2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hamileliğimde sessiz takip ediyodum doğumdan beridir de yazıyorum yardımcı olabileceğim soruları cevaplıyorum bebeğine maşaalah bizde cuma 4 aylık oluyoruz 23 ocak doğumluyuz:emir_bebek:
sizede maşallah cnm..:)))
ben sormuştum cuma günü aşımız bizim de ateşe hazırlıklı olayım barii 2ay aşısında ateş olmamıştı ne güzel
cnm biz bugun olduk 4.ay aşımızı şimdilik iyi uyuyo mecbur kalmadıkça şurup vermeyi düşünmüyom.
5 aylıkken aşı var mı ?
yok cnm 5. ayda aşı yok kilo boy var.
geçen burada bi yazı okudum,kk da yani.. anne sütünün tadı yenilenlere göre değiştiği için çocuğun zaten damak tadı gelişiyomuş
daha emerken.
tattırmayanlar az galiba :44:

cnm biz yeni 4 aylık olduk henüz bişey tattırmadım daha erken gibime geliyo 5 aylık olsun sonra.... organları tam gelişmediği için erken önermiyolar
hatta valide bile erken diyo hayret ediyom nede olsa eski kafa:KK9:

5 aylık aşı yok demişsiniz ama bizim var nasıl oluyo buu :44:
5 haziranda aşı var dediler , en son aşımız 2 bacak bi koldandı yanlış hatırlamıyosam yoksa 2 kol 1 bacakmıydı neydi :))

kızlar biz bugun 4. ay aşımızı olduk ee biraz ağladı sonra arabada uyudu rota aşımmızda tamam..
kilomuz 8.100 olmuş bugun diş kaşıyıcı aldık varmı kullanan????
hmm bide kan damlasına başladık sağlık ocağı yeni verdi..

Uzun zamandır giremiyordum herkes nereye gitti??? Facebook taki gruptanda atılmıştım:-) herhalde fazla giremiyorum diye... Neyse cokta önemli degil zaten. Arkadaslar biz nerdeyse 4 buçuk aylık olduk Allah'a şükür süt alerjimiz yokmuş nasil rahatladım anlamıyorum ek gıdaya şimdilik baslayamiyoruz doktorumuz 5. Aydan sonra diyor oda gerek görüşseymiş.arada bı ağız suyumuz cok akıyor dişlerimiz kaşınıyor galiba:-) siz neler yapıyorsunuz?

kızlar biz bugun 4. ay aşımızı olduk ee biraz ağladı sonra arabada uyudu rota aşımmızda tamam..

Canım bizde kan damlasına başladık bir hafta oluyo nerdeyse ama şimdiden fark anlaşılıyor yüzü bembeyazdi şimdi renklendi pembe pembe oldu :-)

41 kere maşallah canım kilosu çok guzelmis dis kasiyici aldim ama elini tercih ediyor kan damlasinda da paraben var pekmez verin demis bazi doktorlar kafalar karisik su an

5 aylık aşı yok demişsiniz ama bizim var nasıl oluyo buu :44:
5 haziranda aşı var dediler , en son aşımız 2 bacak bi koldandı yanlış hatırlamıyosam yoksa 2 kol 1 bacakmıydı neydi :))

Canim 4 bittiginde var aşı o yapılacak olmali biz.iki hafta once yaptirdik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bizde kan damlasına başladık bir hafta oluyo nerdeyse ama şimdiden fark anlaşılıyor yüzü bembeyazdi şimdi renklendi pembe pembe oldu :-)

bizde bugun başlıcaz bklım günde 4 dimi cnm ebemiz öyle dedi kaka rengi değişirmiş,ayyyy ben şu d3 vermeye eriniyom bide bu var:KK1:
neyse herşey bebişler için..

41 kere maşallah canım kilosu çok guzelmis dis kasiyici aldim ama elini tercih ediyor kan damlasinda da paraben var pekmez verin demis bazi doktorlar kafalar karisik su an

sağol teyzesi:) kilomuz iyi gidiyo bklım,şimdi verdim diş kaşıyıcıyı epey uğraşıyo iyi olmuş aldığımız..
allah allah paraben varsa zararlı cnm ya araştırmak lazım zaten ben bebişlere ilaç vermeye karşıyım...

Son düzenleme:
Uzun zamandır giremiyordum herkes nereye gitti??? Facebook taki gruptanda atılmıştım:-) herhalde fazla giremiyorum diye... Neyse cokta önemli degil zaten. Arkadaslar biz nerdeyse 4 buçuk aylık olduk Allah'a şükür süt alerjimiz yokmuş nasil rahatladım anlamıyorum ek gıdaya şimdilik baslayamiyoruz doktorumuz 5. Aydan sonra diyor oda gerek görüşseymiş.arada bı ağız suyumuz cok akıyor dişlerimiz kaşınıyor galiba:-) siz neler yapıyorsunuz?

atılmamışındır cnm çıkarılmışındır faceden:KK9::KK9: sürekli aktif olmak gerekiyomuş ondan.
bizde 5 aylık olunca ek gıdaya geçicez ufaktan:KK56: şimdilik erken bizim düşüncemiz.
kızımında ağzı akıyo eller ağızda sürekli kaşınmaya başlamış demek ki,bide şu kusmamız olmasa çok daha iyi olcaz:)

Canim bayagi gorunmedin sahi face den atilmak degilde biraz eleme yapildi bazilari sadece bakiyor bu da rahatsizlik verdi. Sut alerjiniz olmadığına cok sevindim. Bizde 4.5 aylik olduk buyuyoruz teyzesi

sağol teyzesi:) kilomuz iyi gidiyo bklım,şimdi verdim diş kaşıyıcıyı epey uğraşıyo iyi olmuş aldığımız..
allah allah paraben varsa zararlı cnm ya araştırmak lazım zaten ben bebişlere ilaç vermeye karşıyım...

