kızlar ya ben çok tombiğim
sigara bırakmada 10 kilo
gebelikte 21 kilo
eder 31 kilo almış bulunuyom yani,açık açık yazıcam 101 le doğuma gittim
şu an 93 kiloyum çok fena yawwwww
diyet yapamıyom,spor yapamıyom emziriyom sürekli bebeğime kıyıpta zayıflıcam diye sütten asla kesemem
gitmiyo gitmiyo işte doğum yapalı 3 ay 10 gün oldu.
yarın bebek mevlüdüm var 10 gün öncesi kıyafet bakmaya gittik olmuyo hiç bişey
tayt ve uzun bişey aldım mevlüt için,hayalimde şöyle cici bi elbise almak vardı
eşimin arkadaşının düğünü var haziranda ne alcam şimdiden kara kara düşünüyom.
hmmmm beyaz ekmeği kestim kepek yiyom az,biraz dikkat etmeye başladım fark etmiş hemen 1 kilo gibi.
yürüyüşe başlıcam oturduğum yer küçük biyer kasaba gibi her yer köpek kaynıyo he çok severim ama korkuyom işte tek yürümeye.
arkadaşımda yok burda,titreşimli bel kemeri alsam faydası olurmu?
sezeryan oldum bi akıl verin kızlar yawwwwwwww
günaydın arkadaşlar,kızım 19 ocakta dünyaya geldi,ha bugün ha yarın üye olayım derken bazı olumsuzluklar nedeniyle bir türlü yazamadım,inşaallah bundan sonra güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle
Ah kuzum kelin melhemi olsa :) hamilelikte 20 25 kilo kadar aldim bende sonlarda tartilmadim hastanede de tartmadilar dogumdan çıktım ortalama 10 kilo gitti bi mutlu oldum sonra sut süt diye hop tekrar aldim alıyorum da ( hamileyken giydiklerimi giyiyorum zayiflamadan birsey almayacagim dedim ama baktim degisen bisi yok alayim artik dedim hicbirsey yakismadi kendini yalniz hissetme hic bi regl olalim insallah gobek az bucuk soner umudum o yonde :)) bel kemeri daha once kullandim bende ise yaramadi bi de bi kasindiriyor ki off diyorum. Soruna soru elleyeyim bari canimcim yürüme bandi ise yarar mi ki acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.