2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bir hafta sonra 4 aylık olacaz şükürler olsun Allahima
Ama bi haftadır saçlarım o!uk oluk dökülüyor
Çok mutsuzum 😧😧😨
Napmaliyim boyle olan varmi

saçlarımız dökülüyor canım maalesef bi süre böyle devam edecek herhalde :KK50:

saçlarımız dökülüyor canım maalesef bi süre böyle devam edecek herhalde :KK50:

Evet canim öyleymiş geri donup mesajları okuyunca yalniz olmadigimi anladım

Bu arada benim bebe egzama olduğu karin ve kol bölgesinde özellikle. Kortizonlu krem ,bella diye bi özel krem ve kesinti için surup kulanios
Başka yasayan varmi

hasta değildir inş. Belki gün içinde fazla yorulduysa ondandı huzursuzluğu bazen oğlumda uykuda emmde sorun yapıyo -mesela bugün- anlayamıyorum aslında ben devit3 yapıyor diye düşünüyorum biraz ara vermiştim iyiydi iki gündür yine aynı gaz yapıyo sanki onun sıkıntısına emmiyo sancılanır gibi oluyo kusuyo hasta falan değil çünkü gaz biraz çıkınca keyfi yerine geliyo böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba merak ediyorum

hastalıktan değilmiş şükür.çığlık çığlığa ağlayınca korkutuyor kerata
devit gaz yapar zaten ama artık hareketlendikleri için onun gazını rahat atabilirler heralde.
arada bir emmeme halleri oluyor sanırım bunların.benim oğlanda da arada oluyor ve kusma başladı,hiç olmamıştı şimdiye kadar.

hastalıktan değilmiş şükür.çığlık çığlığa ağlayınca korkutuyor kerata
devit gaz yapar zaten ama artık hareketlendikleri için onun gazını rahat atabilirler heralde.
arada bir emmeme halleri oluyor sanırım bunların.benim oğlanda da arada oluyor ve kusma başladı,hiç olmamıştı şimdiye kadar.

gaz emmesini etkiledi bundan dolayı kilo alımı sanki hiç yok gibi bu ay çok üzülüyorum doktora gidip soracam buhafta

Bu arada benim bebe egzama olduğu karin ve kol bölgesinde özellikle. Kortizonlu krem ,bella diye bi özel krem ve kesinti için surup kulanios
Başka yasayan varmi

bizim drumuz kortizonlu kreme karşı cnm tvde dr zeyninyağı sürün diyolar,ilerde cilt incelmesi yapıyomuş
bizimde ilk doğduğu zaman kızmda yanaklarında pütürcükler vardı sık yıkayarak ve zeyninyağı sürerek geçti.
başka bi dr bizede kortizonlu krem verdi de kullanmadık...

biz geldiiiiikkkk , bizim bebişimiz de 4 aylık bu ayın 29unda Allah nasip kısmet ederse 5 aylık olucazzzz :) ama okadar çok ağlıyor ki uyku düzeni sıfır :KK43: sürekli ellerini emiyor böyle olan var mıı :)
En son ki aşımız 2 bacaktan 1 koldandı şimdi haziran'ın 5inde tekrar olucak 5 aylık , ne aşısı olduğunu bilen var mıı ? Çok mu ağır nasıl ? En son aşıdan sonra bizimki coştu :) sürekli kucakta tutulmak istiyor birde sürekli ayağımda sallıyoruuumm :KK43:((

biz geldiiiiikkkk , bizim bebişimiz de 4 aylık bu ayın 29unda Allah nasip kısmet ederse 5 aylık olucazzzz :) ama okadar çok ağlıyor ki uyku düzeni sıfır :KK43: sürekli ellerini emiyor böyle olan var mıı :)
En son ki aşımız 2 bacaktan 1 koldandı şimdi haziran'ın 5inde tekrar olucak 5 aylık , ne aşısı olduğunu bilen var mıı ? Çok mu ağır nasıl ? En son aşıdan sonra bizimki coştu :) sürekli kucakta tutulmak istiyor birde sürekli ayağımda sallıyoruuumm :KK43:((

5. ay da aşı yok,6 da var :44: diye biliyorum

kucakta tutmaktan belim ağrıyor benimde ,hiç yatmayacak. ayakta çok güzel uyuyor bıraktığın anda uyanıyor sensör var bunlarda.
sağlıklı iyi olsunlar da,ateşli hasta zamanları çok fena

gazı devamlı mı?

