- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
ne kadar sessiziz kızlar böyle nrelerdesiniz4. ay knrolune giden arkadaşlar varmı ne yaptınız aşı maceranız nasıl geçti biz bu cuma günü 4 aylık olcaz yavaş yavaş farklı tatlara alıştırma işlemine başlıyorum siz ne yaptınız bebeklerinizin farklı tatlarla arası nasıl anlatın bakalım susmak yok ama lütfen
Yok konumu açtım zaten bir derdim var bölümüne boşanıyorum diye okrsan anlıycaksın , kurtulduğum için dua etceksin
bizim drumuz kortizonlu kreme karşı cnm tvde dr zeyninyağı sürün diyolar,ilerde cilt incelmesi yapıyomuş
bizimde ilk doğduğu zaman kızmda yanaklarında pütürcükler vardı sık yıkayarak ve zeyninyağı sürerek geçti.
başka bi dr bizede kortizonlu krem verdi de kullanmadık...
bizde de egzema var,cilt doktoru kortizonlu krem verdi ama akrabamız olan çocuk dr umuz kesinlikle kortizonlu krem kullanma bir sürü yan etkisinin yanında cildi inceltiyor dedi,lınola nın yüz kremini kullanıyorum,cok memnun kaldım,dene istersen,kortizon onlar için çok erken ve cok zararlı
aynen cnm çok sessiz yaaaa
dikkkat ettimde ikizimiz sürekli aktif olmaya çalışıyoz sen eskilerdenmisin??? ben yeni girdim kızlar yoktu.
kötü oldu böyle boş gibi.. sorularımız oluyo cvp veren yok
neyse biz tanışalım bari sohpet edelm
bnm kızım var tam bugun 4 aylık senin bebiş ne kadarlık cnm
hamileliğimde sessiz takip ediyodum doğumdan beridir de yazıyorum yardımcı olabileceğim soruları cevaplıyorum bebeğine maşaalah bizde cuma 4 aylık oluyoruz 23 ocak doğumluyuz
Kızlar ben arada bakıyorum seciyorum cevaplamak icin Enes firsat vermio o an sonra unutuyorum. Canim Enes de 23 ocak dogumlu olacakti 3 ocak da dogdu duramadi daha fazla :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm canm Allh bebegıne size hayırlı uzun ömürler versin...
Saglıklı ömürler versin inş ...
Bn 2012 agıstos annesi ve ocak 2015 anne adayı olarak sana fikirlerimi söylemk istedim belki yardımcı olurum
.. Ona dokun. Dokunmak bagınızı güçlendirir.
.. Konus muhakkak bebegınle gusel yumuşak ses tonlarıyla
... Basını oksa inan bu cok hosuna gıdecek ve senden gelen şefkat onu rahatlatıcaktır
...halıya bır yorgan at yumusak olsun gerekirse iki tane at kızınla beraber yatın yuvarlanın.. Yüzüstü yatır sırtına masaj yap buarada sürekli kızımmm gusellimm prensesimm artık ne dıyosan cigerparene hem şimdi yawas yawas hareketlenmiştir bırak yorgana istedigi gibi hareket etmeye calışsn annesi
... Sırt üstü yatır ayaklarını tutup ileri geri yawasca o arada fıs fıs kayıkcı .... Söleyebilirsin ben cok sölerdim
Şimdş kızım 21 aylık geliyo elimi tutuyo şışş şışş dıdıdı kayıkcıyı sölüyo guya teyzesi...
...senin elinde diş kasıyıcısı olaun sen tut yani dişlerine iyi gelicektir vermeden bi kaç saat önce dolapta beklettsen biraz serın olur dişlerinin kasınması normal iyi gelir ....
...kırmızı renkli oyuncakları tercıh et... Kırmızı renk tek dıkkat ceken ve cocukların ilk teşhisedebıldıklerı renktır ...
Ona gösterıp oyuncagı saga sola baktır bu arada ses tonlarıylada bi oyun yapabilirsin
Suan aklıma gelenler bunlar .....
Aklına takılan bişi olursa sizlere elimden geldigince cvp verebılırım
Özele msjda atabılırsınıx
Bende hamilelikten beridir bakıyorum,cevapsız sorular olunca arada kaynayınca aktif olmadım
bizim oğlanlar doğum günü arkadaşı
çok tesekkür ederim :) okurken bile keyif aldım kızımla aldığımız keyifi hayal ederek.ben bu gün ilk defa meyve yedirdim 4 bucuk aylık olduk.ilk meyvemiz yeni dünyaydı.rendeledim bir buçuk tatlı kaşığı kadar .başka var mı ek gıdaya başlayan
:) ne guzel pasalar ayni gun gelmisler.
Canim arada yogurt caliyordum agzina gecen biraz elma suyu verdim istedikce istedi yeter deyince de cok agladi yaa( biraksam bi kaç elma suyunu icecekti herhalde
:) ne guzel pasalar ayni gun gelmisler.
Canim arada yogurt caliyordum agzina gecen biraz elma suyu verdim istedikce istedi yeter deyince de cok agladi yaa( biraksam bi kaç elma suyunu icecekti herhalde
benim ki de neden yavaş veriyorsun diye sinirlendi.sıkıyor kendini,bağırıyor hadi çabuk dermiş gibi:)
bende arada beyaz peynir yemek suyu yoğurt filan veriyorum çay kaşığıyla , bizde 4 aylık ..
Havuç ve elmayı rendeleyip tülbentten geçiirp çay kaşığıyla içiriyorum ..
Agizlarinin tadini biliyorlar :)) insallah hersey icin boyle iştahlı olurlar canim.
Tuz 1 yasina kadar yasak canim yemekleri tuzsuz yapip sonra eklemek lazim tadar o zaman daha hic vermedim. Dr aslinda sadece anne sütü olacak diyorda büyükler sonra alismaz diyorlar
Kızlar ben arada bakıyorum seciyorum cevaplamak icin Enes firsat vermio o an sonra unutuyorum. Canim Enes de 23 ocak dogumlu olacakti 3 ocak da dogdu duramadi daha fazla :)
bu arada bir arkadaş sormuş 4. ay aşısında iki bacaktan yapıyorlar.bize biraz ateş yaptı.fitil verdim.tam değil yarımdan daha fazla.sabah akşam verdim.
ben sormuştum cuma günü aşımız bizim de ateşe hazırlıklı olayım barii 2ay aşısında ateş olmamıştı ne güzel
senn oğlanda benimki gibi aceleci davranmış o zamanaslında bende 6 şubat ta doğum yapacaktım ama bekleyemedi yaramaz
geçen burada bi yazı okudum,kk da yani.. anne sütünün tadı yenilenlere göre değiştiği için çocuğun zaten damak tadı gelişiyomuşAgizlarinin tadini biliyorlar :)) insallah hersey icin boyle iştahlı olurlar canim.
Tuz 1 yasina kadar yasak canim yemekleri tuzsuz yapip sonra eklemek lazim tadar o zaman daha hic vermedim. Dr aslinda sadece anne sütü olacak diyorda büyükler sonra alismaz diyorlar
5 aylıkken aşı var mı ?
geçen burada bi yazı okudum,kk da yani.. anne sütünün tadı yenilenlere göre değiştiği için çocuğun zaten damak tadı gelişiyomuş
daha emerken.
tattırmayanlar az galiba :44: