- 3 Aralık 2013
- 50
- 1
- 34
hosgeldin
bu arada benim bebeğim 4 ay 1 haftalık
20 günlük oluğundan beri motılıum kullanıyoruz,yıne de cok kusuyor,benım gıbı kusmadan ceken var mı,hepinize sağlıklı günler
teşekkürler ewpat , canbade
Rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.kilo problemim yok çok şükür ama sağlıklı kilo vermek içinde düzenli bir yürüyüş ve yeme alışkanlığının düzeltilmesi gerekiyor.ben kendim süt için tatlıyı çok abartmadım bol su içtim,çok şükür sadece anne sütü alıyor bebeğim ve zaman tabiki ne kadar hızlı verirseniz kiloları o kadar çabuk alırsınız
ewpatcım amip i soran sendin galiba amip bi çeşit kalın barsak ishali,çocuğun kilo kaybına neden oluyor,sadece anne sütü alan bebeklerde görülmesi çok çok zor,benim bebeğimede amip denilip antibiyotik verildi.kullanmadım 2 gün sonra düzeldi ishali
benim bebeğimde arada kusuyor hatta bazen nerdeyse tüm emdiğini kusuyor .doktorum şöyle demişti taze süt gibi kusarsa fazla emmiştir kesik kesik kusarsa da emme aralıklarının çok sık olduğunu gösterir.
aynen cnm bnm kızımda aynı şekil bazen taze süt gibi bazen kesik kusuyo 3 dr a sorduk ebemiz dahil korkulacak bişey olmadını hatta eczacımız bunun için sevinmelisin bile dedi.demek iyimiş diye kendimi avutuyom:)
kızlarr meraba 30 ocak doğumlu kızım bazen cok güzel goz teması kuruyoruz ve gulucukler atıyo bana bıseyler soyluyo sankı ama bazende sesleniyorum hıc donup bakmıyor guluyo ama başka yere bakarak benı aramıyo neden acaba sızınkılerdede varmı bole bışey dr.gıdıcem haftaya sorucam bakalım bi problem olmasından korkuyorum
kızlar merhaba, 3 ocak doğumlu kızım var, 3. ayında 490 gram almıştı, bu ay da 600 gram almış, bi de zaten 2 kilo 690 gram doğmuştu, şimdi ancak 5 kilo 700 gram bi türlü 6 kiloyu göremedik, biberon almıyo, mamayı tükürüyo, sadece anne sütü memeden içmek istiyo, sadece emzirip ek gıdaya başlayanınız var mı? bizim gibi az kilo alan var mı, varsa napıyosunuz ? ek gıdaya başlasam nası başlıycam, meyve sularını 1 tatlı kaşığı başlıycam sanırım, nası arttırıcam , siz nası besliyosunuz beyeklrinizi ?
Seslenio donup bakmama olayi bizde de oluyo canim sanirim normal hele bi seye odaklandiysa mumkun degil dikkatini cekio bana baktirmamkızlarr meraba 30 ocak doğumlu kızım bazen cok güzel goz teması kuruyoruz ve gulucukler atıyo bana bıseyler soyluyo sankı ama bazende sesleniyorum hıc donup bakmıyor guluyo ama başka yere bakarak benı aramıyo neden acaba sızınkılerdede varmı bole bışey dr.gıdıcem haftaya sorucam bakalım bi problem olmasından korkuyorum
benim doktorum kilo için dışkı tahlili yapalım artık dedi, inek sütüne alerjisi olabilirmiş, ben inek sütünü kesersem kilo almaya başlayabilirmiş, pek inandırıcı gelmedi, mama verenlerin bebekleri kilo almaya başlıyo bence, ama doktor bu ay kilo alması alt sınırda olduğu için 5. ayı bekleyelim mamaya başlamaylım dedi ama ben artık günde 1 öğün bile olsa mama vermeyi düşünüyorum, 2 ay geçti böyle az kilo alarak artık yeter bence.Canim benim kizim da az kilo aliyo doktor boyle devam ederse mama takviyesi gerekebilir demisti. ben de sutum varken mama vermek istemedigim icin geceleri 3 saatte bir kaldirarak emzirdim ve gunduzleri de nerdeyse saat basi emzirdim buna ramen 1 kilo aldi bi ayda ama buna da sukur. Bu ay ne kadar almis merak ediyorum bn de . doktorun ne dedi acaba kilo konusunda ?
