2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım benim sizlerin benim için böyle hissetmeniz beni çok duygulandırdı, umarım yakın zamanda başarılı olur ve mutluluğumu burda sizlerle paylaşırım, Rabbim sana da güzel sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin :KK16:

:) sağol canım ...ama içimde bi his var birlikte 3. denemeizde hamile kalacağız eee ne demişler allah hakkı 3 dür :KK70: çoçukken oyun oynarken bu lafı cok kullanırdık ordan aklıma geldi :KK53:

:) sağol canım ...ama içimde bi his var birlikte 3. denemeizde hamile kalacağız eee ne demişler allah hakkı 3 dür :KK70: çoçukken oyun oynarken bu lafı cok kullanırdık ordan aklıma geldi :KK53:

çok şahane olur yahu :) batlarımızda art arda hadi inşallaaaaaaaaaaaaahh

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ----------> :KK50:
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ----------> :KK50:
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ----------> :KK50:
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ----------> :KK50:
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> :KK50:
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme -----------> :KK50:
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme -----------> :KK50:
Wuslt ------------------------> 13 Haziran ---------> 3. deneme ----------> :KK50:
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme ----------> :KK50:
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme ------------> :KK50:
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme -----------> :KK50:
Nursekbr ---------------------> 16 Haziran ---------> 1. deneme -----------> :KK50:
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme -----------> :KK50:
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme -----------> HAMİŞ
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
Eslemim ----------------------> 19 Haziran ---------> 8. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
nilda_s -----------------------> 20 Haziran ---------> 3. deneme
elisa -------------------------> 20 Haziran ----------> 1. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Haziran ---------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran ----------> 3. deneme
BenimAskPastam ------------> 30 Haziran ----------> 1. deneme

TEMMUZ BAT

Karabiberim999 -------------> 1 Temmuz ---------> 2. deneme
ofaskmiacaba ----------------> 2 Temmuz --------> 3. deneme
Ysmn1096 -------------------> 2 Temmuz --------> 10. deneme
Lovely35 ----------------------> 2 Temmuz -------> 1. deneme
Abcdefcd --------------------> 2 Temmuz ---------> 6. deneme
Kocamlaben -----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme
Esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ---------> 3. deneme
Pettyy -----------------------> 4 Temmuz ---------> 2. deneme
Zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ---------> 3. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Temmuz ----------> 4. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Temmuz --------> 5. deneme
Wuslt -----------------------> 12 Temmuz --------> 4. deneme
Nursekbr -------------------> 13 Temmuz ---------> 2. deneme
Mogami ---------------------> 14 Temmuz --------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 15 Temmuz ---------> 3. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Canımın içi :) Üzülme kuzum şahsen ben hiiiiiç üzülmedim fazlasıyla kaderci biri olduğumdan ayrıca daha 2. deneme olduğundan pek aldırdığım söylenemez yine de bebiş olsa tadından yenmezdi :) Amaaa çooooooook şükür rabbime adetim tam vaktinde oldu üstelik hapı bırakalı 3 ay oldu ve hiç sekmedi hani kimisinde ciddi düzensizlikler oluyo ya bende olmadı şükürler olsun, öyle işte canım benim sen nasılsın bakalım ?

bende durumlar aynı cnm yenı yenı kendıme gelıyorum tst sonuclarımı bıde regl olamyı beklıyorum bıan once calısmalara baslamk istiyorum

Canımın içi :) Üzülme kuzum şahsen ben hiiiiiç üzülmedim fazlasıyla kaderci biri olduğumdan ayrıca daha 2. deneme olduğundan pek aldırdığım söylenemez yine de bebiş olsa tadından yenmezdi :) Amaaa çooooooook şükür rabbime adetim tam vaktinde oldu üstelik hapı bırakalı 3 ay oldu ve hiç sekmedi hani kimisinde ciddi düzensizlikler oluyo ya bende olmadı şükürler olsun, öyle işte canım benim sen nasılsın bakalım ?

Hali birakman üzerinden 3. Ayin geçtiyse bu ay hamilesin seker 3 ay ilaç icmesende etki olyo ama artik kalkti ortadan :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahahahah. Ah canım şu yorgunluk olmasa. Akşama pert bir şekilde evin yolunu tutuyoruz ikimizde.

Bu arada bir şeyi merak ediyorum bir türlü de cevap bulamıyorum. Otomatik hesaplayıcılara son adet tarihi giriliyor kaç haftalık hamile olduğumuzu öğrenmek için ama ben biliyorum 16'sından önce olamaz. O halde benim doğuracağım tarihi otomatik hesaplayıcılar son adet tarihine göre hesaplıyor ama doktorlar kaldığın güne göre mi hesaplıyor? Mesela benim son adet tarihim 4 haziran ve hesaplattığımda 10 mart doğum gözüktü bugün hamişsem. Bunu da niye yaptım yurt dışı seyahatim var yoksa hiç umrumda değil. 36. haftaya kadar uçuluyor. Ben 36. haftayı geçmiş olur muyum eğer ki 10 marttan sonra olursa 36. haftaya denk gelmiyor zaten uçacağım tarih önceye geliyor ama doktorlarda otomatik hesaplayıcılar gibi hesaplıyorsa bu ay olmasa iyi.

