• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canım çok sevindim Hayırlı olsun değerin çok güzel kat kat artsın inşAllah. Belirtilerin oldumu canım yaa belirti aramaktan fenalık geldi 8.gündeyiz ama tık yok bende mi böyle bilmiyorum tabii

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende de öyle oldu tatlim..arada bir kasık bakması dışında hiçbir belirtim olmadı. .kafanı hiç takma stresten uzak durmak en önemlisi guzel haberlerini bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ya çok kötüyüm moralim sıfır, geçen hafta kanda pozitifi görmüştüm, doktor haftaya cuma kontrole çağırdı sanırım kese görmeye. Ama bugün feci bir karın ağrısıyla uyandım ter içindeydim ağrıdan, sonrada afedersiniz zor çıktım tuvalete, ve şu anda içim bomboş sanki, merkezi aradım korkmayın dediler ve kabızlık için ilaç verip geçiştirdiler. Çok korkuyorum bişey olmuşmudur sizce:(( 8 ay bu korkularla nasıl geçicek Allahım nasıl rahat nefes alabilicez biz:((

Merhaba canım bende kabızlık sorunu yaşadım çok zorladım bende merkezi aradım bişe olmaz dedi sıkma canını o bebişler bizim nasibizde varsa şimdi çoktan tutunmuşlardır inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim doktorum kanama yoksa problem yok diyo canım için rahat olsun aynı durumu bikaç gün önce ben de yaşadım

Henüz sende keseyi görmedin dimi cnm? İçimi rahatlattınız bi nebze sağolun. Sizce haftaya cumayımı bekliyim kontrol için yoksa bugün gideyimmi?

Merhaba canım bende kabızlık sorunu yaşadım çok zorladım bende merkezi aradım bişe olmaz dedi sıkma canını o bebişler bizim nasibizde varsa şimdi çoktan tutunmuşlardır inşallah

İnşallah cnm, tutunması bir dert, süreci sorunsuz bitirmek ayrı dert, ne zormuş anne olabilmek...

Henüz sende keseyi görmedin dimi cnm? İçimi rahatlattınız bi nebze sağolun. Sizce haftaya cumayımı bekliyim kontrol için yoksa bugün gideyimmi?

Yok canım pazartesi görücem Allahın izniyle :nazar: dr ne zamana çağırdıysa o zaman git canım ben mesela çok sabırsız bir insanımdır ama tüp bebek yaptırdığımdan beri sabretmeyi öğrendim

Kızlar Merhaba bugün 9. Gunum dayanamadım bugün kan verdim sonuç bekliyorum.lutfen dua edin

Kızlar Merhaba bugün 9. Gunum dayanamadım bugün kan verdim sonuç bekliyorum.lutfen dua edin

Inşallah güzel sonuç alırsın canım sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum benim bugün 8. Günüm bende mi yarın yaptırsam inşallah bebişin seninle birliktedir sana sıkı sıkı tutunmuştur( âmin )

Inşallah güzel sonuç alırsın canım sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum benim bugün 8. Günüm bende mi yarın yaptırsam inşallah bebişin seninle birliktedir sana sıkı sıkı tutunmuştur( âmin )

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım meleğin seninle olur;) dualarım seninle

Allah razı olsun.kizlar dualariniza okadar ihtiyacım var kii

Kızlar sanki regle olacakmışım gibiyim . Dün akşam başım ağrıdı ve ateşlendim. Bugün belim ağrıyor hafiften . Canım sıkılıyor :(

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Ayyy yaaa cok heycanlandim canim benim :) benimde bugun 8 yarin 9 olucak insallah belli olunca hemen yaz lutfen cok merak ediyorum rabbim hayirli sonuc almani nasip etsin insallah :))
Kızlar sanki regle olacakmışım gibiyim . Dün akşam başım ağrıdı ve ateşlendim. Bugün belim ağrıyor hafiften . Canım sıkılıyor :(

Canim bas agrisi ve bel agrisi bendede oluyor hatta kasiklarimda bir baski hissediyorum batma oluyor arada :what: bas agrisi sicaktan diye dusunuyorum sende uzme kendini kotuyede yormayalim tamam mi guzelim :-*

Son düzenleme:
Ayyy yaaa cok heycanlandim canim benim :) benimde bugun 8 yarin 9 olucak insallah belli olunca hemen yaz lutfen cok merak ediyorum rabbim hayirli sonuc almani nasip etsin insallah :))

Canim bas agrisi ve bel agrisi bendede oluyor hatta kasiklarimda bir baski hissediyorum batma oluyor arada :what: bas agrisi sicaktan diye dusunuyorum sende uzme kendini kotuyede yormayalim tamam mi guzelim :-*

Sıcaktan olduğunu düşünmüyorum canım şuan dışarısı çok sıcak ben evde battanteyle oturuyorum . Ev çok serin . Rahatım yani . Herşeyinsorgular olduk . Hayırlısı inş

Sıcaktan olduğunu düşünmüyorum canım şuan dışarısı çok sıcak ben evde battanteyle oturuyorum . Ev çok serin . Rahatım yani . Herşeyinsorgular olduk . Hayırlısı inş

Canım merak etme akşam aynı durumu bende yaşadım bi titremeyle örtünüp uyumuşum ardından müthiş bir terleme bunun pregestronun yan etkisi olduğunu söylüyor eşim hayırlısı artık ne bileyim olumlu düşünelim bence

Dimi aslinda oyle benin evim yuksekte oldugu icin cok sicak oluyor saftim kaymis durumda anlican basim ondan agridigini dusunuyorum :) yaa birde bisey soylicem bizim belirtimiz neden olmasin ki 5. Gun embriyosu atildi ve disarda dollenmis halde icimize koyuluyor normal hamilelerde bizim gibi bu zamanlarinda bircok belirtisi cikabiliyor meydana ben bizimde belirtilerimizim olabilcegini dusunuyorum yanlis mi dusunuyorum :)

Canım bende de oluyor sölediklerin valla ben yerleşme olduğu için diye oluyor biliyorum ama iyiye yoralım iyi olsun :)

İğnelerin 9. gününde oluşan iki yumurtam yeterince gelişmediği için tedavim sonlandırıldı,iki ay sonra yine denicez..bu arada yumurtalarımı güçlendirmek için neler yapabilirim tavsiyesi olan var mı?Bende rezervazlığı var.Bir dahaki sefer de böyle olacak diye şimdiden stress oldum.

arkadaşlar herkese merhaba,

ben yeni üye oldum. yarın test günüm, çok çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor. stresten midir havadan mıdır bugün başım çok ağrıyor :( hepinize hayırlı sonuçlar diliyorum, rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde...amin...

Kizlar benimde bugun gobek altimda agri var cok fena agriyor bugun 6.gunum sizlerde de bugun agri oldu mu:18:

Back