2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
zaten meyve suyuna başlasam nası arttırıcam neyle devam edicem bilmiyorum, dr hala sadece memeye devam et dediği için en gıdalarla ilgili bişey de anlatmadı henüz

cnm bebeğin az kilo alıyosa doymadığından eminsen mamaya başlamalısın,başka bi dra git eğer vermiyosa şu an bebeklerin kilo alma zamanı yarın birgün diş çıkarıcaklar daha zayıf kalcaklar

Amin canim.valla biz rejime sokucaz galiba ali keremi.yavrum biberona saldiriyo napicam bilmiyorum obez olma korkusu var bende

cnm maşallah de bebeğine bnm kızımda 3. ayında 7.5 kilo bizimkide tombiş boyuda uzun babasına çekmiş :)
bzm drumuz diş çıkarma döneminde verir dedi için rahat olsun daha çok küçükler rejım felan deme

mama konusunda sana katılıyom arkadaşım:)doymuyosa kesinlikle verilmeli anne rahat eder bebekte rahat uyur.
valla süt olayına karşıyım emziren annenin süt ve süt ürünlerini kesinlikle alması gerek çünkü emzirme döneminde bebek anneyi sömürürmüş.
tabi kontrol etmek zor olur...
keçi peyniri dene hiç kokmuyo ben gebelikten bu yana hiç eksik etmem keçi peynirini , peynirinde hiç koku olmuyo biz burda doğal buluyoruz şansımıza.
tavsiye ederim

41 kere masallah kizlar sadece anne sütü mü veriyorsunuz? Afis elini agzina sokmasi acliktan degil canim su aralar herkesin bebisi ayni hareketi yapiyor. Ellerini taniyor. Bizim oglan ayni anda iki elini birden sokuyor. Diyorum oglum bal mi akiyorr ne varsa bende bakiim diyorum )

Kizlar ben mamada veriyorum cunku oglum doymuyor boyu 60 cm kilosuda 7500 gr vala dediginiz gibi Dis cikarmada verir biraz umudum o.gunde 3 kez mama veriyorum mecburen bazen 4 kez.uzuluyorum ama yapicak biseyim yok yavrum gozumun icine bakiyo aci aci.

Benim bebeğimin doğum kilosu iyiydi , 15 ocakta dogdu kızım kilosu 3.450 gr geliyordu, 1 nisanda 3.900 gr. Olduk. Şimdi 5.200 gr hamdolsun kilo almaya başladık . Mamayı kaşıkla vermeyi denedin mi canım ?

evet cnm ben sadece anne sütü veriyom,hiç mama vermedim şimdiye kadar geçen sağlık ocağında kilo kontrolü vardı kayıt olurken bilgisayar sinyal verdi kilo ve boyumuz fazla diye :)

cnm aldım keçi peyniri bugün tadı güzel gerçekten peynirin, süt çok ağır ama hayatta içemem, bi de lactamil aldım.
180 cc ye 3 tepeleme çorba kaşığı koydum, kızlar bundan içen var mı başka ? üstünde günde 3 bardak için falan diyo, bi kutu 3 gün dayanmaz o zaman ben mi yanlış yapıyorum anlamadım ki :44:

cnm bebeğin az kilo alıyosa doymadığından eminsen mamaya başlamalısın,başka bi dra git eğer vermiyosa şu an bebeklerin kilo alma zamanı yarın birgün diş çıkarıcaklar daha zayıf kalcaklar
cnm bizim durumumuz bi garip, benim kızım açlıktan hiç ağlamıyo, sütüm var ama 5 dk. emip doyuyo gibi bırakıyo, üstüne mama denşyorum almıyo zaten biberonu, biberonla kendi sütümü bile içmiyo çocuk feci inat yani az emiyo ondan mı doymuyo, sütüm mü yaramıyo orasını çözemedim ben. ek gıdalara başlasak içim rahatlicak valla. bi de bizim alttan bi dişimizin yeri kabardı beyaz beyaz, ondan mı uzun kalmıyo memede bilmiyorum.

