2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

MOGAMIIIIII yavrum ben senden cooook umutluydum yaaa neyse kismet bir dahaki aya hayirlisiyla insallah bende bi adet olsam bugun 32. Gunum hala adet belirtim yok benim duzen yine gitti galiba...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar ben de katılabilir miyim aranıza ben 2 yıllık evliyim 2 ay önce hapı bıraktım bu ay da tamamen korunmayı bıraktık bakalım bundan sonrası nasip.. 1 temmuzda hasta olcam eğer denemeler işe yaramazsa bakalım...

Kuzum bugün anladım ki bir sürü hatun benden pek umutluymuş ama olmadı işte Canım yaaa bu adet olmamak çok sıkıntı bişey yaa civanperçemi mi kullansan acep

Evet canım haklısın yapmaya niyet ediyorum ama ıki gündür test alamadım kısmet olmuyor iki gün kaldı zaten bekleyeceğim ben bugün rüyamda gördüm test yapıyordum pozitif çıkıyordu :)

Anladım canım inşallah malum olmuştur da hayırlı haberlerini alırız :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldin canım :) başlık uğurlu gelsin inş ilk aydan gebe kalırsın

hoşgeldin canım :) başlık uğurlu gelsin inş ilk aydan gebe kalırsın

çok teşekkür ederimm canım inşallah :) aslında ben calışmak istiyorum ama lakin iş başvurularım hep olacakken ters tepiyo eşim de çok çocuk istiyo akışına bıraktım artık bakalım ne zaman sonuc alırım :)

Kizlar, araniza yeni katilmis bir anne adayina yardimci olabilirmisiniz. Adetime iki gun var daha ama ovulasyon testinin cok koyu cikmasi uzerine gebelik testi yaptim dakikalar once ve biraz silik ama iki cozgiyi gordum. Bu 3 denememiz ve ilk defa gebelik testim boyle cikti,kesin hamilemiyim acaba. Lutfen soyleyin, benim gibi biraz aceleci davranip pozitifi goren var mi, cizgi silik de olsa bu kesin hamilelikmidir. Bugun kan testi yaptiricam sanirim, ne yapacagmi bilemedim

canım gunaydın benımde cızgım sılıktı hatta yok denecek kadar sılıktı hadı hayırlısı ınsallah kanda yaptır tam garantıye al kendını

canım gunaydın benımde cızgım sılıktı hatta yok denecek kadar sılıktı hadı hayırlısı ınsallah kanda yaptır tam garantıye al kendını

Canim gunaydin, cevabin icin tesekkur ederim, cok saskinim gercekten su an, sen ne zaman yapmistin testi, simdi kesinlesti mi artik hamileligin?

Canim gunaydin, cevabin icin tesekkur ederim, cok saskinim gercekten su an, sen ne zaman yapmistin testi, simdi kesinlesti mi artik hamileligin?

ben adetımden 1 gun once yaptım canım su an 8 haftalık cumartesı kalp atısını duymaya gıdecegız hayırlısı ıle bakalım bıse olmayınca o cızık cıkmıyo merak etme vardır hadı gıtte kan verde gel

Tebrik ederim cnm insallah rahat bir hamilelik donemi gecirirsin, hepimize saglikli bebekler nasip olur insallah, ogleden sonra haber veririm bende sonucu...

Günaydın kızlar benim adetime 2 gün kaldı bekliyorum neler olacagını ama dünden beri bir konu içimi kemiriyor ben çalııyorum benim bebeğime kayınvalidem bakacak eminim iyide bakar ama yinede içim rahat etmiyor benim gibi koruyabilirmi söyle olurmu böyle olurmu diye düünüyorum bu duygunun üstesinden nasıl gelebilirim

canım gunaydın kendın bakamayacaksan bu duygunun ustunden gelmek zorundasın ya bakıcıya vereceksın bı yabancıya yada kocanı buyutmus olan kayınvalıdene eger sana ıyı bır es yetıstırdıyse senın cocugunuda ıyı yetıstırır

Çok şükür eşimden memnunum iyi yetiştireceğinide biliyorum zaten torunu olmasınıda çok istiyorum ben çok anaç bir insanım belkide o yüzden bu kadar ince düşünüyorum canım kayınvalidemin misafiri çok olur o anlar bile aklıma geliyor misafir geldiinde nasıl olur falan diye yegeni var 2 cocugu hemen hemen hergun beraberler o bıle aklıma gelıyor

Aleyna hamişsin canım sen o ikinci silik çizgi boşuna çıkmaz.

Elisa aynı düşünce bendede var canım. Çalışıyorum ve bebeğimi kimselere bırakmak istemiyorum ama işi bırakma durumumda olamaz. Bebek olunca masraflar ikiye katlanıcak. O nedenle kayınvalidem bakacak gene çünkü ona yakın oturuyorum aramızda 3 durak falan var aynı semtteyiz. Zaten kreş yaşına gelince kreşe vereceğim.

aynen canım bende kayınvalidemle yakın oturuyorum işi bırakma olmaz masraf iki katı olacak ve yine bebeğimin geleceği için benimde çalışmam lazım suan hamilemiyim bilmiyorum ama bu düşünce beni sardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…