2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hamişler aranızda göğüslerde ağrı ve acı karışımı birşey hisseden oldu mu? Daha 24 saat bile dolmamışken olması anormal geliyor ama bugün işten gelip duşa girdiğimde göğüs uçlarım acayip acıyordu ilk defa böyle bir şey oldu bende bu ne ki??? Çok şaşkınım.:KK53: Hala acı ve ağrı devam ediyor.

yumurtlama döneminde, adet döneminde ve gebeliktee sıkça rastlanan bir durumcanım sen hangisine daha yakınsın

İnşallah canım sende kolaylıkla atlatırsın.

Birşey demedin mi canım? Ben size sordum doğum kontrol hapı mı diye bana hayır dediniz ama doğum kontrol yazmışsınız ben size bebek düşündüğümü korunmayacağımı söyledim neden böyle yaptınız diye.

ya galiba mumkun mertebe doktora yalniz gitmemek gerek. en azindan sahit olacak biri olsun diye. doktora bile guvenemeyecez artik, bu ne ya!
sen bilirsin ya rab

kizlar moralim çok bozuk nolur bisey diyin sata gore bes haftalik hamileyim ama bugun beta hcg 627 çikti.ikibinlerde Olmasi Gerekmez Mi.geç dollenme degil çunku yumurtladigim gun belli

yumurtlama döneminde, adet döneminde ve gebeliktee sıkça rastlanan bir durumcanım sen hangisine daha yakınsın

Kuzum ben 28 günde bir adet oluyordum haptan önce fakat bu ay hapı bıraktım folik asite başladım. 28 günde adet olan birinin yumurtlama günü 14. gün benimde bu yarına denk geliyor. Bir sonraki adetimde 2 temmuzda yani ona daha çok var fakat yumurtlama döneminde uzayan akıntı ve kasıklarımda ağrı dışında göğüslerimde ağrı-acı olmazdı ama bir hamilelik belirtisi de 24 saat dolmadan ortaya çıkamaz herhalde. Bir de ben dün yumurtladığımı düşünüyorum çünkü uzayan akıntılarım dün geldi.

ya galiba mumkun mertebe doktora yalniz gitmemek gerek. en azindan sahit olacak biri olsun diye. doktora bile guvenemeyecez artik, bu ne ya!
sen bilirsin ya rab

Canım ben doktoruma yalnız gittim. Yani arkadaşımda vardı ama benden sonraki randevu onundu ben çıktıktan sonra o girdi birlikte girmedik ve ben doktorumdan acayip memnunum. Onunla ilgisi yok bence. Doktor internetten de çok araştırılmalı yorumlar okunmalı çoğunluğun memnun olduğu doktorlar tercih edilmeli. Bir de ben bu forumda şehirlerimizinde yazılması taraftarıyım çünkü doktor tavsiyesinde bulunabiliriz birbirimize. Mesela ben İzmir'deyim ve Gökalp Tokaç'a gidiyorum Özel Egepol Hastanesi'nde. Şehir yazarsak birbirimizle daha kolay iletişim kurabilirve faydalı olabiliriz gibime geliyor.

kizlar moralim çok bozuk nolur bisey diyin sata gore bes haftalik hamileyim ama bugun beta hcg 627 çikti.ikibinlerde Olmasi Gerekmez Mi.geç dollenme degil çunku yumurtladigim gun belli

Pelin öncelikle beynini rahatlat biraz ve sakin ol bence değerin normal. Anormal bir durum olsa doktorun söylerdi zaten dimi canım bazen fazla da araştırarak okuyarak kendimize zarar verebiliyoruz halbuki herkesin vücudunun verdiği tepkiler ve değerler farklı öncelikle bunun farkına varıp kimseyle kıyas yapmamalıyız. Kendini üzme canım tamam mı? İyi düşün hep.

cnm sen 5 haftalik hamilesin peki kese gözüktü mu ? daha önce yazmış olabilirsin belki de ben kaçırdım :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

627 ile kese gozukmez cnm yarin gidicem doktora uyuyamiyorum stresten.normal diyorlar ama degil

Yok canim alttan usten heruerden bakti rahmin tertemiz rahim duvarin kalinlasmis gebe olmadigina gore edet hazirligi dedi. Adet sokturucu bide bunu verdi yasim 23 canim.

Canm ne ilac verdi ismi ne bende kullaniyorum aynilarini doktor bana soyledi 3 ay kukkan diye de bi yazar misin ismini cocuk dusunyrken bide yanlislikla korunmayim :) ahahahh

Hamişler aranızda göğüslerde ağrı ve acı karışımı birşey hisseden oldu mu? Daha 24 saat bile dolmamışken olması anormal geliyor ama bugün işten gelip duşa girdiğimde göğüs uçlarım acayip acıyordu ilk defa böyle bir şey oldu bende bu ne ki??? Çok şaşkınım.:KK53: Hala acı ve ağrı devam ediyor.

Canım yumurtlamanın ertesı gunu de dewam ettı bende yumurtlamadan dolayı acıyodur suan hafıfledı acı

benim sıkıntı orda başlıyor zaten canım regl olamadığım için kullanmak istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum.

Maydonoz suyunu gebelik ihtimali olanlara tavsiye etmezler varsa bebeği düşürme tehlikesi de oluyormuş 😔 ayrıca soğan kürünü ben denedim adet düzensizliğimi gerçekten düzeltti ama kolay hamile kalmak için soğan küründen hemen sonra incir kürü kullanmak gerekiyor ben incir kürüne devam edemedim ama denemek bedava tabi :) deneyin derim ben ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)) saol canım seni cesaretlendirdiysem ne mutlu bana, valla ben eşime sürpriz yapcam diye deli gibi hergün yapıyorum, netten toplu sipariş verdim testleri :)) ama haberi yok tabi eşimin :)) doğum günüm bi kaç gün sonra, umutla o gün sürpriz yapcam heyecanını taşıyorum ve hergün yapıyorum, bizim de ilk bebeğimiz olcak nasipse, ondan yerimde duramıyorum, son 4.... finale az kaldı....:)

:) bende canım 20 sını bekliyorm senin gibi dün alamadım eczaneye yetişemedim kapanmış benım normalde kasıklarım sancılanmaz adetten once adet oldgum gun sanclanır ama bu defa cumartesınden berı ara ara kasıkların samcılanıyor bugunde bel agrım var dun kuzenımle bırlıkteydım bana sen hamılesın gıbı gelıyor dedı bana ınsallah öyleımdır heyecanla beklıyorum ınsallah sende hamılesındır canım bızımde ılk bebegımız olacak ınsallah suprız yapabılırsın canım :)

X