• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

değerlerin yükselmiş aslında canım direk dış gebelik denmez. bazı gebelikler biraz yavaş yükselebiliyor sonradan normale dönüyor. değildir inşallah ama kendine dikkat et kasık ağrın falan olursa hemen doktora gir canım. kanaman falan varmı?

Kanamam yok.kasik ağrım arada bir var burada bir dr a gittim bekleyelim testleri tekrar edelim dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnnnnn teşekkür ederim , inşAllah canım .Sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşAllah bu son tedavimiz olur Allah sağ-salim bebeklerimiz gönderir inşAllah .Allah bu yolda hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Âmin inş çok tşk ederim . Herşeyin başı dua

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Benim için asıl tedavi hamile kaldıktan sonra başlıyacak.Kanımda pıhtılaşma olduğu için hər zaman düşme tehlikesi oluyor. Neyse canım Hamile kalayımda gerisinede Allah kerimdir .Benimde bir tanıdığımda çikolata kisti vardı ilk denemesinde yavrunu aldı kollarına .İnşAllah sende ilk denemenden kavuşursun bebeyine .

Tutununca sonrasında ilaç vs çaresine bakarlar canım mutlaka düşüğü engellemenin. İnşallah ilk denemede başarılı olan şanslılardanızdır. Bu kan testi 1-2 saatte çıkıyo neden yarına kadar bekletiyolar seni? azcık cıngar çıkarsaydın bekleyemem diye. Hayran kaldım sabrına.

Yahu kızlar bir sorum olacak. Lucrinden sonra adetim 4 gün geç başladı. Adet günüme kadar 20 ünite kullanıyordum. Sonra 10 üniteye düştük ve adetin 3. günü 200 ünite puregona başladım. Normalde benim adetlerim maksimum 3 gün sürer. Bu sefer 5. gündeyim hala sürüyor ben anlamadım bu işi. Normal midir, sizde nasıl oldu

Teşekkür ederim ,evet canım sonuçlar yarın çıkacakmış.Siz beklemedesinizmi yoxsa tedavinin başındamısınız ? Her hangisindesinizse hayırlı olsun Allah sağ-salim versin bebeyini

ben haziran adeti ile başlayacam canım inşallah. Allah razı olsun canım inşallah hepimiz alırız bu defa bebeklerimizi kuağımıza

Tutununca sonrasında ilaç vs çaresine bakarlar canım mutlaka düşüğü engellemenin. İnşallah ilk denemede başarılı olan şanslılardanızdır. Bu kan testi 1-2 saatte çıkıyo neden yarına kadar bekletiyolar seni? azcık cıngar çıkarsaydın bekleyemem diye. Hayran kaldım sabrına.

İnşAllah kuzum ,iyi düşünelim iyi olsun.Bana da garip geldi sonucumun yarına kalması ama ne yapalım sabır .Yarın cuma günü belki o güzel günün hatrına tanrım bana güzel haber almayı nasip eder.İnşAllahhhhhhh
Sen hangi aşamadasın ?

Son düzenleme:
Yahu kızlar bir sorum olacak. Lucrinden sonra adetim 4 gün geç başladı. Adet günüme kadar 20 ünite kullanıyordum. Sonra 10 üniteye düştük ve adetin 3. günü 200 ünite puregona başladım. Normalde benim adetlerim maksimum 3 gün sürer. Bu sefer 5. gündeyim hala sürüyor ben anlamadım bu işi. Normal midir, sizde nasıl oldu

canım korkmana gerek yok çünkü lucrin yapıyor geçen tedavim benimde lukrinle olmuştu ve geç başlamıştı adetim ama miktarı ne kadardı onu hatırlayamadım. sen endişe etme lukrin yapıyor çünkü

İnşAllah kuzum ,iyi düşünelim iyi olsun.Bana da garip geldi sonucumun yarına kalması ama ne yapalım sabır .Yarın cuma günü belki o güzel günün hatrına tanrım bana güzel haber almayı nasip eder.İnşAllahhhhhhh
Sen hangi aşamadasın ?

canım hadi sen güzel haberler ver bize inşallah yarına ya...

merhaba arkadaşlar..yeni gelen arkadaşla hoş geldiniz.
sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum fazla:( kare merakla bekliyorum cnm.
süheylab bana dış gebelik gibi gelmedi...inşaallah da değildir...
ALXFA cnm senden çoooook güzel haberler bekliyorum inşaallah.
benm yarın ilk kontrolüm bakalım neler olacak...rabbime emanetiz.
rabbim hayırlı güzel haberler paylaşmayı nasip etsin....

arkadaşlar bugün 9.günüm bikaç gündür test yapıyordum ama dünkü baya belli.rabbim ne olur evlatlarımı bana bağışla bende hamiş olmak istiyorum

$8..webp

merhaba arkadaşlar..yeni gelen arkadaşla hoş geldiniz.
sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum fazla:( kare merakla bekliyorum cnm.
süheylab bana dış gebelik gibi gelmedi...inşaallah da değildir...
ALXFA cnm senden çoooook güzel haberler bekliyorum inşaallah.
benm yarın ilk kontrolüm bakalım neler olacak...rabbime emanetiz.
rabbim hayırlı güzel haberler paylaşmayı nasip etsin....

inşallah canmm allah yardımcın olsun

Back
X