• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

şiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
kalbim durcak sanki titremekten yazamıyorummmmmmm

23.53
:52::52::52::52::52::52::52::52:
12. Gün oldu

bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmedin rabbim sana binlerce kere şükürler olsunnnnnnn
şükürler olsunn şükürler olsuuuuuuuuunnnnnnnn

darısı tümmmmmmm isteyen bekleyen arkadaşlarımaaaa:52::52:

Ben bu sınavı yaşamasaydım şayet, hiç bir zaman bir insanın bu kelimeleri için gözlerim dolarak heyecanlanıp sevinçten çıldıracak gibi olmayacaktım:) büyük bir derdim yok derdimden büyük Rabbim var! Zaferler bizim için, sevinçler bizim için, teyzesinin kuzusu nasıl ümit oldu Elif'im bize :))))))))

23.53
12. Gün oldu

bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmedin rabbim sana binlerce kere şükürler olsunnnnnnn

Canim benim çok sevindim. tebrik ederim.hHamile haberi aldıkca çok seviniyorummm:)

Kızlar transferden sonraki bel ağrısı neyin nesi bilginiz var mı sizde de oldumu :44::44: sonucu etkilermi :26::26:

23.53
12. Gün oldu

canımmmmmmmmmm gözünaydın olsun tebrikler şükürler olsun yaradana Rabbim tamamına erdirsin :49::49::49: ohhohhhhoh Maşallah sübhanallah kandil gecesi yüzüsuyu hürmetine Rabbim dileyen bekleyen herkese nasip etsin bu sevincini bizede dua et kuzummm:17: şimdi sen ne güzel anne hissediyorsundur kendini Maşallah sana tutu :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:hophop uğraş dur artık :1::1:

23.53
12. Gün oldu

Katbekat artar inşallaaaaahhhhh... Bu mübarek günde, Rabbim tamamına erdirsin inşallah mutluluğun daim olsun:16:

23.53
12. Gün oldu

Tebrikler! Bize de bize de gelsin bebekler

Rabbim bu kandil gecesinde dualarımızı kabul eylesin inşallah

canımmmmmmmmmm gözünaydın olsun tebrikler şükürler olsun yaradana Rabbim tamamına erdirsin :49::49::49: ohhohhhhoh Maşallah sübhanallah kandil gecesi yüzüsuyu hürmetine Rabbim dileyen bekleyen herkese nasip etsin bu sevincini bizede dua et kuzummm:17: şimdi sen ne güzel anne hissediyorsundur kendini Maşallah sana tutu :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:hophop uğraş dur artık :1::1:

Dileklerinde bizlere de yer verdiğin için çok teşekkürler, isim olarak bilmesemde ben de hepinizi geçiriyorum içimden, Allah kabul etsin inşallah :16:

Dileklerinde bizlere de yer verdiğin için çok teşekkürler, isim olarak bilmesemde ben de hepinizi geçiriyorum içimden, Allah kabul etsin inşallah :16:
Allah razi olsun Canim tabiki dualarimiz genel hepimiz ayni duygulari hissediyoruz Rabbim bu geceler yüzü suyu hürmetine sende bende dileyen isteyen gönlünde iyilik zerresi taşıyan herkese anne olmayi nasip etsin
Benim de bel ağrım var, yatmaktan olduğunu düşünüyoruz, ama ilk denememde de bel ağrısı hissetmiştim.
himm eşim de demişti cok dinlenmekten diye ama ben cok fazla dinlenmiyorum hatta bbugün ev işi yapmaktan yoruldum ütü falan yordu inşallah abartmamisimdir :17:

Allah razi olsun Canim tabiki dualarimiz genel hepimiz ayni duygulari hissediyoruz Rabbim bu geceler yüzü suyu hürmetine sende bende dileyen isteyen gönlünde iyilik zerresi taşıyan herkese anne olmayi nasip etsin

himm eşim de demişti cok dinlenmekten diye ama ben cok fazla dinlenmiyorum hatta bbugün ev işi yapmaktan yoruldum ütü falan yordu inşallah abartmamisimdir :17:

Ütü mü yaptın :53: birde yoruldun mu :53:

Ütü bir yana dursun yemekleri bile eşim ısıtıyo :9: abartıyorum biliyorum ama şımartılması gerek diye okumuş eşim biyerde, tadını çıkarıyorum :17:

