2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

aynen cnm çok sessiz yaaaa
dikkkat ettimde ikizimiz sürekli aktif olmaya çalışıyoz sen eskilerdenmisin??? ben yeni girdim kızlar yoktu.
kötü oldu böyle boş gibi.. sorularımız oluyo cvp veren yok
neyse biz tanışalım bari sohpet edelm
bnm kızım var tam bugun 4 aylık senin bebiş ne kadarlık cnm

Yok konumu açtım zaten bir derdim var bölümüne boşanıyorum diye okrsan anlıycaksın , kurtulduğum için dua etceksin

cnm hakkında hayırlısı olsun çok ani olmuş sanırım..:-((((((
gebelik yoktur inşallah yinede emin ol kana baktır.
bi göz atıyım sayfana

Aaa bu cilt incelme olayini bilmiyordum
Sakin kozlar
Daha kullanmiim başka çözüm Lee ariimm
Aldirdigi belli da II nemlendiriyor

hamileliğimde sessiz takip ediyodum doğumdan beridir de yazıyorum yardımcı olabileceğim soruları cevaplıyorum bebeğine maşaalah bizde cuma 4 aylık oluyoruz 23 ocak doğumluyuz

Son düzenleme:
hamileliğimde sessiz takip ediyodum doğumdan beridir de yazıyorum yardımcı olabileceğim soruları cevaplıyorum bebeğine maşaalah bizde cuma 4 aylık oluyoruz 23 ocak doğumluyuz

Kızlar ben arada bakıyorum seciyorum cevaplamak icin Enes firsat vermio o an sonra unutuyorum. Canim Enes de 23 ocak dogumlu olacakti 3 ocak da dogdu duramadi daha fazla :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende hamilelikten beridir bakıyorum,cevapsız sorular olunca arada kaynayınca aktif olmadım

bizim oğlanlar doğum günü arkadaşı

çok tesekkür ederim :) okurken bile keyif aldım kızımla aldığımız keyifi hayal ederek.ben bu gün ilk defa meyve yedirdim 4 bucuk aylık olduk.ilk meyvemiz yeni dünyaydı.rendeledim bir buçuk tatlı kaşığı kadar .başka var mı ek gıdaya başlayan

Bende hamilelikten beridir bakıyorum,cevapsız sorular olunca arada kaynayınca aktif olmadım

bizim oğlanlar doğum günü arkadaşı

:) ne guzel pasalar ayni gun gelmisler.

Canim arada yogurt caliyordum agzina gecen biraz elma suyu verdim istedikce istedi yeter deyince de cok agladi yaa ( biraksam bi kaç elma suyunu icecekti herhalde

benim ki de neden yavaş veriyorsun diye sinirlendi.sıkıyor kendini,bağırıyor hadi çabuk dermiş gibi:)

bu arada bir arkadaş sormuş 4. ay aşısında iki bacaktan yapıyorlar.bize biraz ateş yaptı.fitil verdim.tam değil yarımdan daha fazla.sabah akşam verdim.

bende arada beyaz peynir yemek suyu yoğurt filan veriyorum çay kaşığıyla , bizde 4 aylık ..
Havuç ve elmayı rendeleyip tülbentten geçiirp çay kaşığıyla içiriyorum ..

benim ki de neden yavaş veriyorsun diye sinirlendi.sıkıyor kendini,bağırıyor hadi çabuk dermiş gibi:)

Agizlarinin tadini biliyorlar :)) insallah hersey icin boyle iştahlı olurlar canim.

bende arada beyaz peynir yemek suyu yoğurt filan veriyorum çay kaşığıyla , bizde 4 aylık ..
Havuç ve elmayı rendeleyip tülbentten geçiirp çay kaşığıyla içiriyorum ..

Tuz 1 yasina kadar yasak canim yemekleri tuzsuz yapip sonra eklemek lazim tadar o zaman daha hic vermedim. Dr aslinda sadece anne sütü olacak diyorda büyükler sonra alismaz diyorlar

evet doktor şekerli suya yalancı memeye sürülen çikolataya filan çok karşı , biz okadar huysuzyz ki ben yalancı memesine çikolata filan sürüyorum, yoksa avutamıyorum..
Bizim komşumuzun kızı var küçükken kıza pirinç unuyla mama yapıp yapıp verdiler hazır mama yedirmediler , yemek suyu filan vermediler hiç birşey tatmadı şimdi kız okula gidiyor yemek filan yemiyor tadı bilmiyor , senin dediğine geldim de sonra alışmıyor işte .. Benim görümcem doğumdan geldiğinde kendi çocuğuna turşu suyu içirmiş , şimdi çocuk çok işdahlı büyük tabi .. Ben pnu bunu bilmem sakınmıycaksın herşeyi yeyip alışacak ..

senn oğlanda benimki gibi aceleci davranmış o zaman aslında bende 6 şubat ta doğum yapacaktım ama bekleyemedi yaramaz

bu arada bir arkadaş sormuş 4. ay aşısında iki bacaktan yapıyorlar.bize biraz ateş yaptı.fitil verdim.tam değil yarımdan daha fazla.sabah akşam verdim.

ben sormuştum cuma günü aşımız bizim de ateşe hazırlıklı olayım barii 2ay aşısında ateş olmamıştı ne güzel

ben sormuştum cuma günü aşımız bizim de ateşe hazırlıklı olayım barii 2ay aşısında ateş olmamıştı ne güzel

Canim bizimde 2 ay asisinda ates olmadi bunda da olmadi cok şükür ama cok mizmiz oldu calpol verdim ben

senn oğlanda benimki gibi aceleci davranmış o zaman aslında bende 6 şubat ta doğum yapacaktım ama bekleyemedi yaramaz

Yeter artik gidelim dediler :))

geçen burada bi yazı okudum,kk da yani.. anne sütünün tadı yenilenlere göre değiştiği için çocuğun zaten damak tadı gelişiyomuş
daha emerken.
tattırmayanlar az galiba :44:

geçen burada bi yazı okudum,kk da yani.. anne sütünün tadı yenilenlere göre değiştiği için çocuğun zaten damak tadı gelişiyomuş
daha emerken.
tattırmayanlar az galiba :44:

Himm komsumuz dedi balik yedigim gun cok istahla emiyor diye ek gidaya gecmedikde cogumuz bi tattiriyor gibi duruyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…