canım 450 gram almıişız biz de.
merhaba..ben şubat annesiyim..3 aylık kontrollerinizde bebekleriniz kaç gr aldı acaba bilenler yazarsa sevinirim..şimdiden tşkler
kızlar ya canım çok sıkkın .3.ay kontrolümüzde kızım 5750 geldi.dr yetersiz dedi.bana göre normalmiş gibi geliyor sanki durumu.boyumuz 62 cm.haftaya yeniden çağırdı.tekrar ölçüm yapıp karar verecekmiş.napıcamı şaşırdım. gece uyandıramıyorum ki benim kızı besleyeyim.uykucu biraz.çok mu az sizce
benim oğlumda 3 ayın kontrolünde sadece 500 gr almıştı diğer aylar 1.5-2kg almıştı demekki 3 aydan sonra azalıyor kilo alımları ayın 20 sinde kontrol var bakalım o zaman ne çıkacak
merhaba..ben şubat annesiyim..3 aylık kontrollerinizde bebekleriniz kaç gr aldı acaba bilenler yazarsa sevinirim..şimdiden tşkler
Kızımın bugün Dr. Kontrolü vardı ve çok şükür herşey yolunda . Bebeğimin kilo alımı, gelişimi gayet güzel gidiyor maşallah. Kızım 3,5 aylık , kilosu : 5.240 Gr, boyu da 57,5 cm. Sizin bebeklerinize göre biraz gerideyiz sanırım ama olsun, hamdolsun kızım sağlığına kavuştu ya o herşeye değer. 2 Nisan' da kızımın kilosu 3.900 gr geliyordu. Doktorumuzdan Allah razı olsun şimdi herşey yolundaAdanada olanlar için Medline Hastanesi çocuk doktorlarını tavsiye ediyorum.
evet bi çok kişinin bebeği 3.ayda ilk aylarına göre az kilo alıyormuş. benim kide ilk iki ayda da 1500 kadar aldı. bu ay 1 kilo aldı
maşallah canım. nesi vardı kızının. kısa sürede epey kilosunu toparlamış.
medline da hangi dr canımmCanım kızım amip olmuş ve 2,5 aylık olana kadar bu farkedilmedi. Doktorumuzu değiştirdik ve kızımın sıkıntısı anlaşıldi, tedavisi yapıldı ve hamdolsun kilo almaya başladi. Kuzucuğum 2,5 ay boyunca devamlı agliyordu, aşırı kusuyordu ve doğru düzgün hiç uyumuyordu, kilosu da azdı. Şükür toparlanmaya başladı
Canım kızım amip olmuş ve 2,5 aylık olana kadar bu farkedilmedi. Doktorumuzu değiştirdik ve kızımın sıkıntısı anlaşıldi, tedavisi yapıldı ve hamdolsun kilo almaya başladi. Kuzucuğum 2,5 ay boyunca devamlı agliyordu, aşırı kusuyordu ve doğru düzgün hiç uyumuyordu, kilosu da azdı. Şükür toparlanmaya başladı
medline da hangi dr canımm
cnm geçmiş olsun...
bnm kızımda sürekli kusuyo artık alıştık inan,dr hep normal dedi bize kilo alımımız maşallah doğduğundan beri güzel gidiyo.
yoksa endişe ederdik neyseki toparlanmışınız amip olduğunu tahlildemi belli oldu.
3. Ay icin normal degerler 4500-6500 arasi az olur mu? Sen normal beslenmesine devam et derim. Gecede uyaninca verirsin. ki boyu falan da gayet iyi hic canini sikma bizimki 3. Ayda 500 gr aldi
Kusması devam ediyor kızımın, dr ona normal diyor bize de. Tahlilde belli oldu canim amip oldugu
Medline da Uzman Dr. Semih Demirkıran doktorumuz canım. Ama Medline Hastanesinin bütün doktorları iyi diyorlar genelde. Sen adanada mısın
canım eşim adanalı. adıyamanda yaşıyoruz ama. zaten bsk metroprkı dr deniz senan ı ben yazmıştım bir ara burdan sana
hatırlaıdn mı