kan tahlillerin nasıl canım? kaç haftalıksın? geğildir inşallah bende bir dış gebelik geçirdim.
10.gun degerim 155
12.gun degerim245
13.gun degerim305
Buyukbir ihtimal dış gebelik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan tahlillerin nasıl canım? kaç haftalıksın? geğildir inşallah bende bir dış gebelik geçirdim.
anladım çok güzel ozaman menide sizin hareketsizde olsa canlı sperminiz varmış zaten onu şırıgayla yumurtanın içine bırakıyorlar... senin test tarihin ne zaman inşallah rabbim izin vermiştir olmuştur.
Daha cok var transfer olalı 3 gun oldu. Hayırlısı sende ok takılma olacaksa kısmetse her şey yoluna girecek rabbım istemezse ne kadar sağlıklı olsanda yumurta sperm her şey olsada olmayan o kadar çok arkadaş var ki burda biraz vakit gecirirsen görürsün tatlım, inşallah her şey çok güzel olur.
10.gun degerim 155
12.gun degerim245
13.gun degerim305
10.gun degerim 155
12.gun degerim245
13.gun degerim305
inşallah canım hadi bakalım güzel haberler müjdelersin inşallah bize
Bizim de öyle. Anneme kendime iğne yapıyorum operasyon geçircem falan desem çıldırır heralde. Zaten kızıyo bana kafama takıyorum diye. Her şerde hayır var hamile kalabiliyo olman avantaj. Allah sabır versin büyük acı tabi. Benim de ilk denemem çikolata kisti var bende küçük ama sebep diye onu biliyoruz işte. İnşallah çok beklemeyiz ilkinde olur.
Amin canım şu anda sonucumu bekliyorum kan verdim
Allah razı olsun canım. Bu güzel dilekler hepimiz için geçerli. Yarın da senin güzel haberlerini bekliyorum.
Sabah erkenden gidip kan verdim ki,ne kadar çabuk versem bu gün o kadar çabuk çıkar .Ama hastaneden sonuçlar sabah hazır olur dediler .Benim bildiyim kadarıyla kan verilen gün çıkmıyormuydu sonuç? Birde transfer olan günü saymasak bu gün benim 9 günüm sonuç belli olurmu ? erken deyilmi çok yorumdan 12 test verilicekmiş okudum ama benim doktorum 9 gün ver dedi .Bakalım bekliyorum ,inşAllah hayırlı haber alırım
canım sen kalbini ferah tut. bazılarının test günü bile idrarda çıkmamış öyle paylaşmışlardı.o yüzden panik yok.inş hayırlısıyla olumlu sonucu alacaksın.
aramıza hoşgeldin.benim de en büyük korkularımdan biri iğnelerin acıtıp acıtmadığıydı.puregon 100 ml oluyorum 3 gündür.bugün dördüncüsünü yapıcam yarın kontrolüm var:) iğneler kıl kadar ince çok kolay saplanıyo ilacı verirken hiç hissetmedim çıkardıktan bir iki dakika sonra batma oluyo bende sanırım ilaç yayıldığı için. ama çok çok hafif dayanılmıycak bişey yok yani.içini ferah tut çok kolay en azından bu aşama![]()
merhaba arkadaslar ılk tup bebek denemem.salı gunu yumurtalar toplandı 23 tane.15 i kaliteliymiş 8 tanesi döllenmiş..sonuclarla ılgılı yorum alabılırmıyım..
canım tedavin hayırlı olsun. yarın sabahmı çıkacak sonucun?
Amin canım şu anda sonucumu bekliyorum kan verdim
Merhaba bende şuan dogum kontrol hapı ile başladım ayın 1. Ne kadar . Sonra 6 Haziran'da puregon100 ml le başlıycam . Çok stresliyim . Iğneleri hemşiyemi yaptırıyorsunuz kendiniz mi . Bana ilk önce hemşire yapsın sonra siz yaparsınız dediler .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
İnŞAllah canım test için kan verdim ama sonuçlar yarın çıkacakmış
canım ben dr umla görüşmeye gittiğimde daha adet olmamıştım.adetim hafta sonuna geldiği için erken gittim.ama iğneni getir anlatayım dedi.nası yapılcanı anlattı sonra ben dedim acır mı diye.acımayacağını göstermek için sapladı karnıma öyle ikna oldum.ilaç kalemi verdi nasıl ayarlandığını falan tarif etti sadece sonra yaptım çok kolay merak etme.
Merhaba bütün yorumlarınızı tek tek okudum mutlu haberinizi duymak için . Sonucunuz yarınmış. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inş. Hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Direk ignelerlemi başladınız tedaviye .
Ben kan aldırırken bile kendimden geçiyorum :) eşim ben yaparım merak etme diyor . Ama doktorum ilk iğnenizi hemşire gelip vursun dedi bende öyle istiyorum . Zaten hemşire de reçeteye ait masrafı falan yok bi kere göstersin yeter sanırım . Kalem iğneden sonrada iğneler var ama belki onlara gerek kalmaz dedi kontrollerde karar vericez dedi .