- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 33
Hamişler aranızda göğüslerde ağrı ve acı karışımı birşey hisseden oldu mu? Daha 24 saat bile dolmamışken olması anormal geliyor ama bugün işten gelip duşa girdiğimde göğüs uçlarım acayip acıyordu ilk defa böyle bir şey oldu bende bu ne ki??? Çok şaşkınım.Hala acı ve ağrı devam ediyor.
İnşallah canım sende kolaylıkla atlatırsın.
Birşey demedin mi canım? Ben size sordum doğum kontrol hapı mı diye bana hayır dediniz ama doğum kontrol yazmışsınız ben size bebek düşündüğümü korunmayacağımı söyledim neden böyle yaptınız diye.
canim oncelikle hayirlisi, gelecek aya insallah. ikinci olarak o doktora soyleyecek soz bulamadim dogrusu, manyak artik herhalde
İnsallah hamilesindir canim allah gonlune gore versin dua ederim tabii canim ayy bize guzel haberler verirsin insallah
İnşallah canım Allah hepimize hayırlısını nasip etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim maydonoz suyunu duymustum regl sokturuyor diye bi onu dene bakkim
kizlar moralim çok bozuk nolur bisey diyin sata gore bes haftalik hamileyim ama bugun beta hcg 627 çikti.ikibinlerde Olmasi Gerekmez Mi.geç dollenme degil çunku yumurtladigim gun belli
yumurtlama döneminde, adet döneminde ve gebeliktee sıkça rastlanan bir durumcanım sen hangisine daha yakınsın
ya galiba mumkun mertebe doktora yalniz gitmemek gerek. en azindan sahit olacak biri olsun diye. doktora bile guvenemeyecez artik, bu ne ya!
sen bilirsin ya rab
kizlar moralim çok bozuk nolur bisey diyin sata gore bes haftalik hamileyim ama bugun beta hcg 627 çikti.ikibinlerde Olmasi Gerekmez Mi.geç dollenme degil çunku yumurtladigim gun belli
maydonoz suyu idrar yollarındaki iltihabı söktürüyor canım[/Q
Yok canim alttan usten heruerden bakti rahmin tertemiz rahim duvarin kalinlasmis gebe olmadigina gore edet hazirligi dedi. Adet sokturucu bide bunu verdi yasim 23 canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamişler aranızda göğüslerde ağrı ve acı karışımı birşey hisseden oldu mu? Daha 24 saat bile dolmamışken olması anormal geliyor ama bugün işten gelip duşa girdiğimde göğüs uçlarım acayip acıyordu ilk defa böyle bir şey oldu bende bu ne ki??? Çok şaşkınım.Hala acı ve ağrı devam ediyor.
benim sıkıntı orda başlıyor zaten canım regl olamadığım için kullanmak istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum.
maydonoz suyu idrar yollarındaki iltihabı söktürüyor canım
benim sıkıntı orda başlıyor zaten canım regl olamadığım için kullanmak istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum.
:)) saol canım seni cesaretlendirdiysem ne mutlu bana, valla ben eşime sürpriz yapcam diye deli gibi hergün yapıyorum, netten toplu sipariş verdim testleri :)) ama haberi yok tabi eşimin :)) doğum günüm bi kaç gün sonra, umutla o gün sürpriz yapcam heyecanını taşıyorum ve hergün yapıyorum, bizim de ilk bebeğimiz olcak nasipse, ondan yerimde duramıyorum, son 4.... finale az kaldı....:)