Ütü mü yaptın :53: birde yoruldun mu :53:

Ütü bir yana dursun yemekleri bile eşim ısıtıyo :9: abartıyorum biliyorum ama şımartılması gerek diye okumuş eşim biyerde, tadını çıkarıyorum :17:

Ya bugun esime beni disariya çıkar hava alayim biraz dedim oda beni dışarıya çıkarmadi yorulursun bisey olur falan diye cok istedim yine cikarmadi canim baya baya sıkıldı canimin sikisini ütü den çıkardım yoksa eşim yemekleri yapiyor bulasiklari yıkıyor makineye yerlestiriyor ev işi falan bi devrim oluyor evin içinde :9: :9:
Bu arada herkes kizdi ütü yaptığıma :17:

Son düzenleme:
Slm kader arkadaşlarım, bazılarınız mutlu haberleri almışlar bile:) hayırlı olsun, Allah sağlıklı, uzun ömürlü, imanlı evlatlar versin inşallah. Ben 33 yaşındayım, iki yıl önce doğal yolla hamile kaldım, 11. haftada kaybettim ve bir daha hamile kalamadım maalesef, eşimin spermleri az, 2 tüp bebek birde dondurulmuş denememiz var bu 3. Tüp bebek denememiz, inşallah son olur artık. Biz Almanya'da yasşyoruz, 26.05 tarihinde regel kanamamın ikinci gunü tedaviye başladık, dün yumurtalar toplandı, 14 tane topladılar, sadece 7 tanesi bölünmüş, ayın 29u yada 30unda 5. gün taransferim olacak inşallah.

Son düzenleme:
Slm kader arkadaşlarım, bazılarınız mutlu haberleri almışlar bile:) hayırlı olsun, Allah sağlıklı, uzun ömürlü, imanlı evlatlar versin inşallah. Ben 33 yaşındayım, iki yıl önce doğal yolla hamile kaldım, 11. haftada kaybettim ve bir daha hamile kalamadım maalesef, eşimin spermleri az, 2 tüp bebek birde dondurulmuş denememiz var bu 3. Tüp bebek denememiz, inşallah son olur artık. Biz Almanya'da yasşyoruz, 26.05 tarihinde regel kanamamın ikinci gunü tedaviye başladık, dün yumurtalar toplandı, 14 tane topladılar, sadece 7 tanesi bölünmüş, ayın 29u yada 30unda 5. gün taransferim olacak inşallah.

Hayırlı olsun inşallah, Rabbim daha fazla aratmasın, son olsun da bebeklerini al inşallah kucağına.Çok şükür ki daha yaşın genç. Benim ikinci denemem, 5 günüm kaldı sonuç öğrenmek için. Umarım bukadar emek sarfeden, daha almayan bir nefes için bukadar fedakarlık yapan biz kullarını boş çevirmez, dileklerimizi kabul eder inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun :54:

Son düzenleme:
Ya bugun esime beni disariya çıkar hava alayim biraz dedim oda beni dışarıya çıkarmadi yorulursun bisey olur falan diye cok istedim yine cikarmadi canim baya baya sıkıldı canimin sikisini ütü den çıkardım yoksa eşim yemekleri yapiyor bulasiklari yıkıyor makineye yerlestiriyor ev işi falan bi devrim oluyor evin içinde :9: :9:
Bu arada herkes kizdi ütü yaptığıma :17:
Bence de dikkat et canım ya kasma hiç kendini nolur, Allah dayanma gücü versin. Bişey olacağından değil de, alacak nefesi varsa seni beni ütüyü dinlemez zaten :9: Gene de aklının birtarafını keşke diye kurcalayan bir şey bırakmamaya çalış, ben kabloya takılmıştım ilk denememde hep gözümn önüne o geliyor :5:

23.53
12. Gün oldu

bak işte şükürler olsun hamilesin...Allahım size bağışlasin canım... artık usenmeyip bi liste yaparsın kuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah bu sefer rabbim nasip eder
. Allah yardımcınız olsun canım.... sayı kaç sizin???bizdede aynı sorun var

Hosgeldin arkadasim. Butun dualarimiz ayni amin insallah. Sana da hayirli olsun bura bol sans getirsin hepimize senin de bizim de son olsun insallah.

Back
X