hosgeldin
bu arada benim bebeğim 4 ay 1 haftalık
20 günlük oluğundan beri motılıum kullanıyoruz,yıne de cok kusuyor,benım gıbı kusmadan ceken var mı,hepinize sağlıklı günler
kızlar ya ben çok tombiğim
sigara bırakmada 10 kilo
gebelikte 21 kilo
eder 31 kilo almış bulunuyom yani,açık açık yazıcam 101 le doğuma gittim
şu an 93 kiloyumçok fena yawwwww
diyet yapamıyom,spor yapamıyom emziriyom sürekli bebeğime kıyıpta zayıflıcam diye sütten asla kesemem
gitmiyo gitmiyo işte doğum yapalı 3 ay 10 gün oldu.
yarın bebek mevlüdüm var 10 gün öncesi kıyafet bakmaya gittik olmuyo hiç bişey
tayt ve uzun bişey aldım mevlüt için,hayalimde şöyle cici bi elbise almak vardı
eşimin arkadaşının düğünü var haziranda ne alcam şimdiden kara kara düşünüyom.
hmmmm beyaz ekmeği kestim kepek yiyom az,biraz dikkat etmeye başladım fark etmiş hemen 1 kilo gibi.
yürüyüşe başlıcam oturduğum yer küçük biyer kasaba gibi her yer köpek kaynıyo he çok severim ama korkuyom işte tek yürümeye.
arkadaşımda yok burda,titreşimli bel kemeri alsam faydası olurmu?
sezeryan oldum bi akıl verin kızlar yawwwwwwww
Kilolar cok moral bozucumadem yuruyus imkanin yok. Yuruyusu eve getircen. Ben eliptik bisiklet almistim bir zamanlar kilo vermek icin Hem oturarak hem ayakta surulen bisiklet yani. Gunde sadece yarim saat yap bir haftada farki gor muhtesem birsey[/
hemde nasıl moral bozucukondisyon bisikletim var aslında dediğin gibi ufaktan başlamalı.
kızlar merhaba, 3 ocak doğumlu kızım var, 3. ayında 490 gram almıştı, bu ay da 600 gram almış, bi de zaten 2 kilo 690 gram doğmuştu, şimdi ancak 5 kilo 700 gram bi türlü 6 kiloyu göremedik, biberon almıyo, mamayı tükürüyo, sadece anne sütü memeden içmek istiyo, sadece emzirip ek gıdaya başlayanınız var mı? bizim gibi az kilo alan var mı, varsa napıyosunuz ? ek gıdaya başlasam nası başlıycam, meyve sularını 1 tatlı kaşığı başlıycam sanırım, nası arttırıcam , siz nası besliyosunuz beyeklrinizi ?
benim doktorum kilo için dışkı tahlili yapalım artık dedi, inek sütüne alerjisi olabilirmiş, ben inek sütünü kesersem kilo almaya başlayabilirmiş, pek inandırıcı gelmedi, mama verenlerin bebekleri kilo almaya başlıyo bence, ama doktor bu ay kilo alması alt sınırda olduğu için 5. ayı bekleyelim mamaya başlamaylım dedi ama ben artık günde 1 öğün bile olsa mama vermeyi düşünüyorum, 2 ay geçti böyle az kilo alarak artık yeter bence.
sma mama aldım yemiyo ağlıyo inatla, başka mama mı alsam, sen hiç verdin mi mama ? maşallah güzel kilo almışınız siz bu ay, darısı başıma ya
benim doktorum kilo için dışkı tahlili yapalım artık dedi, inek sütüne alerjisi olabilirmiş, ben inek sütünü kesersem kilo almaya başlayabilirmiş, pek inandırıcı gelmedi, mama verenlerin bebekleri kilo almaya başlıyo bence, ama doktor bu ay kilo alması alt sınırda olduğu için 5. ayı bekleyelim mamaya başlamaylım dedi ama ben artık günde 1 öğün bile olsa mama vermeyi düşünüyorum, 2 ay geçti böyle az kilo alarak artık yeter bence.
sma mama aldım yemiyo ağlıyo inatla, başka mama mı alsam, sen hiç verdin mi mama ? maşallah güzel kilo almışınız siz bu ay, darısı başıma ya