Doktorlar son adet tarihine gore hesapliyo canim

Hali birakman üzerinden 3. Ayin geçtiyse bu ay hamilesin seker 3 ay ilaç icmesende etki olyo ama artik kalkti ortadan :)

haziran 23 itibariyle 3 ay bitiyor canım folik asitte 3 ay olacak nerdeyse yani en doğru zamanlara geldim :) akıntıma ve ateşe bakarsam yumurtlamam da başladı adette sekmiyor eşimde de sorun yok sadece beklemedeyim artık kısmet hangi ay olursa, sende bu ay sıkı tut çalışmlararı birde ff de tablo yap istesen ateşini takip et

kürtajtan sonra 35 gun sonra olunuyor dedı dr bunyeden bunyeye farklılık gosterıyormus benım bu ayın 20 de 1 ay olucak kürtaj olalı

o zaman 25 i gibi adet olursun hadi inşallah canım hep birlikte denemelere devam :)

Velevki negatif çıktı ne olacak canım daha ilk denemen benim de bu ay ilkti ovulasyon günümü hesaplamıştım vs ama olmadı daha çok erken üzülmek için kafaya takma rahat ol her iki ihtimale de hazır olmalıyız bu dönemde ama en çok ihtiyacımız olan şey moral :KK66:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım haklısın yapmaya niyet ediyorum ama ıki gündür test alamadım kısmet olmuyor iki gün kaldı zaten bekleyeceğim ben bugün rüyamda gördüm test yapıyordum pozitif çıkıyordu :)

kızlar yaa bn yarın ovulasyon takibi için dra gitcm inş gelişmiştr yumurtalarm :) klomen de kullandım bakalm ne oldu sonuçlar yrn olsn bi an önce yaa

haziran 23 itibariyle 3 ay bitiyor canım folik asitte 3 ay olacak nerdeyse yani en doğru zamanlara geldim :) akıntıma ve ateşe bakarsam yumurtlamam da başladı adette sekmiyor eşimde de sorun yok sadece beklemedeyim artık kısmet hangi ay olursa, sende bu ay sıkı tut çalışmlararı birde ff de tablo yap istesen ateşini takip et

Ben calisma haftasindayim ama ateş takibi zor geliyor bana ya bide gecen ay ki gibi değilim oluruna biraktim hayirlisi artikin akinti takip.ediyorum ben

Kızlar uzun süredir yazamıyorum ama sizi takip ediyorum. Nasılsıniz bakalım?

Hahahahah. Ah canım şu yorgunluk olmasa. Akşama pert bir şekilde evin yolunu tutuyoruz ikimizde.

Bu arada bir şeyi merak ediyorum bir türlü de cevap bulamıyorum. Otomatik hesaplayıcılara son adet tarihi giriliyor kaç haftalık hamile olduğumuzu öğrenmek için ama ben biliyorum 16'sından önce olamaz. O halde benim doğuracağım tarihi otomatik hesaplayıcılar son adet tarihine göre hesaplıyor ama doktorlar kaldığın güne göre mi hesaplıyor? Mesela benim son adet tarihim 4 haziran ve hesaplattığımda 10 mart doğum gözüktü bugün hamişsem. Bunu da niye yaptım yurt dışı seyahatim var yoksa hiç umrumda değil. 36. haftaya kadar uçuluyor. Ben 36. haftayı geçmiş olur muyum eğer ki 10 marttan sonra olursa 36. haftaya denk gelmiyor zaten uçacağım tarih önceye geliyor ama doktorlarda otomatik hesaplayıcılar gibi hesaplıyorsa bu ay olmasa iyi.

hakkında hayırlısı olur inşallah ama doktorlarda sat ı baz alıyorlar canım

Bende iyiyim canım ne olsun ev temizlik başka birşey yok bende? Senin nasıl gidiyor ne kadar kaldı gününe

bende ev dukkan arası gidip geliyorum evle pek ilgilenemiyorum.ben pazzar gunu yumurtladım calısmada yaptım bakalım ayın 30unu beklıyczzz öyle akıntıma falan bakmıyorum gaz sancımı ve ksık agrımıda dıkkata almıycam cunku gecen ay bunları yasadım korunurkende bu ağrılarım oluyodu demekki bu benım her zmanki regl sancılarım bakalım farklı bişi olursa o zman bebiş olabilir dicem :)

bende ev dukkan arası gidip geliyorum evle pek ilgilenemiyorum.ben pazzar gunu yumurtladım calısmada yaptım bakalım ayın 30unu beklıyczzz öyle akıntıma falan bakmıyorum gaz sancımı ve ksık agrımıda dıkkata almıycam cunku gecen ay bunları yasadım korunurkende bu ağrılarım oluyodu demekki bu benım her zmanki regl sancılarım bakalım farklı bişi olursa o zman bebiş olabilir dicem :)

Olur inşallah canim takmamak lazım da işte biz kendimizi çok dinliyoruz :)

X