
işte bkizim 4 aylıkken ki aşımız 2 bacak 1 koldan .. Kolu çok kanamıştı kv dem verem aşısı demişti kolundaki için ..
Özellikle aşı durumunu sürekli takip ediyorum hiç uyumlu olmuyor anlamıyorum ki ben ..
Bu ayın 5'inde de izlenim vardı havalardan dolayı gidemedik çok yağışlıydı hastalanmauyalım diye öylece kaldı,
Diğer aşımız da 5 haziran da bakalım naapcaklar yine yazarım ben burda konuşuruz bu işi merak ediyorum nasıl oluyor..
tutkulu geçmiş olsun cnm bebişin daha iyidir inşallah kilosuda iyi maşallah:)
ya kızlar tek tek alıntı yapamadım aşılar sanki karışmış gibi geldi bana bizim 4 .ayımızda sadece 2 bacaktan vurdular birde rota aşımızı olduk o kadar.
amber biz rotayı ilk dozunu 3. ay olduk ikinci dozuda 4. ayımızda olduk cnm...
y_klbk valla bizim burdaki hemşiremizde salak cnm yaaşı var diye gittik bize yok dedi:44: şaşırdık eşimle sonra kayıtlara baktı var dedi allahım yarabbim sinir oldum boyumzuda yanlış ölçtüler iyice ayar olduk
fındık sende hoşgeldin cnm:)
hee kızlar siz şu demir damlasına başladınızmı? bizim yavruya yan etki yaptı kusması arttı kakası kırmızı oldu artı en önmlisi huysusluk yaptı
şimdilik kullanmıcam bakalım salı dr a gidicez sırf bu damla için sağlık ocağına güvenmiyom sormucam direk dra siz ne yapmayı düşünüyonuz
ben bide aralık annelerine bi soruyum bakim....
saol canım evet aşılar farklı farklı heryerde galiba biraz karıştı kandamlasını bugün verdiler bize ferro sanol damla kullanıyoruz akşam verdim kusarmı diye tedirgindim ama korktuğum gibi olmadı bakalım bikaç gün içinde nasıl olcak ferrum markanın tadı daha hafif oluyomuş kusma yapmıyomuş ama canım ferro sanol un etkisi daha iyiymiş netten biraz araştırdım
dalga mı geçiyolar bi var bi yok hayret birşey haaa , aşıya hiiçç sağlık ocağına gitmiyceksin aslında hastanede yaptırcaksın ..tutkulu geçmiş olsun cnm bebişin daha iyidir inşallah kilosuda iyi maşallah:)
ya kızlar tek tek alıntı yapamadım aşılar sanki karışmış gibi geldi bana bizim 4 .ayımızda sadece 2 bacaktan vurdular birde rota aşımızı olduk o kadar.
y_klbk valla bizim burdaki hemşiremizde salak cnm yaaşı var diye gittik bize yok dedi:44: şaşırdık eşimle sonra kayıtlara baktı var dedi allahım yarabbim sinir oldum boyumzuda yanlış ölçtüler iyice ayar olduk
hee kızlar siz şu demir damlasına başladınızmı? bizim yavruya yan etki yaptı kusması arttı kakası kırmızı oldu artı en önmlisi huysusluk yaptı
şimdilik kullanmıcam bakalım salı dr a gidicez sırf bu damla için sağlık ocağına güvenmiyom sormucam direk dra siz ne yapmayı düşünüyonuz
tutkulu geçmiş olsun cnm bebişin daha iyidir inşallah kilosuda iyi maşallah:)
az önce biyerde okumuştum aşı takvimi uygulamaları farklı olabiliyomuş doğruysa biz verem aşısını 2. ayda vurulmuştuk kanama falan olmadı hemşiremiz 1 ay sonra kızarma kabuklanma olur dedi gerçekten de öyle oldu sizinki niye hemen kanadı acaba 5 haziranda 6 aylık mı olcanız bizim 5 . ayda kontrol yok 6. aya kadar bu aydan sonra gelişimi yavaşlar öyle olunca annelerin morali bozuluyor gelişmedi diye, bizde belirli aralıklarla çağırıyoruz dedi her ay ilk aylarındaki gibi gelişirse dev yarısı olur dedimantıklı evet bizi o yüzden 6. ayda çağırdılar
demir damlasının adı ne ??daha önce forumlarda okumuştum ama hangisinde hatırlamıyorum demir damlalarının birinin içinde kansorejen madde varmışben kullanmayı bıraktım zaten çok güvenemiyordum
dalga mı geçiyolar bi var bi yok hayret birşey haaa , aşıya hiiçç sağlık ocağına gitmiyceksin aslında hastanede yaptırcaksın ..
Birde ben çok korkuyorum ihmallerden dolayı eski eşimin amcasına bebekken aşı yapmışlar büyüdüğünde sakat kalmış şimdi topallıyo koskoca adam . Hhr seferinde korkuyorum ..
Bu arada demir damlası nasıl oluyor adı ney ?
Bize ilk verdikleri devit -3 beyaz kutuluydu .. Bunun adı monovit -3
Soru soruyosun cevap veren de yok ..
Demir damlası omu yoksa ?