Bir hafta sonra 4 aylık olacaz şükürler olsun Allahima
Ama bi haftadır saçlarım o!uk oluk dökülüyor
Çok mutsuzum 😧😧😨
Napmaliyim boyle olan varmi
saçlarımız dökülüyor canım maalesef bi süre böyle devam edecek herhalde
hasta değildir inş. Belki gün içinde fazla yorulduysa ondandı huzursuzluğu bazen oğlumda uykuda emmde sorun yapıyo -mesela bugün- anlayamıyorum aslında ben devit3 yapıyor diye düşünüyorum biraz ara vermiştim iyiydi iki gündür yine aynı gaz yapıyo sanki onun sıkıntısına emmiyo sancılanır gibi oluyo kusuyo hasta falan değil çünkü gaz biraz çıkınca keyfi yerine geliyo böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba merak ediyorum
hastalıktan değilmiş şükür.çığlık çığlığa ağlayınca korkutuyor kerata
devit gaz yapar zaten ama artık hareketlendikleri için onun gazını rahat atabilirler heralde.
arada bir emmeme halleri oluyor sanırım bunların.benim oğlanda da arada oluyor ve kusma başladı,hiç olmamıştı şimdiye kadar.
Evet canim öyleymiş geri donup mesajları okuyunca yalniz olmadigimi anladım
Bu arada benim bebe egzama olduğu karin ve kol bölgesinde özellikle. Kortizonlu krem ,bella diye bi özel krem ve kesinti için surup kulanios
Başka yasayan varmi
gaz emmesini etkiledi bundan dolayı kilo alımı sanki hiç yok gibi bu ay çok üzülüyorum doktora gidip soracam buhafta
biz geldiiiiikkkk , bizim bebişimiz de 4 aylık bu ayın 29unda Allah nasip kısmet ederse 5 aylık olucazzzz :) ama okadar çok ağlıyor ki uyku düzeni sıfırsürekli ellerini emiyor böyle olan var mıı :)
En son ki aşımız 2 bacaktan 1 koldandı şimdi haziran'ın 5inde tekrar olucak 5 aylık , ne aşısı olduğunu bilen var mıı ? Çok mu ağır nasıl ? En son aşıdan sonra bizimki coştu :) sürekli kucakta tutulmak istiyor birde sürekli ayağımda sallıyoruuumm((
gazı devamlı mı?
artık kilo alımları yavaşlayacak aslında,ay da 300-400 gr ancak alacaklarmış
Evet canim öyleymiş geri donup mesajları okuyunca yalniz olmadigimi anladım
Bu arada benim bebe egzama olduğu karin ve kol bölgesinde özellikle. Kortizonlu krem ,bella diye bi özel krem ve kesinti için surup kulanios
Başka yasayan varmi
emdikten sonra gazı oluyo ama normal bişekile çıkarınca rahatlıyo ama damlayı verdiğim günler daha bi kıvranıyor fazla kusuyo böyle gözlemledim sanki ayy bilmiyorum ki annelik duygusundan mı hep pofuduk olsun istiyo insaneşime kilo alıyosun zayıfla diyorum oğlumu şişmanlasın diye gözetliyorum
Bir hafta sonra 4 aylık olacaz şükürler olsun Allahima
Ama bi haftadır saçlarım o!uk oluk dökülüyor
Çok mutsuzum 😧😧😨
Napmaliyim boyle olan varmi
benimde dökülüyor kestirdim hala dökülmeye devam ama sonra çıkıyormus dökülen saçlar
benim başka birşey sormam lazım aslında .. Ben sezaryenle doğum yaptım 30 Ocakta,
3 ay emzirebşildim sadece
Geçen ay 19'unda adet gördüm 1 hafta bu ay gününü geçirdi korkulcak birşey yok ama eminim kendimden .. Acaba yine mi hamileyim yoksa diye düşünmeden edemiyorum ..
Birde boşanma aşamasındayız..
Gerçi önceden de adetlerim düzensiz olurdu ..
Korkulcak birşey var mı acabaa ??
Hamile olmaktan korktuguna gore bosanma konusu yeni geldi gundeme heraldekesin kararin mi? Bebek cok kucuk oldugu icin nasil bi yol izlemeyi dusunuyosun diye merak ettim de?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet aynen yeni gündemde ve kesin karar yarın dava açılıyor ..
Eminim ama korkmuyorumda değil , korunuyorduk zaten olmasın diye büyük çaba sarf ediyoduk ama adetim olmayınca ..
Acaba günü mü tutmıycak ?
Çok teşekkür ederin inşallah ..canım hakknda hayırlısı olsun inş. adetinde düzensiz olabilir takma kafana benm de geçen ay yoğun bişekilde olmuştu bu ay sadece hafif bi sürüntü olarak 3 gün sürdü seninki gecikmiştir normaldir
evet aynen yeni gündemde ve kesin karar yarın dava açılıyor ..
Eminim ama korkmuyorumda değil , korunuyorduk zaten olmasın diye büyük çaba sarf ediyoduk ama adetim olmayınca ..
Acaba günü mü tutmıycak ?
bu arada boşanmanız düzeltileblecek bişey mi sende boşanmak istiyomusun dua falan edelim istersen kötü bi zamandn geçiyosundur şimdi