artık kilo alımları yavaşlayacak aslında,ay da 300-400 gr ancak alacaklarmış

emdikten sonra gazı oluyo ama normal bişekile çıkarınca rahatlıyo ama damlayı verdiğim günler daha bi kıvranıyor fazla kusuyo böyle gözlemledim sanki ayy bilmiyorum ki annelik duygusundan mı hep pofuduk olsun istiyo insan :KK9: eşime kilo alıyosun zayıfla diyorum oğlumu şişmanlasın diye gözetliyorum :KK52::KK52::KK52:

Başka yasayan varmi

bizde de egzema var,cilt doktoru kortizonlu krem verdi ama akrabamız olan çocuk dr umuz kesinlikle kortizonlu krem kullanma bir sürü yan etkisinin yanında cildi inceltiyor dedi,lınola nın yüz kremini kullanıyorum,cok memnun kaldım,dene istersen,kortizon onlar için çok erken ve cok zararlı

emdikten sonra gazı oluyo ama normal bişekile çıkarınca rahatlıyo ama damlayı verdiğim günler daha bi kıvranıyor fazla kusuyo böyle gözlemledim sanki ayy bilmiyorum ki annelik duygusundan mı hep pofuduk olsun istiyo insan :KK9: eşime kilo alıyosun zayıfla diyorum oğlumu şişmanlasın diye gözetliyorum :KK52::KK52::KK52:

öyle tabi muhakkak,aman sağlıklı iyi olsunlar da,aşı olduğu gün zaman duruyor sanki,o ateş inmek bilmiyor

Bir hafta sonra 4 aylık olacaz şükürler olsun Allahima
Ama bi haftadır saçlarım o!uk oluk dökülüyor
Çok mutsuzum 😧😧😨
Napmaliyim boyle olan varmi

benimde dökülüyor kestirdim hala dökülmeye devam ama sonra çıkıyormus dökülen saçlar

benim başka birşey sormam lazım aslında .. Ben sezaryenle doğum yaptım 30 Ocakta,
3 ay emzirebşildim sadece
Geçen ay 19'unda adet gördüm 1 hafta bu ay gününü geçirdi korkulcak birşey yok ama eminim kendimden .. Acaba yine mi hamileyim yoksa diye düşünmeden edemiyorum ..
Birde boşanma aşamasındayız..
Gerçi önceden de adetlerim düzensiz olurdu ..
Korkulcak birşey var mı acabaa ??

benim başka birşey sormam lazım aslında .. Ben sezaryenle doğum yaptım 30 Ocakta,
3 ay emzirebşildim sadece
Geçen ay 19'unda adet gördüm 1 hafta bu ay gününü geçirdi korkulcak birşey yok ama eminim kendimden .. Acaba yine mi hamileyim yoksa diye düşünmeden edemiyorum ..
Birde boşanma aşamasındayız..
Gerçi önceden de adetlerim düzensiz olurdu ..
Korkulcak birşey var mı acabaa ??

Hamile olmaktan korktuguna gore bosanma konusu yeni geldi gundeme heralde :KK43: kesin kararin mi? Bebek cok kucuk oldugu icin nasil bi yol izlemeyi dusunuyosun diye merak ettim de?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamile olmaktan korktuguna gore bosanma konusu yeni geldi gundeme heralde :KK43: kesin kararin mi? Bebek cok kucuk oldugu icin nasil bi yol izlemeyi dusunuyosun diye merak ettim de?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet aynen yeni gündemde ve kesin karar yarın dava açılıyor ..
Eminim ama korkmuyorumda değil , korunuyorduk zaten olmasın diye büyük çaba sarf ediyoduk ama adetim olmayınca ..
Acaba günü mü tutmıycak ?

Eminim ama korkmuyorumda değil , korunuyorduk zaten olmasın diye büyük çaba sarf ediyoduk ama adetim olmayınca ..

canım hakknda hayırlısı olsun inş. adetinde düzensiz olabilir takma kafana benm de geçen ay yoğun bişekilde olmuştu bu ay sadece hafif bi sürüntü olarak 3 gün sürdü seninki gecikmiştir normaldir

bu arada boşanmanız düzeltileblecek bişey mi sende boşanmak istiyomusun dua falan edelim istersen kötü bi zamandn geçiyosundur şimdi

bu arada boşanmanız düzeltileblecek bişey mi sende boşanmak istiyomusun dua falan edelim istersen kötü bi zamandn geçiyosundur şimdi

Yok konumu açtım zaten bir derdim var bölümüne boşanıyorum diye okrsan anlıycaksın , kurtulduğum için dua etceksin :KK66:

X