2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kpss ye girecek güzel anne adaylarıba başarılar kızlar :)) sıkı çalışın bu yılı değerlendirin..

kuzum peçeteye kırmızılıklar bulaştı başlıyor adetim şükür yine de adetim sekmedi

yaaaaa hem hem sevındım hem uzuldum regl olmana guzel olan reglın duzenlı olması uzucu kısmı ıse bu ayda olamdı yanı malesef

Adetin kac gun gectikten sonra kanaman baslamisti benim bugun 11.gunum doktor buyuk ihtimal kimyasal kendiliginden duser dedi ama endise ediyorsan 2 gun sonra tekrat hcg bakalim düşmüş mu dedi.simdi bıraz rahatladim ama tam da oh diyemiyorum ins dış gebelik degildir kizlar dua edin de kendiliginden gitsin.

Hakkinda hayirlisi olsun..
Umarim beklemeye gerek kalmadan hemen devam edersin calismalara ve saglikli bir gebelik gecirirsin geciririz.. aminn

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

yaaaaa hem hem sevındım hem uzuldum regl olmana guzel olan reglın duzenlı olması uzucu kısmı ıse bu ayda olamdı yanı malesef

Canımın içi :) Üzülme kuzum şahsen ben hiiiiiç üzülmedim fazlasıyla kaderci biri olduğumdan ayrıca daha 2. deneme olduğundan pek aldırdığım söylenemez yine de bebiş olsa tadından yenmezdi :) Amaaa çooooooook şükür rabbime adetim tam vaktinde oldu üstelik hapı bırakalı 3 ay oldu ve hiç sekmedi hani kimisinde ciddi düzensizlikler oluyo ya bende olmadı şükürler olsun, öyle işte canım benim sen nasılsın bakalım ?

Kesinlikle katılıyorum uzayan akıntım 15'i geldi ben eminim o gün yumurtladığıma.

Bilemedim canım ben bunu kafaya takarak birlikte olursam ters tepeceğini düşünüyorum acaba o gün yaptık olduysa olmuştur olmadıysa olmamıştır diyerek akışına bıraksam sanki daha olumlu sonuçlanacak gibime geliyor.

ya onun ıcın bırlıkte olmaaa gıy gecelıgını yap cılvenı al yorgunlugunu :)

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ----------> :KK50:
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ----------> :KK50:
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ----------> :KK50:
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ----------> :KK50:
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> :KK50:
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme -----------> :KK50:
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme -----------> :KK50:
Wuslt ------------------------> 13 Haziran ---------> 3. deneme ----------> :KK50:
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme ----------> :KK50:
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme ------------> :KK50:
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme -----------> :KK50:
Nursekbr ---------------------> 16 Haziran ---------> 1. deneme -----------> :KK50:
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme -----------> :KK50:
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme -----------> HAMİŞ :KK52:
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
Eslemim ----------------------> 19 Haziran ---------> 8. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
nilda_s -----------------------> 20 Haziran ---------> 3. deneme
elisa -------------------------> 20 Haziran ----------> 1. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Haziran ---------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran ----------> 3. deneme
BenimAskPastam ------------> 30 Haziran ----------> 1. deneme

TEMMUZ BAT

Karabiberim999 -------------> 1 Temmuz ---------> 2. deneme
ofaskmiacaba ----------------> 2 Temmuz --------> 3. deneme
Ysmn1096 -------------------> 2 Temmuz --------> 10. deneme
Lovely35 ----------------------> 2 Temmuz -------> 1. deneme
Abcdefcd --------------------> 2 Temmuz ---------> 6. deneme
Kocamlaben -----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme
Esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ---------> 3. deneme
Pettyy -----------------------> 4 Temmuz ---------> 2. deneme
Zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ---------> 3. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Temmuz ----------> 4. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Temmuz --------> 5. deneme
Wuslt -----------------------> 12 Temmuz --------> 4. deneme
Nursekbr -------------------> 13 Temmuz ---------> 2. deneme
Mogami ---------------------> 14 Temmuz --------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 15 Temmuz ---------> 3. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Son düzenleme:
Yap canım en azından bu belirtilerin neden olduğunu anlamış olursun rahatlarsın belki :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah canım yapmayı çok istiyorm ama bir yandanda korkyorum suan nıyeyse ıcıme bır kokru gırdı gelgıtler yasıyorum degısık duygular ıcerısındeyım

ya onun ıcın bırlıkte olmaaa gıy gecelıgını yap cılvenı al yorgunlugunu :)

Hahahahah. Ah canım şu yorgunluk olmasa. Akşama pert bir şekilde evin yolunu tutuyoruz ikimizde.

Bu arada bir şeyi merak ediyorum bir türlü de cevap bulamıyorum. Otomatik hesaplayıcılara son adet tarihi giriliyor kaç haftalık hamile olduğumuzu öğrenmek için ama ben biliyorum 16'sından önce olamaz. O halde benim doğuracağım tarihi otomatik hesaplayıcılar son adet tarihine göre hesaplıyor ama doktorlar kaldığın güne göre mi hesaplıyor? Mesela benim son adet tarihim 4 haziran ve hesaplattığımda 10 mart doğum gözüktü bugün hamişsem. Bunu da niye yaptım yurt dışı seyahatim var yoksa hiç umrumda değil. 36. haftaya kadar uçuluyor. Ben 36. haftayı geçmiş olur muyum eğer ki 10 marttan sonra olursa 36. haftaya denk gelmiyor zaten uçacağım tarih önceye geliyor ama doktorlarda otomatik hesaplayıcılar gibi hesaplıyorsa bu ay olmasa iyi.

