yok canım ben memurum. sana özel mesaj yazmıştım akşam görmedinmi kuzucum![]()
Şimdi gördüm canım cevapladim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ben memurum. sana özel mesaj yazmıştım akşam görmedinmi kuzucum![]()
hayırlısıyla atlatmışsın çoğu işlemleri. 6 günün kalmış inşallah 6 gün sonra güzel haberler vereceksincoraspin kullandım, cidden mutluluğu da hüznü de zirvede yaşadım, çok gerçek duygulardı, gene de çok şükür dondurulmuş embriyolarım vardı, yine denedik, 6. günüm bugün
mümkünse türkiyeyi düşünme canım. orda şartlar daha iyi anladığım kadarıyla.Anlıyorum cnm , âmin inşallah inşallah büyük Allahım onlarada bir kapı acıyordur kesınlıkle .:) herşeyın hayırlısı .. Teşekkür ederim benı aydınlattığınız için , eşimle konuşuyordum ne kadar ki fıyat turkıye de dıye :) öğrenmiş oldum şimdi ..
adetin stresten geçikmiştir canım. öyle soğan suyu kekik suyu ile olmaz bu işler her insanın vücudu farklı cevaplar verebilir onun için bu bitki türlerini kullanmadan lütfen doktorunla görüş., yani kaş yapalım derken göz çıkarmayalım tamam tatlım sen sakin ol adetin gelir stres yapma.
Klavyen bal oldu ballll :) amin inşallah tüm isteyenlere nasip etsin. Sanırım ilaçlar daha bir hassas yapıyor bizi, stres yaptığımın farkına varamıyorum, metanetli sanırdım kendimi.![]()
hayırlısıyla atlatmışsın çoğu işlemleri. 6 günün kalmış inşallah 6 gün sonra güzel haberler vereceksin
mümkünse türkiyeyi düşünme canım. orda şartlar daha iyi anladığım kadarıyla.
şulecim bişey söylicem, ben şimdiye kadar her doktora gittiğimde kistin var 3 cm, kistin var 4 cm falan diye söylüyorlardı. ama soğan suyunu bende uyguladım. doğum kontrol hapı kullanmadan rahim yumurtalık tertemiz oluyordu bi sonraki ay.
dediğin gibi kesinlikle her insanda farklı sonuç çıkarabilir. ama tüp bebek tedavisine başlandıysa hepsini bırakcaksın artık. ben kistlerimle gittim tüp bebeğe:) işe de yaramış ilk kez. pcos tüp bebekte istenen bişeymiş ki çok yumurta toplanabilsin diye:)
tam teslim olun doktorunuza. daha öncesinde kendi kendinize yaptıklarınızı unutun bence de..
coraspin kullandım, cidden mutluluğu da hüznü de zirvede yaşadım, çok gerçek duygulardı, gene de çok şükür dondurulmuş embriyolarım vardı, yine denedik, 6. günüm bugün
üzüldüm. Bazı insanlar sadece stres topu haline getiriyor insanı. Sen kendini ne kadar rahatlatsanda onlar karşına çıktığı an sanki yıldırım düşmüş gibi bütün vücut çöküyor resmen öyle insanları görünce. Keşke kadın doğumdan değil başka bir bölümden alsaydın bu işlem kesinleşinceye kadar. seni yıpratmasına izin verme canım. onun gözünden dilinden çok çok uzak rahat bir hamilelik geçirmeni çok isterim.
Yaşadıklarınızı okumak çok hoşuma gidiyor, bütün yaşadığım duyguları yaşayan birilerini görmek çok hoş. Hepinize sımsıkı sarılasım var. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah. Amin..
Ayyy benimde 7. Günüm :) ama ben 13. Gün test yaptırmayı düşünüyorum azıcık daha büyüsün bebisim öyle göreyim sonucuhem mübarek cuma gününe denk gelmiş oluyor inşallah :)
Valla ben de mübarek cuma günü almak istiyorum sonucu.bi gün önce yani. Herhalde bişey olmaz bir gün onceden 😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy benimde 7. Günüm :) ama ben 13. Gün test yaptırmayı düşünüyorum azıcık daha büyüsün bebisim öyle göreyim sonucuhem mübarek cuma gününe denk gelmiş oluyor inşallah :)
hayırlısıyla atlatmışsın çoğu işlemleri. 6 günün kalmış inşallah 6 gün sonra güzel haberler vereceksin
İnşallah cnm, çok ümitlenemiyorum hep içimde bir korku var :26:
Çok eğlenceli olurdu cidden,Aynen ya hepimiz aynıyız:) bi yerde toplaşabilseydik beraber bekleseydik. Aman uzanma al bunu ye, ilacını iç, kafandan çıkar, yat hadi :) uff ne curcuna olurdu. Hepimiz ayrı hep diyorum ama yaşadıklarımız aynı tanıdık. Herkes ama herkes hep güzel haber alsın, bi topik açalım, bügün bunu aldım, odasını hazırladım, aman parti yapalım, masalar süsleyelim, şu kadar kilo aldım, canım bunu istiyo, bugün eşime şöyle eziyet ettim :) falan filan... Rabbim hepimize tattırsın,hayırlısıyla kucağımıza alalım mercimekleri.
aynen, rahat bıraksalar daha iyi aslında, evde bunaldım gezicem diyorum hayır diyo:) bende oyalanacak biseyler buluyorum kendime stres yapmiyim diye ama kocam benden daha pimpirikli aman onu yapma aman eğilme sen kaldırma diye diye hatırlatıyor bana her saniye sağolsun :)
Kaçıncı gün embriyosu canım seninki? Eğer 3 den fazlaysa yaptir bence bişey olmaz benimki 2. Gün olduğu için erken yaptırmak istemiyorum zaten miniminnacik :)
Nekadar soğukkanlısın maşallah, Ben 12. gün bakıcam![]()
6. Gün canım. Ayy senin minnacığını yesin teyzesi :) öyle yap bence de canım. Aslında 31 cımartesi olmasa ben de bigün sonra yaptırırdım ama pztsi yi gözüm kesmedi.
aynen, rahat bıraksalar daha iyi aslında, evde bunaldım gezicem diyorum hayır diyo![]()
Doğru diyosun, benim transferim ayın 19unda oldu, 20sinden itibaren mi sayıcam:26:Erken bakıp üzülmek istemiyorum napiyim
transfer olduğum gün 66 kiloydum şuan 69 çıkıyoBunaldim desem üzülür bende keyfini çıkarmaya çalışıyorum napiyim bayiliyo madem hizmet etmeye bizde tadını çıkaralım dimi :)
Doğru diyosun, benim transferim ayın 19unda oldu, 20sinden itibaren mi sayıcam:26: