2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Benim doktorum oyle bi uyarida bulunmamisti ben az az hep yiyodum onlardan tesekkur ederim.:)
Cok guzel anlatmissin canim. mama vermek istemiyorum diyen benim :) cunku sık emzirmeyi denemeden vermek istemedim mamayi . ilk basta uyandirmiyodum ben kizimi doktor da gerek yok demisti baktik kilo alimi dusuk kaldir emzir dedi eger bu da care olmadaydi verecektim mamayi . Hem mama alan cocuk buyumuyo mu tabi ki buyuyo ama elimden geleni yapmadan veremezdim cok sukur uykusu da iyi ben zorla emziriyorum geceleri yari uykulu yari uykulu yari uyanik:)

Aman nazar degmesin bundan sonra bol bol gece uykusu olsun tum bebislerle birlikte :) benim de bu pazartesi basliyodu okulum ama insallah 5gun 5gun rapor alip seminerlere kadar gitmek zorunda kalmam .

hosgeldin
bu arada benim bebeğim 4 ay 1 haftalık
20 günlük oluğundan beri motılıum kullanıyoruz,yıne de cok kusuyor,benım gıbı kusmadan ceken var mı,hepinize sağlıklı günler

Canım benim bebeğim de çok kusuyordu, motilium biz de kullandık ama çok fazla değil, iki hafta falan. Dr. Umuzu değişince o verme, kusması normal dedi.

Bebeğin kilo almamasını en iyi anlayanlardan biriyim. Kızım 2,5 aylık olana kadar hiç kilo almadı diyebilirim. Şimdi sadece mama yiyor, sütümü sagarak veriyorum ama iyice azaldığı için pek sütüm de yok maalesef. Benim kızım bebelac ve sma'yı sevmedi, pre aptamil kullaniyoruz

Meraba kizlar. 30 ocakta dogum yaptim.berbat bi dogum anim var.o gunler oyle boyle geçti ama simdiki derdim oglumun kilosu 3 ay 3 günlük ve 7.500 gr.fazla diyolar.doyuramiyorum oglumu bu yuzden mamada veriyoruz.elini yumruk yapip resmen agzina sokuyo resmen yavrum.

Masallah subhanallah bebisine :) vala benim kizim hep alt sinirda oldugu icin kiloda doyuramamak nasil bi sey bilmiyorum aman nazar degmesin bebise tekrardan ama el sokma bizde de var ya eli sioir sipir tukuruk icinde hem de emdikten hemen sonra bile. sanirim aclik veya toklukla alakali degil

Masallah subhanallah bebisine :) vala benim kizim hep alt sinirda oldugu icin kiloda doyuramamak nasil bi sey bilmiyorum aman nazar degmesin bebise tekrardan . ama el sokma bizde de var ya eli sipir sipir tukuruk icinde hem de emdikten hemen sonra bile. sanirim aclik veya toklukla alakali degil bu durum

bizim bi de biberona çıldırma semptomumuz var, seviceği mamayı bulsam nası yediricem biberonu ağzına sokamıyorum, bi de o sorunum var kaç kilo doğdu senin bebeğin ? benim bebeğim küçük doğdu hala zayıf, kafayı kilo aldırmaya çalışmakla bozdum.

Amin canim.valla biz rejime sokucaz galiba ali keremi.yavrum biberona saldiriyo napicam bilmiyorum obez olma korkusu var bende

zaten meyve suyuna başlasam nası arttırıcam neyle devam edicem bilmiyorum, dr hala sadece memeye devam et dediği için en gıdalarla ilgili bişey de anlatmadı henüz

ben de anne sütüne ek mama verilmesine karşı değilim, zaten bebek doymayıp ağlıyosa mama vermemek küçücük bebeğe eziyet gibi geliyo, ama iş sadece inek sütünü kesmekle bitmiyo, o zaman peyniri yoğurdu tereyağı inek sütüyle yapılmış ne varsa yememek lazım, onu kontrol etmek zor değil mi ? bi de kalsiyum ve protein içeriği de yüksek bu ürünlerin, keçi sütü aldım kokusundan içemedim bana çok ağır geldi ya :26:

sağol cnm, ben hatayı 3. ayda dietisyene giderek yaptım, hamilelikte 30 kilo aldım 15 i hala duruyo, eşim de dalga geçer gibi konuşmaya başlayınca bi gidiim dedim, test sonucu hipoglisemi dedi şeker hastası olursun böyle gidersen mecbur diyet yapıcaksın dedi ama sütümün kalitesi gitti sonuçta bebeğim 400 küsur gram aldı o ay. şimdi toparlamaya çalışıyorum.
şişmanlıktan topuk dikeni bile oldum yani.
ek gıdalara bi geçsem bu kadar sorun olmaz belki ordan destek olurdu sütüme.

Canim biberonu benim kizim da ilk basta almadi hic bir pozisyonda yediremedik oyle agladi ki bi yerine bi sey oluyo sanki . biz koltuga yatirdik sirtustu oyle aldi biberonu sadece. bi de farkli bi biberon mu denesen acaba. ama bu kadar da cok yipratma kendini sabirla insallah ustesinden geleceksin

inşallah cnm :) memeyi 5 dk. emip bıraktığı da çok oluyo, sanki inadına yapıyo ben uğraştıkça :) 4 farklı marka biberon aldım hiç birini almadı, sağdığım sütü de versem biberonla almıyo, olay mama beğenmemek olmayabilir yani. bi de sırtüstü deniyim cnm sağol.

Rica ederim, ben de bir kez dalip yedim de cocuk baya kivrandi o yuzden denk gelince yazmak istedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana sütün kendisini icme sadece dedi. Yani peynir vs de sıkıntı olmazmış. Lactamil için bence. Ben de bu hafta baslicam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…