- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
gecmıs olsun bademcıkten oksuruyorda olabılır antıbıyotık kullanmak ıstemedık bızde once ventolin verdıler gecmedı agırlasıncada hastaneye yatırmıstık daha 40 gınluktu kızımın adıda ebrar ece ya sızın kızınızın adı ne
ben verem hariç hepsini özelde yaptırdım hiç bi sorun olmadı ama verem için bi kaç bebek birleşmesi lazımmış, o yüzden bizi sağlık ocağına yolladı doktor, ama kadın bi türlü beceremedi, deri altına gitmedi dedi 2 kez yaptı boş yere ağlattı bebeğimi, bi de yara olması lazımmış aşı yerinin yoksa tekrarlanması gekrekirmiş, hiç çizik bile olmadı bizde, bi daha sağlık ocağında bişey yaptırmam ben şahsen, kilosuna üstü başıyla baktı, boyunu mezurayla ölçtü, ben memnuntkalmadım hiç bişeydenMerhaba kızlar aşılarınızı nerede yaptırıyorsunuz. Ben diğer kızlarımda hep özelde vurdurdum şimdi zeynebinkini sağlık ocağında vurduruyorum onların vurmadıklarını özelde yaptırıyorum. . Teyzemde kafamı karıştırdı sizde hangisinde daha taze olur aşılar. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar aşılarınızı nerede yaptırıyorsunuz. Ben diğer kızlarımda hep özelde vurdurdum şimdi zeynebinkini sağlık ocağında vurduruyorum onların vurmadıklarını özelde yaptırıyorum. . Teyzemde kafamı karıştırdı sizde hangisinde daha taze olur aşılar. ..
4.ay aşimizi olduk iki bacaktan. Normalde hiç tınlamaz bebişim. Bu sefer de aşi olduk , kucağa alınca hemen sustu. Ama akşama doğru bi huysuzluk başladı ki :/
İçini çeke çeke ağliyo, gözyaşı sel oldu
Merhaba kızlar aşılarınızı nerede yaptırıyorsunuz. Ben diğer kızlarımda hep özelde vurdurdum şimdi zeynebinkini sağlık ocağında vurduruyorum onların vurmadıklarını özelde yaptırıyorum. . Teyzemde kafamı karıştırdı sizde hangisinde daha taze olur aşılar. ..
Emziren anneler doğumdan sonra ilk ne zaman adet oldunuz.bebeğinizin emmesini etkiledi mi?
Uc bucuk ay gecti hala olmadim... belirsiz, can sıkıcı bir durum
Emin ol sağlık ocağında aşilarını yaptıran kişi sayısı daha fazla. Dolayısıyla sürekli aşı yapıldığı için içerik sürekli tüketilip yenisi geliodur.
Ben sağlık ocağında yaptırıyorum. Aylık kontrollerimde bile özele gitmiyorum. İlk ayında özele gittim sağlan çocuğuma 10 gün sonra kontrolegetir dio. Sebep? Yine giriş yapcam para kazanacak. Ben sağlık oxcağındaki dr a da hemşireye de güveniorum...
Benimde dört ay oldu hala olmadım(
4.ay aşimizi olduk iki bacaktan. Normalde hiç tınlamaz bebişim. Bu sefer de aşi olduk , kucağa alınca hemen sustu. Ama akşama doğru bi huysuzluk başladı ki :/
İçini çeke çeke ağliyo, gözyaşı sel oldu
Emziren anneler doğumdan sonra ilk ne zaman adet oldunuz.bebeğinizin emmesini etkiledi mi?
35 gün lohusa kanamamdan sonra 4. Oluşum, o kadar sık oluyorum.
Ve foşur foşur, bildiğin hasta bezi kullanıyorum, ped kesmio
Ben de tam onu sorcaktim benim de gobek duruyor yaza dugunler var acil gitmesi lazim. Sppr degil ama aksamlari titresimli kemer kullaniyorumkızlar aldığınız kiloları verdiniz mi göbek gitti mi spor fln yapıyo musunuz korse kullandınız mı hangi sporu yapıyosunuz işe yarıyor mu