2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım kimyasal gebelikte aslında gebelik ama bebek normal olusmadigindan kendini.abort ediyor çok küçükken..ayrıca dis gebelikten bahsedilmesi için beyan en az 1000 ulasmali o zaman kanallardaysa görülüyor.. Diş genelinde eğer bi ilaç var onu vuruyorlar gene betan binde olmali yok değilse de anlasilmasi.için 2 günde bir kan tahlili.zaten saglikli bi gebelik değilde kimyasalsa kendiliğinden düşer beta takibi yaptir..çünkü daha minicik bebegin kan parcasi kurtaja gerek yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Betam 600 den sonra az da olsa dusmeye basladi ins dis gebelik degildir o zaman petty ve ins korun demez doktor? Peki adetin kac gun surdu yumurtlama dönemi falan kayiyor mu ki

kizlar moralim çok bozuk nolur bisey diyin sata gore bes haftalik hamileyim ama bugun beta hcg 627 çikti.ikibinlerde Olmasi Gerekmez Mi.geç dollenme degil çunku yumurtladigim gun belli

Canim önemli olan betanin az ya da cok olmasi degil artisinin duzenlu olmasi bence 5 haftalik olarak degerin iyi.ama benim mesela 5. Haftamda artisim duzenli degildi tam 5+0da 612 cikti iki gun sonra 606 ya dustu bugin doktora gidecegim:KK43:

canlar gunaydın yenı hamısler var sanırım hayırlı olsun ısler yogun gıremıyorum arada telden gırıp bakıyorum

Canim önemli olan betanin az ya da cok olmasi degil artisinin duzenlu olmasi bence 5 haftalik olarak degerin iyi.ama benim mesela 5. Haftamda artisim duzenli degildi tam 5+0da 612 cikti iki gun sonra 606 ya dustu bugin doktora gidecegim:KK43:

canım dıs gebelık olunca deger yukselmeye devam edıyor ama duzensız sekılde korkma buyuk ıhtımal dna da sıkıntı var yanı vucut atacak kendılıgınden

Betam 600 den sonra az da olsa dusmeye basladi ins dis gebelik degildir o zaman petty ve ins korun demez doktor? Peki adetin kac gun surdu yumurtlama dönemi falan kayiyor mu ki

hayır canım doktor bana tıpkı adet döngün gibi davran dedi extrem bişiyde yapma dedi sadece sancın fazla oluyo ayrıca benim değerim düşüktü seninki yüksek vajinal baktır dıs gebelık olup olmadıgı anlaşılır..bide su var dıs gebelıkte kanama ve cok sancı olurmus gecmeyen artan sancı sende varmı

hayır canım doktor bana tıpkı adet döngün gibi davran dedi extrem bişiyde yapma dedi sadece sancın fazla oluyo ayrıca benim değerim düşüktü seninki yüksek vajinal baktır dıs gebelık olup olmadıgı anlaşılır..bide su var dıs gebelıkte kanama ve cok sancı olurmus gecmeyen artan sancı sende varmı

petyy sen nasılsın ıyımısın

Canım yumurtlamanın ertesı gunu de dewam ettı bende yumurtlamadan dolayı acıyodur suan hafıfledı acı

Normalde bugün yumurtlamam gerekiyor fakat benim uzayan akıntım 2 gün önce geldi ve bizim ilişkide o gün oldu ama göğüslerimde bir şey yoktu şuan göğüslerimde hassasiyet var dokunuyorum hemen ağrılı bir şekilde göğüs uçlarım çıkıyor.:KK17: Çok heyecanlıyım acaba öylesine yaptıkta bebiş mi geliyor bize.:KK52:

kizlar moralim çok bozuk nolur bisey diyin sata gore bes haftalik hamileyim ama bugun beta hcg 627 çikti.ikibinlerde Olmasi Gerekmez Mi.geç dollenme degil çunku yumurtladigim gun belli

canım bizi herkes yanıltıyor betanın 2 günde bir iki katına cıkma gibi bi olayı yokmus 2 günde en az yüzde 66 artması normal karsılanıyo bende bunu yeni öğrendim yani normal gidiyo olabilir herkeste aynı artıcak die bişiy yok

petyy sen nasılsın ıyımısın

iyiyim kuzum o dönemde biraz sancı cektim ama cok şükür bunada dış gebelik olmadı rabbim böle istedi böle oldu ilk gebelıkte doktorumda normal bunlar dedi inş ikincide tuttururuz..cok fazlada üzülmedim çünkü sağlıklı gebelik değildi rabbim en iyisini bilir..korunmuyorumda bakalım hayırlısı :):KK9:

Normalde bugün yumurtlamam gerekiyor fakat benim uzayan akıntım 2 gün önce geldi ve bizim ilişkide o gün oldu ama göğüslerimde bir şey yoktu şuan göğüslerimde hassasiyet var dokunuyorum hemen ağrılı bir şekilde göğüs uçlarım çıkıyor.:KK17: Çok heyecanlıyım acaba öylesine yaptıkta bebiş mi geliyor bize.:KK52:

heheh geliyo olabilir saglıkla gelir inş :KK9:

Kanamam da sancim da yok cok şükür ins dis gebelik degildir.

Kanamam da sancim da yok cok şükür ins dis gebelik degildir.

o zaman dıs gebelıgı ikinci plana at canım ayrıca tek bi doktorla yetınme derim ben memlekete gıtmesem burdakı doktor bana dış gebelık dedi kimyasalı düşünmedi ilaç alcaktım boşu boşuna kendılıgınden düşmesi ikinci gebeliği kolaylaştıryo rahım kendini temizliyoya..belkide durcak bebişin kendini üzme

canım okadar cabuk belirti verecegını sanmıyorum benım 12 gunumde verdı ama bılemeyecegım

iyiyim kuzum o dönemde biraz sancı cektim ama cok şükür bunada dış gebelik olmadı rabbim böle istedi böle oldu ilk gebelıkte doktorumda normal bunlar dedi inş ikincide tuttururuz..cok fazlada üzülmedim çünkü sağlıklı gebelik değildi rabbim en iyisini bilir..korunmuyorumda bakalım hayırlısı :):KK9:

hadı hayırlısı canım allahım en kısa zamanda kucagına almayı nasıp etsın

X