canım benim sizlerin benim için böyle hissetmeniz beni çok duygulandırdı, umarım yakın zamanda başarılı olur ve mutluluğumu burda sizlerle paylaşırım, Rabbim sana da güzel sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin
:) sağol canım ...ama içimde bi his var birlikte 3. denemeizde hamile kalacağız eee ne demişler allah hakkı 3 dürçoçukken oyun oynarken bu lafı cok kullanırdık ordan aklıma geldi
senmısın toparlak suna bak boyun kac pekı
Canımın içi :) Üzülme kuzum şahsen ben hiiiiiç üzülmedim fazlasıyla kaderci biri olduğumdan ayrıca daha 2. deneme olduğundan pek aldırdığım söylenemez yine de bebiş olsa tadından yenmezdi :) Amaaa çooooooook şükür rabbime adetim tam vaktinde oldu üstelik hapı bırakalı 3 ay oldu ve hiç sekmedi hani kimisinde ciddi düzensizlikler oluyo ya bende olmadı şükürler olsun, öyle işte canım benim sen nasılsın bakalım ?
Canımın içi :) Üzülme kuzum şahsen ben hiiiiiç üzülmedim fazlasıyla kaderci biri olduğumdan ayrıca daha 2. deneme olduğundan pek aldırdığım söylenemez yine de bebiş olsa tadından yenmezdi :) Amaaa çooooooook şükür rabbime adetim tam vaktinde oldu üstelik hapı bırakalı 3 ay oldu ve hiç sekmedi hani kimisinde ciddi düzensizlikler oluyo ya bende olmadı şükürler olsun, öyle işte canım benim sen nasılsın bakalım ?
Hahahahah. Ah canım şu yorgunluk olmasa. Akşama pert bir şekilde evin yolunu tutuyoruz ikimizde.
Bu arada bir şeyi merak ediyorum bir türlü de cevap bulamıyorum. Otomatik hesaplayıcılara son adet tarihi giriliyor kaç haftalık hamile olduğumuzu öğrenmek için ama ben biliyorum 16'sından önce olamaz. O halde benim doğuracağım tarihi otomatik hesaplayıcılar son adet tarihine göre hesaplıyor ama doktorlar kaldığın güne göre mi hesaplıyor? Mesela benim son adet tarihim 4 haziran ve hesaplattığımda 10 mart doğum gözüktü bugün hamişsem. Bunu da niye yaptım yurt dışı seyahatim var yoksa hiç umrumda değil. 36. haftaya kadar uçuluyor. Ben 36. haftayı geçmiş olur muyum eğer ki 10 marttan sonra olursa 36. haftaya denk gelmiyor zaten uçacağım tarih önceye geliyor ama doktorlarda otomatik hesaplayıcılar gibi hesaplıyorsa bu ay olmasa iyi.
bende durumlar aynı cnm yenı yenı kendıme gelıyorum tst sonuclarımı bıde regl olamyı beklıyorum bıan once calısmalara baslamk istiyorum
Hali birakman üzerinden 3. Ayin geçtiyse bu ay hamilesin seker 3 ay ilaç icmesende etki olyo ama artik kalkti ortadan :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tahmini bi regl tarihi var mı peki
kürtajtan sonra 35 gun sonra olunuyor dedı dr bunyeden bunyeye farklılık gosterıyormus benım bu ayın 20 de 1 ay olucak kürtaj olalı
Velevki negatif çıktı ne olacak canım daha ilk denemen benim de bu ay ilkti ovulasyon günümü hesaplamıştım vs ama olmadı daha çok erken üzülmek için kafaya takma rahat ol her iki ihtimale de hazır olmalıyız bu dönemde ama en çok ihtiyacımız olan şey moral
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haziran 23 itibariyle 3 ay bitiyor canım folik asitte 3 ay olacak nerdeyse yani en doğru zamanlara geldim :) akıntıma ve ateşe bakarsam yumurtlamam da başladı adette sekmiyor eşimde de sorun yok sadece beklemedeyim artık kısmet hangi ay olursa, sende bu ay sıkı tut çalışmlararı birde ff de tablo yap istesen ateşini takip et
Hahahahah. Ah canım şu yorgunluk olmasa. Akşama pert bir şekilde evin yolunu tutuyoruz ikimizde.
Bu arada bir şeyi merak ediyorum bir türlü de cevap bulamıyorum. Otomatik hesaplayıcılara son adet tarihi giriliyor kaç haftalık hamile olduğumuzu öğrenmek için ama ben biliyorum 16'sından önce olamaz. O halde benim doğuracağım tarihi otomatik hesaplayıcılar son adet tarihine göre hesaplıyor ama doktorlar kaldığın güne göre mi hesaplıyor? Mesela benim son adet tarihim 4 haziran ve hesaplattığımda 10 mart doğum gözüktü bugün hamişsem. Bunu da niye yaptım yurt dışı seyahatim var yoksa hiç umrumda değil. 36. haftaya kadar uçuluyor. Ben 36. haftayı geçmiş olur muyum eğer ki 10 marttan sonra olursa 36. haftaya denk gelmiyor zaten uçacağım tarih önceye geliyor ama doktorlarda otomatik hesaplayıcılar gibi hesaplıyorsa bu ay olmasa iyi.
Kızlar uzun süredir yazamıyorum ama sizi takip ediyorum. Nasılsıniz bakalım?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tşkler canım iyiyiz sen nasılsın?
Bende iyiyim canım ne olsun ev temizlik başka birşey yok bende? Senin nasıl gidiyor ne kadar kaldı gününe
bende ev dukkan arası gidip geliyorum evle pek ilgilenemiyorum.ben pazzar gunu yumurtladım calısmada yaptım bakalım ayın 30unu beklıyczzz öyle akıntıma falan bakmıyorum gaz sancımı ve ksık agrımıda dıkkata almıycam cunku gecen ay bunları yasadım korunurkende bu ağrılarım oluyodu demekki bu benım her zmanki regl sancılarım bakalım farklı bişi olursa o zman bebiş olabilir dicem :)