• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

$Fotoðraf1538.webp$Fotoðraf1538.webp
sen niye yüklemiyon kız :22:

all bak bakalım sende benmkını degerlendır:1:

Canlar yarin transfer için çağırdilar ve çift veya tek embriyo koyacaklari belli değil drum bi tane koymak niyetinde bende hayirlisi ne ise o olsun dedim sonucta bir veya ikiZ sağlıklı olmasi önemli cok değişik duygular içindeyim içim sıkılıyor heyecan ve üzüntü biraarada sanki..durdum bir süre ağladım neden bilmiyorum bide korkuyorum benim Opu çok ağır geçmişti ve şuan kasiklarimda batmalar oluyor transferi etkilermi acaba eşim psikolojik diyor ama ağrıları hissediyorum sizde de olmismuydu böyle

Son düzenleme:
İnşAllah kuzum ,iyi düşünelim iyi olsun.Bana da garip geldi sonucumun yarına kalması ama ne yapalım sabır .Yarın cuma günü belki o güzel günün hatrına tanrım bana güzel haber almayı nasip eder.İnşAllahhhhhhh
Sen hangi aşamadasın ?

İnşallah canım. Benim yarın iğnelerin 3. kontrolü var pazar günü yumurta toplanacak dedi doktor. Çok korkuyorum anesteziden hiç almadım daha önce hatta bana tüp bebekte en zor gelen aşama yumurta toplama ama herkes hafif falan diyo inşallah sağ salim atlatırım.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
mrb kızlar..
kan testi yapıldı bugün saat 2 de.
4 te belli olmuş ama bakmadık 5 te işten gelince baktık.

estradiol 233
progesteron 36.38
beta hcg 3.41

hesaplarıma göre transferin 9. günü değil 8. günü bugün.
çünkü transfer akşam üzeri 16:30 da yapılmıştı.
bide 2. gün embriyosuydu.

hastanemi aradım. var gibi ama pazartesi baktırmanı istiyorum bide dedi.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

mrb kızlar..

estradiol 233
progesteron 36.38
beta hcg 3.41

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisini :) dua etmeyi unutma canım ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb kızlar..

estradiol 233
progesteron 36.38
beta hcg 3.41

allah allah garip bi sonuç :44: hayırlısı olsun inşallah hakkınızda :44:

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisini :) dua etmeyi unutma canım ;)

amin canım allah razı olsun. inşallah vardır rabbim ol desin olsun inşallah... hepimizin olsun inşallahh

kız bunlar benimkinden bile koyuuuuuuuuuuuu :52::52: diğer topiğede koysanaaaaaaaaaaaaaaaaa:52:

Bence ikinizde hamilesiniz canlarım:)) ben o testten 10 tane kadar yapmışımdır regl gecikmesi olan aylarda tek çizgi çıkmıştır hep bir kere bile o solgun olan çizgi çıkmadı pis şey :)) güzel ve hayırlı haberler alalım inşallah :)

mrb kızlar..

estradiol 233
progesteron 36.38
beta hcg 3.41

Canim inshallah bebisler seninle devam eder, sevindim sonuclarina.. Haber et pazartesi icin :)!

amin canım allah razı olsun. inşallah vardır rabbim ol desin olsun inşallah... hepimizin olsun inşallahh

Canım sen çok takma kafanı lütfen benimkide 2. Gün embriyosu ve tabi diğerlerine göre daha gec belli olacaktır sonuç. Digerlerininki 3-5 günlük oluyo bizimkiler o günleri laboratuarda değil bizimle geçiriyor o yüzden 5. Gün embriyosu 12. Gün test yapılıyorsa 17 günlük olmuş oluyo ama seninki henüz 10-11 günlük. O yüzden hiç sıkma canını sürekli elini karnına koyup "ya varis" tesbihini oku 707 kez okunması gerekiyor aslında beni en çok rahatlatan şey bu ve meryem suresini mealiyle birlikte okumak. Sen güçlü ol ki bebeğin de senden güç alıp tutunsun tamammi tatlım

arkadaşlar bugün 9.günüm bikaç gündür test yapıyordum ama dünkü baya belli.rabbim ne olur evlatlarımı bana bağışla bende hamiş olmak istiyorum
Eki Görüntüle 1125237
:38::38::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar:kızlar benimde testler böyledi...tebrik ederim.
Canlar yarin transfer için çağırdilar ve çift veya tek embriyo koyacaklari belli değil drum bi tane koymak niyetinde bende hayirlisi ne ise o olsun dedim sonucta bir veya ikiZ sağlıklı olmasi önemli cok değişik duygular içindeyim içim sıkılıyor heyecan ve üzüntü biraarada sanki..durdum bir süre ağladım neden bilmiyorum bide korkuyorum benim Opu çok ağır geçmişti ve şuan kasiklarimda batmalar oluyor transferi etkilermi acaba eşim psikolojik diyor ama ağrıları hissediyorum sizde de olmismuydu böyle
hayırlı olsun canım...
transfer icin sana tavsiyem aşırı sıkışma.dayanabileceğin kadar sıkış.
,ve bol bol dua et.kasık ağrılarının transfere etkisi olmaz,sen yeterki ohss olmamaya bak.rabbim yardımcın olsun.
mrb kızlar..

estradiol 233
progesteron 36.38
beta hcg 3.41

inşaallah hamilesindir canım benim. ama bende fazla anlayamadım:15:

:38::38::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar:kızlar benimde testler böyledi...tebrik ederim.

hayırlı olsun canım...
transfer icin sana tavsiyem aşırı sıkışma.dayanabileceğin kadar sıkış.
,ve bol bol dua et.kasık ağrılarının transfere etkisi olmaz,sen yeterki ohss olmamaya bak.rabbim yardımcın olsun.

inşaallah hamilesindir canım benim. ama bende fazla anlayamadım:15:

saol canmm allah razı olsun sewn nasılsın bırtanemm:16::16:

Arkadaşlar test sonucum belli oldu malesef negatif::18: .İlk duyduğumda çok kötü oldum resmen şoka girdim ,halbuku öyle umudum vardı ki.. Ağladım sızladım şimdi biraz toparlandım .Ben de deli gibi elimi karnıma koyub bebeyimle konuşuyordum hiç bebek olmamışki,kendi -kendime konuşmuşum .Çok yazıkya kendimin haline öyle acıyorumki ...Neyse artık bir dahakı sefere inşAllah ,demekki böyle hayırlıymış .Böyle deyip teselli ediyorum kendimi ..Gurbette olmak ne kadar kötü bir şey, annem yanımda olsaydı ona sarılıp ağlardım ,bu geceyi onun kollarında geçirseydim ne güzel olurdu . İnşAllah sizlerden iyi haberler duyarız arkadaşlar .

Back
X