Olur inşallah canim takmamak lazım da işte biz kendimizi çok dinliyoruz :)
aynen canım ama olmuyo işte sende durumlar ne
haziran 23 itibariyle 3 ay bitiyor canım folik asitte 3 ay olacak nerdeyse yani en doğru zamanlara geldim :) akıntıma ve ateşe bakarsam yumurtlamam da başladı adette sekmiyor eşimde de sorun yok sadece beklemedeyim artık kısmet hangi ay olursa, sende bu ay sıkı tut çalışmlararı birde ff de tablo yap istesen ateşini takip et
Ben pes ettim canim benim eşimin sperm sayisi falan çok düşük çıktı ağustos da doktora gideceğiz artık ona göre ne yaparız bilmiyorum doğal yoldan zor gibi tabi veren rabbim kısmet işte
olsun canım Allah istedikten sonra her sey oluyor tüp bebek denersınız olmazsa
Aynen canim bakalım kısmet işte doktora gidip ona göre bi plan yapacağız[/QUO
Allahım hakkımızda hayırlısını versın inşallah kac aydan sonra dr gittinz.
Aynen canim bakalım kısmet işte doktora gidip ona göre bi plan yapacağız[/QUO
Allahım hakkımızda hayırlısını versın inşallah kac aydan sonra dr gittinz.
Biz 10. Aydayiz canim bi ay olmadı daha gideli benim bi kaç aydır günlerim ileri gidiyor eşime sende bi git dedim öyle belli oldu
Biz 10. Aydayiz canim bi ay olmadı daha gideli benim bi kaç aydır günlerim ileri gidiyor eşime sende bi git dedim öyle belli oldu
hımmm anladım canım bende kendımce öyle bişi olsa eşim gitmez diye düşünüyodum ama bi ara muhabbet gectı ağzını aradım gitmem falan demedı içim rahatladı :)
hımmm anladım canım bende kendımce öyle bişi olsa eşim gitmez diye düşünüyodum ama bi ara muhabbet gectı ağzını aradım gitmem falan demedı içim rahatladı :)
Gitsin canim is sadece bizde bitmiyor ki sizin ne kadar olmuştu? Yeni deniyorsunuz herhalde
Gitsin canim is sadece bizde bitmiyor ki sizin ne kadar olmuştu? Yeni deniyorsunuz herhalde
bu 3. aymız canım bende krunmayı bırakmadn önce dr gıttım bi sorun yok dedı bakalm bi zamanı var mutlaka beklemedeyizAllah hepımızın gönlüne göre versın inşallah
bu 3. aymız canım bende krunmayı bırakmadn önce dr gıttım bi sorun yok dedı bakalm bi zamanı var mutlaka beklemedeyizAllah hepımızın gönlüne göre versın inşallah
Tabi canım sizin çok yeniymis daha biz hiç korunmadik elbet zamanı vardır bekleyelim bakalim:)
Tabi canım sizin çok yeniymis daha biz hiç korunmadik elbet zamanı vardır bekleyelim bakalim:)
bende şimdi diyorum keşke daha önce bıraksaydık korunmayı hamiş kalmak kolay değilmiş :) evlendıgım eylülde 3 yıl olacak
bende şimdi diyorum keşke daha önce bıraksaydık korunmayı hamiş kalmak kolay değilmiş :) evlendıgım eylülde 3 yıl olacak
Çok uzun süre korunmussunuz canim siz ben kısmet diyordum evlenmeden bir sene geçsin de diyordum bi yandan da eşim çok istiyordu iyi ki de korunmamisiz
Çok uzun süre korunmussunuz canim siz ben kısmet diyordum evlenmeden bir sene geçsin de diyordum bi yandan da eşim çok istiyordu iyi ki de korunmamisiz
evet canım iyiki korunmamıssınzz biz hadi ev alalım rahat ederız diyoduk eve gectık ondan sonrada esım bıraz daha bekleyelim dedı ve nisanda bıraktık korunmayı (eşim hemen olcak sanıyodu bende senın demenle hemen hamıle kalınmıyor dıyodum ınanmıyodu bana) şimdi kocacığımda bana hak verıyoolsun artık napalım iyice biririmize alıştık bu arada.aile olduğumuzu daha cok hıssedıyoruz
evet canım iyiki korunmamıssınzz biz hadi ev alalım rahat ederız diyoduk eve gectık ondan sonrada esım bıraz daha bekleyelim dedı ve nisanda bıraktık korunmayı (eşim hemen olcak sanıyodu bende senın demenle hemen hamıle kalınmıyor dıyodum ınanmıyodu bana) şimdi kocacığımda bana hak verıyoolsun artık napalım iyice biririmize alıştık bu arada.aile olduğumuzu daha cok hıssedıyoruz
Inşallah çok bekletmez bebeginiz canim.
amin canım tüm isteyenleri bekletmesın inşallah :)
canımcm iyi geceler diliyorum güzel sohbet ettık grsz takıpleşmeye dewam
benımde hazıran 24 te 3 ay dolacak ve 3 aydır foolık asıt ıcıyorumeş gudum gıdıyorz bebegım