Bi bak canim icerigine bizimkinde yaziyo bilemedik cozemedik gitti ya

Himm komsumuz dedi balik yedigim gun cok istahla emiyor diye ek gidaya gecmedikde cogumuz bi tattiriyor gibi duruyor canim

Aaaa ilginç yazılanı doğruluyor bu,ben hiç dikkat etmedim şimdiye kadar ne zaman iştahlı diye,sütü arttıran şeylere odaklandığımdan :KK39:

cnm biz yeni 4 aylık olduk henüz bişey tattırmadım daha erken gibime geliyo 5 aylık olsun sonra.... organları tam gelişmediği için erken önermiyolar
hatta valide bile erken diyo hayret ediyom nede olsa eski kafa:KK9:

geçen piknikte birisi 7 aylık bebeğine bisküvi,börek veriyodu ufak ufak koparıp :KK53:
çevremde yakın olduklarım da hep vermeyenler bilmiyorum ki :26:

aralık annelerinde okudum içinde kanser yapıcı bi madde var diye,ASM den bizede verdiler daha başlamadım.
içeriğine bakmadım o yüzden.ama parabenli bişeyse zararlı tabi,cilde bile teması zararlıyken onlar içecek :KK50:
aslında 6. ay da pekmez vermeye başlanabilir o zamana kadar ilaç verilmese ne olur ki

maşallah :nazar:tekrar canım, bende sulu diş kaşıyıcı aldım dişi çıktığından değilde elini ağzına sokmaya çalışıyo onunla oyalansın dedim ama eli daha cazip geliyor herhalde :KK1:

kızlar kansızlık beyin gelişimini etkiliyormuş ilacı kullanmak lazım belki parabenin zararı ilacı fazla ve ya düzensiz kullanınca oluyodur her ilacın yan etkisi fazla kullanımında zararı var sonuçta benim fikrim tabi:nazar:

Kizlar ya su sifre nerden degisiyo bilen varsa bi soylesin de degistiriyim. Kknin verdigi sifre karmakarisik . Yorum yazmak istedigimde maille falan ugrasmam gerekiyo . Bi bilen varsa soylesin de degistiriyim sifremi rahat rahat yazabileyim.

Aaaa ilginç yazılanı doğruluyor bu,ben hiç dikkat etmedim şimdiye kadar ne zaman iştahlı diye,sütü arttıran şeylere odaklandığımdan :KK39:

geçen piknikte birisi 7 aylık bebeğine bisküvi,börek veriyodu ufak ufak koparıp :KK53:
çevremde yakın olduklarım da hep vermeyenler bilmiyorum ki :26:
cnm sen bilirsin tabi vermekle ben 5 olsun diyom sonra..
maşallah :nazar:tekrar canım, bende sulu diş kaşıyıcı aldım dişi çıktığından değilde elini ağzına sokmaya çalışıyo onunla oyalansın dedim ama eli daha cazip geliyor herhalde :KK1:
bizde en hafiflerinden aldık cnm kaşıyının ortası yuvarlak bizim kızda o yuvarlaktan sokuyo parmağını azını ikisi bi arada oluyo:KK9:
kızlar kansızlık beyin gelişimini etkiliyormuş ilacı kullanmak lazım belki parabenin zararı ilacı fazla ve ya düzensiz kullanınca oluyodur her ilacın yan etkisi fazla kullanımında zararı var sonuçta benim fikrim tabi:nazar:

aynen cnm ilacı kullanmak lazım her ne kadar sevmesemde :KK31: şimdi verdim 4 damla tadı çok fena :KK37:

cnm hiç bilmiyom ya

Ewpat yine de sagol canim. Neyse girmisken kisa bi ozet geciyjm o zaman. 4.5 aylik olduk, sadece anne sutuyle besliyorum ek gidaya da 6 ay dolmadan baslamayi dusunmuyorum. Belki 5.5 aylikken ufak ufak baslarim. Kan damlasi dr verdi ferrum fort ama daha baslamadim ay sonu baslamayi dusunuyorum. Rotanin da ikinci dozunu daha yaptirmadim. Bu hafta onu halletmem lazim. Bebis cok hareketli ama kendi kendine donemiyo henuz o yuzden yere battaniye serip onunla alistirmalar yapiyorum, iki gunde baya fark oldu, tavsiye ederim.
Bence su anlar annelik duygusunun en yogun yasandigi en guzel zamanlar o yuzden keyfini cikartmaya calisiyorum. Bu arada parmak emme bizde de cok. Kendi parmaklari yetmiyo bizimkilere de saldiriyo:-D dis kasiyici aldim ama pek sevmedi.bizden boyle.

hh tmam şimdi kafam yattı :) teşekkürler .

Kizlar ya su sifre nerden degisiyo bilen varsa bi soylesin de degistiriyim. Kknin verdigi sifre karmakarisik . Yorum yazmak istedigimde maille falan ugrasmam gerekiyo . Bi bilen varsa soylesin de degistiriyim sifremi rahat rahat yazabileyim.

şifre değiştirmeyi ben de bilmiyorum bide ne şifresi bu ben onu bile bilmiyorum:KK52:

X