- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
sizede maşallah cnm..:)))hamileliğimde sessiz takip ediyodum doğumdan beridir de yazıyorum yardımcı olabileceğim soruları cevaplıyorum bebeğine maşaalah bizde cuma 4 aylık oluyoruz 23 ocak doğumluyuz
cnm biz bugun olduk 4.ay aşımızı şimdilik iyi uyuyo mecbur kalmadıkça şurup vermeyi düşünmüyom.ben sormuştum cuma günü aşımız bizim de ateşe hazırlıklı olayım barii 2ay aşısında ateş olmamıştı ne güzel
yok cnm 5. ayda aşı yok kilo boy var.5 aylıkken aşı var mı ?
geçen burada bi yazı okudum,kk da yani.. anne sütünün tadı yenilenlere göre değiştiği için çocuğun zaten damak tadı gelişiyomuş
daha emerken.
tattırmayanlar az galiba :44:
kızlar biz bugun 4. ay aşımızı olduk ee biraz ağladı sonra arabada uyudu rota aşımmızda tamam..
kilomuz 8.100 olmuş bugun diş kaşıyıcı aldık varmı kullanan????
hmm bide kan damlasına başladık sağlık ocağı yeni verdi..
kızlar biz bugun 4. ay aşımızı olduk ee biraz ağladı sonra arabada uyudu rota aşımmızda tamam..
5 aylık aşı yok demişsiniz ama bizim var nasıl oluyo buu :44:
5 haziranda aşı var dediler , en son aşımız 2 bacak bi koldandı yanlış hatırlamıyosam yoksa 2 kol 1 bacakmıydı neydi :))
Canım bizde kan damlasına başladık bir hafta oluyo nerdeyse ama şimdiden fark anlaşılıyor yüzü bembeyazdi şimdi renklendi pembe pembe oldu
41 kere maşallah canım kilosu çok guzelmis dis kasiyici aldim ama elini tercih ediyor kan damlasinda da paraben var pekmez verin demis bazi doktorlar kafalar karisik su an
Canim 4 bittiginde var aşı o yapılacak olmali biz.iki hafta once yaptirdik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uzun zamandır giremiyordum herkes nereye gitti??? Facebook taki gruptanda atılmıştımherhalde fazla giremiyorum diye... Neyse cokta önemli degil zaten. Arkadaslar biz nerdeyse 4 buçuk aylık olduk Allah'a şükür süt alerjimiz yokmuş nasil rahatladım anlamıyorum ek gıdaya şimdilik baslayamiyoruz doktorumuz 5. Aydan sonra diyor oda gerek görüşseymiş.arada bı ağız suyumuz cok akıyor dişlerimiz kaşınıyor galiba siz neler yapıyorsunuz?
Uzun zamandır giremiyordum herkes nereye gitti??? Facebook taki gruptanda atılmıştımherhalde fazla giremiyorum diye... Neyse cokta önemli degil zaten. Arkadaslar biz nerdeyse 4 buçuk aylık olduk Allah'a şükür süt alerjimiz yokmuş nasil rahatladım anlamıyorum ek gıdaya şimdilik baslayamiyoruz doktorumuz 5. Aydan sonra diyor oda gerek görüşseymiş.arada bı ağız suyumuz cok akıyor dişlerimiz kaşınıyor galiba siz neler yapıyorsunuz?
sağol teyzesi:) kilomuz iyi gidiyo bklım,şimdi verdim diş kaşıyıcıyı epey uğraşıyo iyi olmuş aldığımız..
allah allah paraben varsa zararlı cnm ya araştırmak lazım zaten ben bebişlere ilaç vermeye karşıyım...
Himm komsumuz dedi balik yedigim gun cok istahla emiyor diye ek gidaya gecmedikde cogumuz bi tattiriyor gibi duruyor canim
cnm biz yeni 4 aylık olduk henüz bişey tattırmadım daha erken gibime geliyo 5 aylık olsun sonra.... organları tam gelişmediği için erken önermiyolar
hatta valide bile erken diyo hayret ediyom nede olsa eski kafa
aralık annelerinde okudum içinde kanser yapıcı bi madde var diye,ASM den bizede verdiler daha başlamadım.41 kere maşallah canım kilosu çok guzelmis dis kasiyici aldim ama elini tercih ediyor kan damlasinda da paraben var pekmez verin demis bazi doktorlar kafalar karisik su an
cnm sen bilirsin tabi vermekle ben 5 olsun diyom sonra..Aaaa ilginç yazılanı doğruluyor bu,ben hiç dikkat etmedim şimdiye kadar ne zaman iştahlı diye,sütü arttıran şeylere odaklandığımdan
geçen piknikte birisi 7 aylık bebeğine bisküvi,börek veriyodu ufak ufak koparıp
çevremde yakın olduklarım da hep vermeyenler bilmiyorum ki :26:
bizde en hafiflerinden aldık cnm kaşıyının ortası yuvarlak bizim kızda o yuvarlaktan sokuyo parmağını azını ikisi bi arada oluyomaşallahtekrar canım, bende sulu diş kaşıyıcı aldım dişi çıktığından değilde elini ağzına sokmaya çalışıyo onunla oyalansın dedim ama eli daha cazip geliyor herhalde
kızlar kansızlık beyin gelişimini etkiliyormuş ilacı kullanmak lazım belki parabenin zararı ilacı fazla ve ya düzensiz kullanınca oluyodur her ilacın yan etkisi fazla kullanımında zararı var sonuçta benim fikrim tabi
Kizlar ya su sifre nerden degisiyo bilen varsa bi soylesin de degistiriyim. Kknin verdigi sifre karmakarisik . Yorum yazmak istedigimde maille falan ugrasmam gerekiyo . Bi bilen varsa soylesin de degistiriyim sifremi rahat rahat yazabileyim.
cnm hiç bilmiyom ya
41 kere maşallah canım kilosu çok guzelmis dis kasiyici aldim ama elini tercih ediyor kan damlasinda da paraben var pekmez verin demis bazi doktorlar kafalar karisik su an
Canim 4 bittiginde var aşı o yapılacak olmali biz.iki hafta once yaptirdik
Kizlar ya su sifre nerden degisiyo bilen varsa bi soylesin de degistiriyim. Kknin verdigi sifre karmakarisik . Yorum yazmak istedigimde maille falan ugrasmam gerekiyo . Bi bilen varsa soylesin de degistiriyim sifremi rahat rahat yazabileyim.