Benim bebeğimin doğum kilosu iyiydi , 15 ocakta dogdu kızım kilosu 3.450 gr geliyordu, 1 nisanda 3.900 gr. Olduk. Şimdi 5.200 gr hamdolsun kilo almaya başladık . Mamayı kaşıkla vermeyi denedin mi canım ?
maşallah ona :) peki neden kilo alamamış kuzun belli mi ?
mama vermeyi çay kaşığıyla denedim bi kere yarısından fazlası dışarm gitti, yarım saatten fazla sürdü 10 cc içmemiştir yani. kaşıkbiberon diye bişey varmış, belki onla denemek lazım nası bişey bilmiyorum alıp denemek lazım.

bnm kızımda öyle yani memede çok az kalıyo ama doyduğunu anlıyom bezinden,bebeğin şu an ne kadarlık kilo almıyosa sütün yaramıyodur cnm.banada ek gıda zor geliyo gibi :)

ben hiç sütünü denemedim ama eşimde diyodu kokar içemezsin diye bnde peynirini yiyorum güzel oluyo sabah kahvaltısında
lactamil hiç denemedim bana pahalı geldı hergün içsek dayanmaz

bnm kızımda öyle yani memede çok az kalıyo ama doyduğunu anlıyom bezinden,bebeğin şu an ne kadarlık kilo almıyosa sütün yaramıyodur cnm.banada ek gıda zor geliyo gibi :)

2,690 doğdu şimdi 4. ayında 5,740 olmuş geçtiğimiz ay 600 gram almış, 46 cm. doğdu şimdi 60 cm. aslında boyu güzel uzadı doğuma göre ama şişman bi bebek hiç olmayacak sanırım, ay sağlıklı olsun varsın şişman olmasın napayım

Selam cnm,bence baska doktor bul..benimki de 3.ayda 5900 du,dr cok iyi dedi masallah dedi hep.niye 6400 olcakmis,sakin inanip mama verme.bence.bazi doktorlar cok merakli oluyor mama verdirmeye.rotayi yaptiriyoz canim

Selam kızlar benim kızımda 3. Ay kontrolünde 5900 gramdi doktorumuz cok iyi demişti bencede korkulacak hicbirsey yok.

tabi doğum kilosuda önemli,yoksa bebeğin zayıf değil cnm :)senin için rahat olsunda gerisi boş düşünce..

Slm kızlar. ben de 2014 ocak annesiyim. 6 ocakta doğum yaptım.kızım doğduğundan beri geceleri geç uyurdu ama uyudu mu 7 8 saat uyurdu. ama 2gündür saat başı ağlayarak uyanıyor geceleri öksürüyor.Ama gündüz bişeyi yok aynı neşe dolu bebek öksürük falan da yok.Var mı bi düşüncesi fikri olan

mrb benım kızımda 6 ocak dogumlu bız oksurukten 5 gun hastanede yattık bronsıte cevırmıstı ıhmale gelmez gece oksuruyor dıyorsun belkı bogazı kurumustur yada yutkunurken bogazına takıldıgı ıcın oksuruyordur cogalmadan doktora gosterırsen ıcınızde rahat eder bebeklerın gunu gunune hıc uymuyor bırden bıre huysuzlasıpduzelebılıyorlar

daha önce sağlık ocağında bademcikleri şiş diye antibiyotik vermişlerdi kullanmamıştım daha iki aylıktı sıpam çabuk atlatmıştı ama adı ne kızınızın

daha önce sağlık ocağında bademcikleri şiş diye antibiyotik vermişlerdi kullanmamıştım daha iki aylıktı sıpam çabuk atlatmıştı ama adı ne kızınızın

gecmıs olsun bademcıkten oksuruyorda olabılır antıbıyotık kullanmak ıstemedık bızde once ventolin verdıler gecmedı agırlasıncada hastaneye yatırmıstık daha 40 gınluktu kızımın adıda ebrar ece ya sızın kızınızın adı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…