2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah

bu kadar erken belirti olcagını sanmıyorum canım ama belli de olmaz inşallah bebiş geliyodur :)

bu kadar erken belirti olcagını sanmıyorum canım ama belli de olmaz inşallah bebiş geliyodur :)

Of bilmiyorum valla canım ya geliyorsa da kısmet. Normalde yumurtlama günüm bugün ama ben 2 gün önce yumurtladığımı düşünüyorum akıntıdan dolayı bugün tık yok ama arkadaşım madem yaptınız bir şey bugünü de değerlendirin tam olsun diyor. Dün birşey olmadı bugün olsa mı acaba diyorum ama ben 2 gün önce yumurtladıysam bugün yapsak tutar mı ki bilen var mı?

sen tutarmı tutmazmı dıye dusunme bence bu aksamıda degerlendır ne olcak sankım

slm kızlar nasılsınız bakalım yenı hamısler var sayfada hayırlı olsun saglıkla kucaklarına almak nasıp etsın inş mogami ne durumdasın uzum nasıl gıdıyor hamılelık pelın7 senıde tebrık ederım

Netten okuduğum kadarıyla yumurta hücresi bir gün canlı kalıyormuş sperm de 3 gün yani 3 gün önce ilişki olduysa şuan oluşuyor bile olabilr tabi bu nette yazan kişiden kişiye de değişebilir mesela benim teyzem adetinden hemen sonra kalmış hemen önce kalanlar da var nasip işi allahın istemesi yetiyor bi yerde rabbim inşallah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder ben dahil :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim o kadar erken belli olmasi imkansiz gibi bise o hassasiyet ilişki sirasinda olusan tahribattan olabilir bak benm de oyle oluyo çünkü ☺

canım ıyı allaha sukur mıde bulantıları oluyo arada cumartesı gunu doktora gıdıcem ıste kalp atısını dınlemek ıcın hayırlısı bakalım ıste sen nasılsın durumlar nasıl

-
canım ıyı allaha sukur mıde bulantıları oluyo arada cumartesı gunu doktora gıdıcem ıste kalp atısını dınlemek ıcın hayırlısı bakalım ıste sen nasılsın durumlar nasıl

Merhaba canım Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin bebişini...sana birşey soracaktım canım sen testını ne zaman yaptın benım bat sanırım
19-20 bugun yapsam çıkarmı

Merhaba gebeliğinizi öğrenmenizle adet gününüz arasında kaç gün vardı? Önce de çıkabilir mi merak ediyorum da?

-

Merhaba canım Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin bebişini...sana birşey soracaktım canım sen testını ne zaman yaptın benım bat sanırım
19-20 bugun yapsam çıkarmı

amın canım allahım hepımıze nasıp etsın adetıme 1 gun kala yaptım ınce sılık cızgı cıktı kan tahlılı verdın ertesı gun 56 cıktı bence bırazcık bekleyın adet gunu yada 1 gun once yaparsın ama yumurtma tarıhını bılıyosan ben yumurtlamanın 14 gunu yaptım cıktı

Son düzenleme:

Rabbim hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin inşallah benimde iki gün var adete şimdi yapsam çıkar mı kaç aydır negatif görmekten sıkıldım ama yine de insan merak ediyor

Merhaba gebeliğinizi öğrenmenizle adet gününüz arasında kaç gün vardı? Önce de çıkabilir mi merak ediyorum da?

adet gunu beklemende yarar var derım ben sana en fazla 1 gun once yaparsan cıkabılır oda kandakı degre baglı 20 ml den sonra ıdrara gecıyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…