- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
Gunün geçmişmiydi canım senin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bugün yada yarın batım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunün geçmişmiydi canım senin
Allah razı olsun canım inşallah bu kez her şey yolunda gider hayırlısıyla
En son nasil cikti sonuç foto cektin mi hic canim ikinci cizgiyi digerinden koyu gordun mu
Kizlar işten geldim sarjim azmis hemen takip bi solukta okudum 6 7 sayfayi :) güzel habee gelmemis ama hayirlisi olsun kizlar bugun avm de iki hamile arkadaşımla dolastik biraz cokk güzel muhabbetleri inşallah en kisa zamanda biz de hem gercekte hem de bu topic te konusmaya baslariz hamilelik lerimizi 😁😊
Selam kizlar bugun sabah doktora gittim hormon testi yaptirdim prolaktinim biraz yuksek cikti cocuk olmasini engelliyormus ilac verdi dusurmesi icin
İnşallah temmuz ayı ve en önemlisi Ramazan ayı bizlere şans getirir ve Ramazan bereketiyle hepimiz önümüzdeki ay hamile kalmış oluruz...:)
nasıl lanet bi dra denk gelmişim bilmiyorum kızlar. alttan muayene etti herşey gayet normal dedi bi adet söktürücü yazayım dedi. bebbek istiyorsun dimi dedi evet dedim.korunmayacaksın yani dedi hayır korunmayacağım dedim. bi ilaç daha vericem 3 ay kullan bunu dedi. bende saf gibi bu ilaçları içerken gebelik olsa bi sıkıntı olur mu dedim zaten ilaçları kullanırken kalmazsın dedi. doğum kontrol hapı değil dimi verdiğiniz dedim hayır ddedi. indim eczaneden ilaçları aldım kıza sordum bu ilaç ne için diye daha önce doğ. kont. hap. kullanmadığım için bilmiyorum tabi. doğ. kont. hap. dedi kız. dedim bi kontrol edin ra korunmayacağımı söylemiştim yanlışlık olmasın kız baktı evet bu ilacı yazmış dedi. çıktım tekrar dra ben korunmak istemediğimi söyledim buna rağmen doğ. kont. hap. vermişsiniz dedim aldığım cevap beni dumur etti , siz daha gençsiniz 3 ay korunun ne olacak dedi. çarptım kapıyı çıktım delirdim iyice yaa ne manyaklar var.
Canım benden bugün sarı yoğun bit akıntı geldi parça gibiydi. Bugün yarın adet günüm normalde. Beta hcg 97 çıktı. Test yaptırmış mıydın
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin :)
Polikistik icin mi vermiş peki ? Byarada kac yasindasin ki canim
medikal tedavi nasil bisey petty biraz bahseder misin seninkisi icin ne dedi doktor kimyasal gebelik mi? Dış gebelik olsa değer duser miydi cok az da olsa düşüşe geçmiş cok korkuyorum ama dis gebelikse diye
İnşallah canım Allah hepimize hayırlısını nasip etsin
canım bunlar hem adet hem de gebelik belirtileri. Ben adetime 9 gül kala başladım test yapmaya hep negatif 3 gün geçti hala negatif bu beni baya yordu ama duramadım test yapmadan sen dayana bileceksen 4 gün daha bekle istersen
Kızlar bugün yazmıstım görenler vardır. Regl gecıkmesının 2,günü kahverengı akıntı geldı. Ve az önce kahverengı ve su gıbı pembe akıntı geldı peceteye silince bune demek kızlar ????
Kızlar bugün yazmıstım görenler vardır. Regl gecıkmesının 2,günü kahverengı akıntı geldı. Ve az önce kahverengı ve su gıbı pembe akıntı geldı peceteye silince bune demek kızlar ????
cancağızlarım aranızda soğan kürü deneyen varmıydı.
Canim ben denemedim ama regli duzenliyormus hamile kalmayida kolaylastiriyor diye duydum regli bittikrn sonra basliyorsn televizyonda ibrahim saracoglu anlatmisti ondan duydum
Canim benimde bu ay 2 gun gecikti normalde hic gecmezdi gununde saaitinde olurdu 2 gun gecikmenin ardindan 1 gun senin gibi kahve rengi ve su gibi pembe akinti geldi ertesi gun yani dun reglim oldu bir terslik oldugunu anladim bugun sabah hormon testi yaptirdim prolaktinim yuksek cikti belki sende de olabilir 1 gun daha bekle bakalim
canım sagol cevabınız ıcın.. Gecen aylardada pembe görür gıbı oldum ama regl olmustm belkıde düşüktü dedıgım gıbı bılemıyorum. Ama bu sefer su gıbı pembe yanında kahverengı akıntı geldı. Ins devamı gelmez kızlarya bana dua edın hamıle olsam cok sevınırımDaha onceki adet gecikmelerimde kahverengi akimti olmistu sokulemedigiicin dedi dr bana o zaman. Ama penbe akintiyi ben ghic gormedim burdaki arkadaslardan duydum yerlesme kanamasi diye.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ya inş hayırlısıyla hamıleyımdır karnımda öyle hıssedıyorum sanki colkta kaptırmamaya calısıyorum kendımı bugün nöbetcı eczane bulamadık. Pembe akıntıyı dha önce gördüğüm halde regl olmustum yada bana öyle geldı belkıde düşüktü doktora gıtmemıstm. Cok merak edıyorum dua edın kızlarya merakla beklıyorum yarınıııı..
benim sıkıntı orda başlıyor zaten canım regl olamadığım için kullanmak istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum.
nasıl lanet bi dra denk gelmişim bilmiyorum kızlar. alttan muayene etti herşey gayet normal dedi bi adet söktürücü yazayım dedi. bebbek istiyorsun dimi dedi evet dedim.korunmayacaksın yani dedi hayır korunmayacağım dedim. bi ilaç daha vericem 3 ay kullan bunu dedi. bende saf gibi bu ilaçları içerken gebelik olsa bi sıkıntı olur mu dedim zaten ilaçları kullanırken kalmazsın dedi. doğum kontrol hapı değil dimi verdiğiniz dedim hayır ddedi. indim eczaneden ilaçları aldım kıza sordum bu ilaç ne için diye daha önce doğ. kont. hap. kullanmadığım için bilmiyorum tabi. doğ. kont. hap. dedi kız. dedim bi kontrol edin ra korunmayacağımı söylemiştim yanlışlık olmasın kız baktı evet bu ilacı yazmış dedi. çıktım tekrar dra ben korunmak istemediğimi söyledim buna rağmen doğ. kont. hap. vermişsiniz dedim aldığım cevap beni dumur etti , siz daha gençsiniz 3 ay korunun ne olacak dedi. çarptım kapıyı çıktım delirdim iyice yaa ne manyaklar var.