2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kan tahlilimi yaptıramadan adetim geldi maalesef üzgünüm ağustosta donmuşlarla deneyecegiz artık hayirlisi

Kan tahlilimi yaptıramadan adetim geldi maalesef üzgünüm ağustosta donmuşlarla deneyecegiz artık hayirlisi
adet ilduguna emin misiniz.bos yere umutlandirmak istrmem ama Doktorlar israrla adet olsaniz bile kan tahlilini yaptirin diyolar. Adet oldugu halde gebelik cikanlarin sayisi az degil. Ne kadar vardi tahlil gununuze

çok tesekkür ederim cevabın için, inşallah allah her isteyene nasip eder,artık hayırlısı olsun demekten baska çaremiz yok

Cancağızım hem hayırlısı olsun napalım:).En büyük anneler kk dan çıkar.En büyük çabalayanlarda kk dan çıkar

Gerçekten çok güzel bir yer😊 insanın hem bilgilendiği tecrübelendiği dertleştiği moral bulduğu deneyimlerimizi paylaştığımız harika bir yer

adet ilduguna emin misiniz.bos yere umutlandirmak istrmem ama Doktorlar israrla adet olsaniz bile kan tahlilini yaptirin diyolar. Adet oldugu halde gebelik cikanlarin sayisi az degil. Ne kadar vardi tahlil gununuze

Kanamam bayagi yoğun az olsa şüphelenicem ama maalesef adet kanaması.tahlil günü yarin.doktoruma ulaşamadım henüz ne der bilmiyorum

Kanamam bayagi yoğun az olsa şüphelenicem ama maalesef adet kanaması.tahlil günü yarin.doktoruma ulaşamadım henüz ne der bilmiyorum

Hayirlisi olsun hakkinizda , hakkimizda bu durumu, umutlari bi sonraki denemeye ertelemenin tesellisi olmadigini cok iyi biliyorum. Ama siz yine de umutsuzluga kapilmayin. Adet bile olsaniz ilaclari yarina kadar birakmayin derim ben. Daha demin ohss ile ilgili biseyler bakarken bir hanim yazmis gununde adet olmus tahlil negatif cikmis . Hamile degilim diye yolculuga cikmis ve yolculuktan dolayi sorun yasamis. Ilk dr.um da boyle ornekleri cok anlatmisti. Bunlar biraz mucize gibi ama Rabbil 'ol' dedikten sonra olmayacak bisey yok. He bizi bulur mu bilmem :) Hayirlisi olsun.

Hangi topicde olacağımı şaşırdım :)) Haziran 22 ilk adetim ile tüp bebeğe başladık yarın toplama işlemim var 3 -5 gün sonra transfer olacak bu durumda Haziran tüp bebek yaptıranlardan olmuyorum .. Ama sizlerin heyecanını da paylaşmıyor değilim hele ki 1 temmuzcular vardı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…