2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Allah razı olsun canım inşallah bu kez her şey yolunda gider hayırlısıyla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün güler canım Tebrikler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En son nasil cikti sonuç foto cektin mi hic canim ikinci cizgiyi digerinden koyu gordun mu

Canım öyle cok koyu değildi foto cekmedım ertesi günde siliklesinde bide belirtilerim olunca anladm yumurtladıgımı :)

Ayy amin canım inşallah ozmanda birbirimizi takip etmeye devam ederiz :) ne güzel olur

Selam kizlar bugun sabah doktora gittim hormon testi yaptirdim prolaktinim biraz yuksek cikti cocuk olmasini engelliyormus ilac verdi dusurmesi icin

İyi yapmışsın canım bişi varsa ögrenıp tevadı görmek cok iyi inşallah tedavı bıter bıtmez hamiş olursun

İnşallah temmuz ayı ve en önemlisi Ramazan ayı bizlere şans getirir ve Ramazan bereketiyle hepimiz önümüzdeki ay hamile kalmış oluruz...:)

Çooook güzel dua amin inşallah canım:)

Saçmalığa bak yaaa ne salak herıf turkmenıstanlı oldugunu söylemıssın eger ordan aldıysa diplomayı böyle salakça sey yapması normaldr

Polikistik icin mi vermiş peki ? Byarada kac yasindasin ki canim

Yok canim alttan usten heruerden bakti rahmin tertemiz rahim duvarin kalinlasmis gebe olmadigina gore edet hazirligi dedi. Adet sokturucu bide bunu verdi yasim 23 canim.

medikal tedavi nasil bisey petty biraz bahseder misin seninkisi icin ne dedi doktor kimyasal gebelik mi? Dış gebelik olsa değer duser miydi cok az da olsa düşüşe geçmiş cok korkuyorum ama dis gebelikse diye

Canım kimyasal gebelikte aslında gebelik ama bebek normal olusmadigindan kendini.abort ediyor çok küçükken..ayrıca dis gebelikten bahsedilmesi için beyan en az 1000 ulasmali o zaman kanallardaysa görülüyor.. Diş genelinde eğer bi ilaç var onu vuruyorlar gene betan binde olmali yok değilse de anlasilmasi.için 2 günde bir kan tahlili.zaten saglikli bi gebelik değilde kimyasalsa kendiliğinden düşer beta takibi yaptir..çünkü daha minicik bebegin kan parcasi kurtaja gerek yok

Blummmm tesekkur ederim canim darisi hepimizin basina

Son düzenleme:
canım bunlar hem adet hem de gebelik belirtileri. Ben adetime 9 gül kala başladım test yapmaya hep negatif 3 gün geçti hala negatif bu beni baya yordu ama duramadım test yapmadan sen dayana bileceksen 4 gün daha bekle istersen

bekle beklee sonuç negatif oluyo moral bozucu canım ya

Kızlar bugün yazmıstım görenler vardır. Regl gecıkmesının 2,günü kahverengı akıntı geldı. Ve az önce kahverengı ve su gıbı pembe akıntı geldı peceteye silince bune demek kızlar ????

Kızlar bugün yazmıstım görenler vardır. Regl gecıkmesının 2,günü kahverengı akıntı geldı. Ve az önce kahverengı ve su gıbı pembe akıntı geldı peceteye silince bune demek kızlar ????

Daha onceki adet gecikmelerimde kahverengi akimti olmistu sokulemedigiicin dedi dr bana o zaman. Ama penbe akintiyi ben ghic gormedim burdaki arkadaslardan duydum yerlesme kanamasi diye.

Canim benimde bu ay 2 gun gecikti normalde hic gecmezdi gununde saaitinde olurdu 2 gun gecikmenin ardindan 1 gun senin gibi kahve rengi ve su gibi pembe akinti geldi ertesi gun yani dun reglim oldu bir terslik oldugunu anladim bugun sabah hormon testi yaptirdim prolaktinim yuksek cikti belki sende de olabilir 1 gun daha bekle bakalim

Canim ben denemedim ama regli duzenliyormus hamile kalmayida kolaylastiriyor diye duydum regli bittikrn sonra basliyorsn televizyonda ibrahim saracoglu anlatmisti ondan duydum

benim sıkıntı orda başlıyor zaten canım regl olamadığım için kullanmak istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum.

canım ya inş hayırlısıyla hamıleyımdır karnımda öyle hıssedıyorum sanki colkta kaptırmamaya calısıyorum kendımı bugün nöbetcı eczane bulamadık. Pembe akıntıyı dha önce gördüğüm halde regl olmustum yada bana öyle geldı belkıde düşüktü doktora gıtmemıstm. Cok merak edıyorum dua edın kızlarya merakla beklıyorum yarınıııı..

Hamişler aranızda göğüslerde ağrı ve acı karışımı birşey hisseden oldu mu? Daha 24 saat bile dolmamışken olması anormal geliyor ama bugün işten gelip duşa girdiğimde göğüs uçlarım acayip acıyordu ilk defa böyle bir şey oldu bende bu ne ki??? Çok şaşkınım. Hala acı ve ağrı devam ediyor.

canım sagol cevabınız ıcın.. Gecen aylardada pembe görür gıbı oldum ama regl olmustm belkıde düşüktü dedıgım gıbı bılemıyorum. Ama bu sefer su gıbı pembe yanında kahverengı akıntı geldı. Ins devamı gelmez kızlarya bana dua edın hamıle olsam cok sevınırım

İnsallah hamilesindir canim allah gonlune gore versin dua ederim tabii canim ayy bize guzel haberler verirsin insallah

canim oncelikle hayirlisi, gelecek aya insallah. ikinci olarak o doktora soyleyecek soz bulamadim dogrusu, manyak artik herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…