Kendi vücudunu ne kadar iyi tanıyorsun hayatım bravo valla.İnşallah bir dahaki aya.

Canım benim öyle ağrım olmaz hatta olduğumu bile anlamam en önemli belirtilerim baş ağrısı ve tatlı krizidir bir hafta önce de göğüslerim şişer adete doğru da normal haline gelir, hadi göğüsleri gebeliğe yorayım dedim ama baktım baş ağrım başladı o zaman anladım :KK70: vücudunu tanımak çok önemli en azından hamile miyim diye kendini kandırmamış oluyorsun

Canım benim öyle ağrım olmaz hatta olduğumu bile anlamam en önemli belirtilerim baş ağrısı ve tatlı krizidir bir hafta önce de göğüslerim şişer adete doğru da normal haline gelir, hadi göğüsleri gebeliğe yorayım dedim ama baktım baş ağrım başladı o zaman anladım :KK70: vücudunu tanımak çok önemli en azından hamile miyim diye kendini kandırmamış oluyorsun

Haklısın canım.Aslında bende başlayan belirtiler de adet belirtisi biliyorum ama, ah işte küçük de olsa içimdeki umut farklı sinyaller gönderiyor beynime.Ya diyorum hamileysem! Ben yine adet olana kadar ağır kaldırmayıp yükseklere uzanmamaya devam yani:)

İnşallah canım yapmayı çok istiyorm ama bir yandanda korkyorum suan nıyeyse ıcıme bır kokru gırdı gelgıtler yasıyorum degısık duygular ıcerısındeyım

Velevki negatif çıktı ne olacak canım daha ilk denemen benim de bu ay ilkti ovulasyon günümü hesaplamıştım vs ama olmadı daha çok erken üzülmek için kafaya takma rahat ol her iki ihtimale de hazır olmalıyız bu dönemde ama en çok ihtiyacımız olan şey moral :KK66:

Aynen katılıyorum canım sana aynı belirtiler bende de olur bu duruma premenstural sendrom deniyor ve yumurtlayan bayanlarda görülüyor daha çok o yüzden bunu bilmek bile güzel bir şey :)

Haklısın canım.Aslında bende başlayan belirtiler de adet belirtisi biliyorum ama, ah işte küçük de olsa içimdeki umut farklı sinyaller gönderiyor beynime.Ya diyorum hamileysem! Ben yine adet olana kadar ağır kaldırmayıp yükseklere uzanmamaya devam yani:)

Sen dikkatli ol hamile de olabilirsin tabi ama vücudunu en iyi sen bildiğin için gerçekçi ol kuzum, hepimiz çoğu zaman adet belirtilerini gebeliğe yorup kendimizi kandırıyoruz

merhaba kızlar, mogamı ya adına ben bıle umıtlenmıstım :KK43: bu demekkı 8 gun sonra aynı akıbetı yasıcam senle :KK70: takma fazla. kısmet hayırlısı onumuzde daha cook ay var:KK70:
$chartgraph_module.png

yukarda ates tablomu olusturma calıstım umarım basarabılmısımdır hadı bakalım kırmızı karta kadar geri sayımım basladı benım de. bugun hıc akıntım falan yoktu. adetemı yormalıyım acep

bu topikde çok fazla birini tanımıyorum ama her girdiğimde bi iki gönderini okurumm mutlaka ben bu ay senden bayağı umutluydum ...üzüldüm ama :KK43:

merhaba kızlar, mogamı ya adına ben bıle umıtlenmıstım :KK43: bu demekkı 8 gun sonra aynı akıbetı yasıcam senle :KK70: takma fazla. kısmet hayırlısı onumuzde daha cook ay var:KK70:
Eki Görüntüle 1160322

yukarda ates tablomu olusturma calıstım umarım basarabılmısımdır hadı bakalım kırmızı karta kadar geri sayımım basladı benım de. bugun hıc akıntım falan yoktu. adetemı yormalıyım acep

canım senin tablon benimkinden farklı ve çok yüksek kimbilir aynı sonuç olmaz belki sen bana bakma :) akıntı olayına gelirsek benim yumurtlamadan sonra aralıklarla devamlı oldu ve adete bikaç gün kala yoğunlaştı baya sümük gibi oldu yani yumurtlama akıntısı gibi ve sabahına adet oldum sende dikkat et vücuduna ve adet belirtisi yaşarsan sakın kendini kaptırma hamileliğe canım ben bu defa iyice emin oldum hamile kalırsam kesin anlarım çünkü vücudum adeti tanıdığından, farklı bi belirtiyi hemen yakalarım

Son düzenleme:
bu topikde çok fazla birini tanımıyorum ama her girdiğimde bi iki gönderini okurumm mutlaka ben bu ay senden bayağı umutluydum ...üzüldüm ama :KK43:

canım benim sizlerin benim için böyle hissetmeniz beni çok duygulandırdı, umarım yakın zamanda başarılı olur ve mutluluğumu burda sizlerle paylaşırım, Rabbim sana da güzel sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin :KK16:

X