- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 34
kuzum peçeteye kırmızılıklar bulaştı başlıyor adetim şükür yine de adetim sekmedi
Adetin kac gun gectikten sonra kanaman baslamisti benim bugun 11.gunum doktor buyuk ihtimal kimyasal kendiliginden duser dedi ama endise ediyorsan 2 gun sonra tekrat hcg bakalim düşmüş mu dedi.simdi bıraz rahatladim ama tam da oh diyemiyorum ins dış gebelik degildir kizlar dua edin de kendiliginden gitsin.
yaaaaa hem hem sevındım hem uzuldum regl olmana guzel olan reglın duzenlı olması uzucu kısmı ıse bu ayda olamdı yanı malesef
Kesinlikle katılıyorum uzayan akıntım 15'i geldi ben eminim o gün yumurtladığıma.
Bilemedim canım ben bunu kafaya takarak birlikte olursam ters tepeceğini düşünüyorum acaba o gün yaptık olduysa olmuştur olmadıysa olmamıştır diyerek akışına bıraksam sanki daha olumlu sonuçlanacak gibime geliyor.
Kpss ye girecek güzel anne adaylarıba başarılar kızlar :)) sıkı çalışın bu yılı değerlendirin..
Kızlar kafam çok karışık kasık agrım vardı belımde agrıyor test yapsammı yapmasam mı cok kararsızım
Yap canım en azından bu belirtilerin neden olduğunu anlamış olursun rahatlarsın belki :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben dediydim dün yarın adet olucam diye dimi hatunlar, peçeteye bulaştı bile kırmızılıklar başlıyoruz yani
ya onun ıcın bırlıkte olmaaa gıy gecelıgını yap cılvenı al yorgunlugunu :)
Kendi vücudunu ne kadar iyi tanıyorsun hayatım bravo valla.İnşallah bir dahaki aya.
Canım benim öyle ağrım olmaz hatta olduğumu bile anlamam en önemli belirtilerim baş ağrısı ve tatlı krizidir bir hafta önce de göğüslerim şişer adete doğru da normal haline gelir, hadi göğüsleri gebeliğe yorayım dedim ama baktım baş ağrım başladı o zaman anladımvücudunu tanımak çok önemli en azından hamile miyim diye kendini kandırmamış oluyorsun
İnşallah canım yapmayı çok istiyorm ama bir yandanda korkyorum suan nıyeyse ıcıme bır kokru gırdı gelgıtler yasıyorum degısık duygular ıcerısındeyım
Canım benim öyle ağrım olmaz hatta olduğumu bile anlamam en önemli belirtilerim baş ağrısı ve tatlı krizidir bir hafta önce de göğüslerim şişer adete doğru da normal haline gelir, hadi göğüsleri gebeliğe yorayım dedim ama baktım baş ağrım başladı o zaman anladımvücudunu tanımak çok önemli en azından hamile miyim diye kendini kandırmamış oluyorsun
Haklısın canım.Aslında bende başlayan belirtiler de adet belirtisi biliyorum ama, ah işte küçük de olsa içimdeki umut farklı sinyaller gönderiyor beynime.Ya diyorum hamileysem! Ben yine adet olana kadar ağır kaldırmayıp yükseklere uzanmamaya devam yani:)
merhaba kızlar, mogamı ya adına ben bıle umıtlenmıstımbu demekkı 8 gun sonra aynı akıbetı yasıcam senle takma fazla. kısmet hayırlısı onumuzde daha cook ay var
Eki Görüntüle 1160322
yukarda ates tablomu olusturma calıstım umarım basarabılmısımdır hadı bakalım kırmızı karta kadar geri sayımım basladı benım de. bugun hıc akıntım falan yoktu. adetemı yormalıyım acep
bu topikde çok fazla birini tanımıyorum ama her girdiğimde bi iki gönderini okurumm mutlaka ben bu ay senden bayağı umutluydum ...üzüldüm ama